REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Dukra žiauriai nužudė savo mamą (nuotr. facebook.com)

Pareigūnų teigimu, paauglė nušovė savo mamą, o vėliau, norėdama sunaikinti įkalčius, padegė ir namą.

5

Pareigūnų teigimu, paauglė nušovė savo mamą, o vėliau, norėdama sunaikinti įkalčius, padegė ir namą.

REKLAMA

Anna Schroeder (15 m.), pasak tyrėjų, po motinos Peggy (53 m.) nužudymo, paprašė draugės Rachel Helm (15 m.) padėti sutvarkyti nusikaltimo vietą.

Ilinojaus valstijoje, JAV gyvenanti mergina, kaip teigiama, ketvirtadienį laukė iš darbo grįžtančios mamos. Neilgai trukus jai į galvą pataikė iš 38 revolverio šauta kulka.

Negana to, Anna motinos „Facebook“ paskyroje paviešino pranešimą: „Net nežinau, ar dabar mane matai, bet noriu, kad žinotum, jog buvai mano geriausia draugė. Labai tave myliu, mama. Niekada tavęs nepamiršiu.“

Pasak detektyvo Davido Molina‘o, paauglė liepė motinai rankšluosčiu užsidengti veidą ir tuomet į kaktą paleido kulką. Susisiekusi su Rachel, ji prisipažino atlikusi nusikaltimą ir draugei, kaip įrodymą, nusiuntė mamos kūno nuotrauką. Atvykus pas draugę, abi merginos bandė iš kilimo pašalinti kraujo dėmes. Rachel liko nakvoti, o kitą rytą svetainėje gulėjusį kūną jos perkėlė į miegamąjį ir uždengė antklode. Paauglės nusprendė pabėgti ir, kad nebūtų atpažintos, pakeitė plaukų spalvą.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio rytą, norėdamos sunaikinti visus apie jų nusikaltimą bylojančius įkalčius, jos padegė namą. Po to Anna nuvyko pas savo tėtį, o Rachel grįžo namo.

REKLAMA

Tarnyboje buvusiam ugniagesiui išspyrus duris, ugnis greitai numalšinta.

Pajutusi kaltės jausmą, Rachel apie viską papasakojo mamai ir jos abi nuėjo į policiją. Anna, paimta iš tėčio namų, vėliau taip pat viską pripažino.

Annai pareikšti kaltinimai žmogžudyste, jos slėpimu ir namo padegimu. Dar nėra aišku, kuo tiksliai kaltinama žmogžudystę įvykdžiusios merginos draugė Rachel.

Aukos sesuo Brenda Cravatta, Peggy socialinio tinklo paskyroje išreiškė gedinti mirusios moters: „Malonu darosi skaitant visus šiuo šiltus Peggy draugų žodžius. Jos gyvenimas neturėjo taip baigtis. Ji - angelas ir, tikriausiai, jai buvo laikas keliauti pas Dievą. Visada ją prisiminsime kaip moterį, šioje žemėje palikusią gilų įspaudą.“

Rugpjūčio 8 dieną numatomas paauglių ikiteisminis bylos svarstymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų