REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Rodrigo Alvesas (nuotr. Instagram)

Dėl gausaus kiekio plastinių nosies operacijų, žmogiškąja lėle Kenu vadinamam vyrui gresia šios užuosti ir kvėpuoti leidžiančios kūno dalies praradimas.

27

Dėl gausaus kiekio plastinių nosies operacijų, žmogiškąja lėle Kenu vadinamam vyrui gresia šios užuosti ir kvėpuoti leidžiančios kūno dalies praradimas.

REKLAMA

Laidos „Botched“ herojus Rodrigo Alvesas (33 m.), gimęs Brazilijoje, bet šiuo metu savo gyvenimą kuriantis Londone, Los Andžele ir Marbella mieste, po trijų 12-15 mėnesių laikotrapyje atliktų operacijų nebegali kvėpuoti.

Kad situacija būtų ištaisyta, Rodrigo nori kreiptis į specialistus, kurie dar kartą atliktų nosies operaciją, tačiau po pastarųjų procedūrų nosies audiniai tapo tokie pažeisti, kad, atlikus dar vieną korekciją, jie gali žūti.

Laidos „Botched“ anonse rodoma, kaip vyras konsultuojasi su gydytojais Paulu Nassifu ir Terry Dubrowu, tikėdamasis, kad būtent jie suteiks bent kiek vilties. Deja, bet gydytojui Paului Nassifui iš arčiau bandant apžiūrėti Rodrigo nosį, to padaryti nepavyko, nes, dėl itin mažų šnervių, pro jas netilpo net otoskopas. Gydytojas bando naudoti kitą daug mažesnį instrumentą, tačiau tai taip pat nepadeda, nes šnervės yra visiškai užblokuotos.

REKLAMA
REKLAMA

Kartą, ant nosies atsiradus stafilokoko bakterijai, Rodrigo užsikrėtė MRSA infekcija.

„Tai vienas blogiausių plastinės operacijos rezultatų ir po jos atsiradusi komplikacija, kokią tik esu matęs“, - sakė gydytojas Paulas Nassifas.

REKLAMA

Tuo metu pacientas, laukdamas diagnozės, labai nervinasi.

„Sulaikau ašaras, tačiau bet kuriuo metu galėčiau pravirkti, nes be galo bijau. Būtent todėl čia ir esu“, - sakė Rodrigo.

Deja, bet specialistas jokių gerų naujienų jam nepraneša.

„Problema tame, jog per 12-15 mėnesių padarytos net 3 operacijos sunaikino beveik visus nosyje esančius audinius. Be to, tai nėra gerai ir veido odai“, - pridūrė specialistas.

Atlikus nosies plastinę operaciją, kad visiškai sugytų aplink ją esanti oda, gali tekti laukti metus ir daugiau. Rodrigo apie tai nepagalvojo ir dabar dėl to labai kenčia.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš vidaus nėra jokio kelio orui, kad šis iš aplinkos patektų į plaučius, be to, ji itin trumpa. Tai ir gąsdina labiausiai, kadangi prieš 3 mėnesius buvo atlikta paskutinė plastinė operacija ir nosis vis dar gyja, taip būtina korekcija ją tik dar labiau pažeis“, - paaiškino chirurgas.

Rodrigo bando įsiterpti, tačiau gydytojas ir toliau pasakoja.

„Jei dar kartą, odai gyjant, ją pažeisi ar leisi prie nosies artintis kitiems specialistams, pažeisti ir nesugiję audiniai pajuoduos, mirs ir nosis paprasčiausiai nukris“, - tęsė jis.

Išgirdęs šiuos žodžius Rodrigo aikteli, o anonsas baigiasi dar gydytojams nepranešus apie galimus komplikacijų ištaisymo variantus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per tokį laikotarpį atliktos net 3 plastinės operacijos yra tik žiupsnelis to, ką savyje pakeitė Rodrigo. Dar jaunystėje jis jautėsi nepatenkintas savo kūnu ir nusprendė kreiptis į plastikos chirurgus. Nuo tada jis tapo priklausomas nuo plastinių operacijų, padedančių tapti geresne savo versija. Manoma, kad visos procedūros vaikinui atsiėjo maždaug 440 tūkst. eurų.

Siekdamas, jo nuomone, tobulos išvaizdos, jam patempta veido ir kaklo oda bei operuoti akių vokai, silikoniniais implantais sukurtas pilvo presas, o prieš kelis mėnesius Indijoje planavo atlikti pavojingą akių spalvos keitimo procedūrą. Neaišku, ar tokia operacija yra įmanoma. Lankydamasis Naujajame Delyje, socialiniame tinkle „Instagram“ vyras skelbėsi esantis nusivylęs, o JAV šią procedūrą atlikti gydytojai atsisakė tik dėl kosmetinių priežasčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų