REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Renaldas Seibutis (nuotr. Fotodiena.lt)

Eurolygos posėdyje esantis Paulius Motiejūnas TV3 žinioms patvirtino, kad Renaldas Seibutis nelieka Kauno „Žalgiryje“.

17

Eurolygos posėdyje esantis Paulius Motiejūnas TV3 žinioms patvirtino, kad Renaldas Seibutis nelieka Kauno „Žalgiryje“.

REKLAMA

„Renaldui padėkojome už darbą, bet matome, kad ir jam reikia daugiau pasireikšti, ir mes ieškojome stipresnio žaidėjo“, – kalbėjo „Žalgirio“ direktorius.

Nuo 2015-ųjų Kaune rungtyniavęs mažeikiškis šių metų LKL čempionate žaidė po 17 minučių, per jas pelnė po 6,1 taško, atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 1,7 kamuolio.

Eurolygoje R. Seibučio rezultatai – kuklesni: po 2,5 taško, 1,3 atkovoto kamuolio ir 0,9 rezultatyvaus perdavimo per daugiau nei 12 minučių.

Tiesa, šį savo krepšininką Šarūnas Jasikevičius daugiau išnaudodavo ne puolime, o gynyboje, kur patikėdavo pavojingesnių varžovų priežiūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Paulius Motiejūnas taip pat pasidžiaugė, kad gana anksti pavyko užbaigti komandos komplektacijos darbus. Priminsime, kad šalies čempionai jau įsigijo keturis naujus krepšininkus.

REKLAMA

Pirmuoju pirkiniu tapo puolėjas Aaronas White‘as, kuris rungtyniavo Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoje, vėliau prie „Žalgirio“ prisijungė gynėjas Vasilije Micičius iš Bursos „Tofas“.

Paskutiniai du naujokai – amerikiečiai: Brandonas Daviesas, turintis NBA patirties, atvyks iš Monako „Basket“, o Royce`as O`Neale`as praėjusį sezoną gynė Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ spalvas.

Solidžiai pasistiprinęs „Žalgiris“ daugiau naujokų neieškos, o likusias vietas komandoje užims jaunieji krepšininkai.

„Esame patenkinti. Gavome tai, ką norėjome. Nemažai tų žaidėjų buvo mūsų pirmos opcijos. Patiems keista, kad taip anksti. Žinojome, ko norime ir, kadangi pavyko gauti, tai nusprendėme nelaukti ir pabaigti komplektaciją anksčiau“, – TV3 žinioms kalbėjo Paulius Motiejūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar liekančio Šarūno Jasikevičiaus korta padėjo prisivilioti pajėgius naujokus, P. Motiejūnas kalbėjo: „Šarūnas norėjo anksčiau sukomplektuoti. Kai žinai, ko nori, lengviau padaryti. Dairėmės jau sezono metu, dėliojome, kokios pozicijos liks, kuo reikės pasistiprinti.“

Tiesa, R. O`Neale`o kontrakte numatyta sąlyga išvykti į NBA, tačiau žaidėjo agentas patikino Kauno klubą, kad puolėjas už Atlanto išvyks tik tuo atveju, jei bus pasiūlytas viso sezono kontraktas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų