REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas.

REKLAMA

Labai palankus metas visokiems „namų darbams” - pertvarkymams, perstumdymams ir remontams, sėkmė lydės ką nors statančius. Be to, šią savaitę bus daug smagaus bendravimo su maloniais žmonėmis, galbūt neilgų išvykų. Daugės smagių vasaros pramogų.

Jautis.

Piniginiai, turtiniai reikalai bus svarbūs, o pastangos šioje srityje nesunkiai atneš apčiuopiamos naudos. Tikriausiai teks daug judėti, važinėti (pirmadienį patartina atsargiau), taip pat gali atsirasti nemažai su namais, šeima susijusių reikalų. Juos tvarkysite greitai.

Dvyniai.

Būsite puikios nuotaikos, atsipalaidavę, žaismingi ir kerėsite aplinkinius savo asmeniniu žavesiu. Nebus keista, jeigu ir jausmai turės priežastį atsiskleisti. Šalia puikaus asmeninio gyvenimo dar pastangų sulauks piniginiai reikalai – jie atneš naudos. Kaip visuomet, būsite judrūs, daug bendrausite.

Vėžys.

Būsite labai energingi, veiklūs, sportiški – panašiai kaip ir iki šiol, dėl to puikiai seksis ta veikla ir darbai, kurių imsitės ir prižiūrėsite patys. Atrodo, bus ir nedidelių, greitai tvarkomų piniginių reikalų, ar bent jau naudingų žinių apie tai, kur naudos ieškoti – netrukus gali labai praversti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas.

Būsite labai dalykiški, labai sparčiai tvarkysite visokius reikalus, kurių dabar lyg tyčia gali būti gana daug. Ir viskas vyks sklandžiai, tad naudos tikrai bus. Be to, dabar būsite labai iškalbingi, vaizdingai kalbėsite, ką nors pasakosite. Netrukus tapsite labai veiklūs, todėl dabar – geras metas planuoti tai, ką norėsite daryti.

REKLAMA

Mergelė.

Atrodo, dienos bėgs labai ramiai – be didesnių rūpesčių ar svarbių darbų. Tačiau jeigu jūsų veikla susijusi su grožio, patogumo dalykais, jūsų laukia tikra sėkmė. Savaitės pradžioje tiktų pasirūpinti sveikata, o vidurys atneš svarbių susitikimų ar pokalbių.

Svarstyklės.

Darbe, profesijos srityje gali būti neįprastai daug darbo. Kita vertus, metas siekti ambicingo tikslo irgi geras – jėgų tikrai pakaks. Nenorintys dirbti gali sprukti į labai smagią, malonią kelionę, kuriai metas irgi labai palankus. Atsiras reikalų, kuriuos reikia aptarti su artimais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas.

Gali būti, jog nestigs nedidelių darbų ir visokių reikalų darbe, profesijos srityje. Tačiau juos sutvarkysite greitai. Netrukus padirbėti reikės kaip reikiant, todėl dabar labai geras metas susidaryti būsimų darbų sąrašą. Nedidelių smagių pramogų atneš savaitės vidurys.

Šaulys.

Atrodo, ne darbai dabar bus svarbūs, o asmeniniai santykiai su kai kuriais žmonėmis. Atrodo, jie suteiks daug džiaugsmo juos puoselėjant. Taip pat dabar – palankus metas trumpai kelionei, taip pat tiems, kurie puoselėja dalykinius ryšius su užsieniu.

Ožiaragis.

Šią savaitę dažnai atrodys, kad tiesiog nėra ką veikti: darbe vyraus vasaros rutina, namie – viskas savo vietoje. Nuobodulį gali išsklaidyti tiktai kova dėl teisingumo arba juridiniai reikalai – kibę į juos su veržlia jėga, pergalę švęstumėte greitai. Palankus metas rūpintis savo sveikatingumu, pasilepinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis.

Gresia daug visko – kasdienių darbų griūtis reikalaus daug pastangų, bet ir įveikta bus greitai bei ryžtingai. Šalia darbų visad bus galimybių smagiai pasilinksminti, be to, gali atsirasti ir priežastis atsigauti jausmams. Būsite kūrybiški, galėsite nesunkiai nudžiuginti esančius šalia, su jumis.

Žuvys.

Atrodo, gyvensite savo malonumui: trauks, vilios sportinio tipo pramogos, galimybė patirti nuotykių. Be to, ir norėsis, ir puikiai seksis namus daryti gražesnius, jaukesnius, netgi puošnesnius. Bus lengva į šią veiklą įtraukti ir namiškius. Patogus laikas ieškoti su sveikata susijusių žinių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų