REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Rebecca Lee  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Buvusi picos mėgėja, atsisakiusi greito maisto, ne tik atsikratė viršsvorio, bet ir transformavo savo kūną.

18

Buvusi picos mėgėja, atsisakiusi greito maisto, ne tik atsikratė viršsvorio, bet ir transformavo savo kūną.

REKLAMA

Sverdama 116 kg, iš Sidnėjaus, Australijos kilusi Rebecca Lee (30 m.) anksčiau gėdijosi savo figūros ir retai kada išeidavo iš namų. Gydytojai perspėjo moterį, kad papildomas svoris spaudžia jos organus ir taip gali atsirasti problemų norint susilaukti vaikų.

Žinios, jog svoris taip stipriai kenkia jos sveikatai, moterį pribloškė, tad ji nusprendė keistis ir nuo tos dienos jau numetė 36 kg.

Pirmą kartą gyvenime Rebecca jaučiasi pasiruošusi pademonstruoti naująją save ir, plastinės operacijos būdu pasidailinusi krūtinę, ji jau ieško meilės.

„Prieš pradedant šią kelionę, turėjau viršsvorio ir priminiau senamadišką moterį. Visą dieną praleisdavau namuose ir nuolat užkandžiaudavau. Labiausiai norėdavosi picos, tad kasdien viena pati suvalgydavau po didelę picą. Gydytojams pasakius, jog svoris spaudžia mano organus, nusprendžiau, kad jau gana. Negalėjau susitaikyti su mintimi, kad visą likusį gyvenimą būsiu nutukusi, tad atsisakiau greito maisto ir picos, ir dabar džiaugiuosi nauju gyvenimu“, - pasakojo ji. „Didžiuojuosi savimi ir pasiekimais, o dabar negaliu sulaukti, kada į mano širdį pasibels meilė.“

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau savo svorio metimo proceso nestebėjusi ir juo nesidalinusi su kitais, Rebecca savo transformacijos rezultatus paviešino socialiniame tinkle.

„Žiūrėdami į mano prieš svorio metimą darytas nuotraukas, žmonės nežino, jog tuo metu buvau labai nelaiminga ir dažnai verkdavau. Negalėjau pakęsti visą laiką būti namuose, tačiau pasirodyti viešumoje nebuvau pasiryžusi. Daug metų bandžiau įvairius svorio metimo būdus, tačiau niekas nepadėjo“, - tęsė moteris. „Pranešus, kad turiu šansų nesusilaukti vaikų, supratau, kad kažko imtis reikia dabar arba niekada. Tai buvo ta lemtinga ir gyvenimą pakeitusi akimirka. Sporto salėje lankytis pradėjau 3 kartus per savaitę ir save motyvavau taip, kaip to niekad nesu dariusi.“

REKLAMA

Rebecca sportavo su svorio kilnojimo įranga ir naudojosi bėgimo takeliu. Norėdami patikrinti jos pasitikėjimą savimi, iš moters šaipėsi būrys mokinių.

„Pagaliau, sukaupusi visą drąsą, nuėjau į sporto salę, kurioje sulaukiau patyčių iš už manęs stovėjusių vaikinukų. Jie garsiai ir visai to neslėpdami komentavo mano svorį ir taip dar labiau naikino mano ryžtą keistis. Nesuprantu, kaip žmonės gali būti tokie žiaurūs“, - teigė ji.

Šiuo metu meilės ieškanti Rebecca pagaliau jaučiasi visiškai savimi pasitikinti.

„Netekusi pusės savo kūno svorio pastebėjau, kad krūtinė prarado formą, tad apsilankiau pas plastikos chirurgą. Man pasakė, jog krūtinės padidinimo operacija naudos neatneš ir jos rezultatus palygino su teniso kamuoliuko įdėjimu į kojinę. Vienintelė išeitis – krūtinės rekonstrukcija. Tai padaryti norėjau vien tam, kad susigrąžinčiau pasitikėjimą. Nors labai bijojau, nesigailiu žengusi šį žingsnį.“, - pasakojo Rebecca.

REKLAMA
REKLAMA

Socialiniame tinkle ji pasidalino savo svorio metimo istorija, tikėdamasi, kad ji įkvėps ir kitus prabilti apie savo kovas.

„Kas vakarą, ieškodama savęs, linksmindavausi vakarėliuose, tačiau taip ir nesužinojau, ko noriu iš gyvenimo ir kas man patinka. Reikėjo naujo hobio, nes tuo žmogumi būti nebenorėjau.“, - sakė Rebecca. „Jei šiandien sau nepatinkate, keiskitės. Prieš pokyčius nuotraukose pavaizduota mergina buvo nelaiminga. Be galo didžiuojuosi savimi ir šia kelione. Esu naujai gimusi ir laukiu nesulaukiu, kada mano gyvenime atsiras tas ypatingas žmogus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų