REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Pora valgo riebiausius patiekalus (nuotr. Instagram)

Tik kartą per dieną maisto į burną dedanti pora savo pasimatymais ir jų metu valgomais patiekalais stebina visą pasaulį.

31

Tik kartą per dieną maisto į burną dedanti pora savo pasimatymais ir jų metu valgomais patiekalais stebina visą pasaulį.

REKLAMA

Blake‘as Hortonas (35) ir Jenni Hiraldo (31) iš Niudžersio valstijos, JAV laikosi specialios dietos, vadinamos protarpiniu pasninkavimu, leidžiančios sutaupytas kalorijas išnaudoti vakarienei pasirenkant didžiules puotas.

Vienas naujausių Blake‘o ir Jenni vaizdo įrašų rodo, kaip juodu valgo spalvotą picos gabalą, apšlakstytą jogurtu ir apibarstytą zefyrais.

„Pica buvo nuostabi. Privalote ją išbandyti. Negyvenote, jei neragavote milžiniško „Fruity Pebbles“ gabalėlio!“, - sakė Jenni.

Pardavimų srityje dirbantis Blake‘as teigė: „Kai man suėjo 30, turėjau numesti šiek tiek svorio. Fiziškai atrodžiau labai prastai. Buvau nelaimingas, nes ką tik išskyriau su mergina, turėjau viršsvorio, tad reikėjo kažko imtis. Netekau 30 kg, tačiau įpusėjus šiai kelionei, vis dar buvau prislėgtas, o valgymas mažomis porcijomis man kėlė kančią, nes visuomet jaučiausi alkanas. Kartą perkaičiau apie protarpinį pasninkavimą ir apsiribojau vienu dideliu patiekalu vakare. Dabar jaučiuosi daug geriau.

REKLAMA
REKLAMA

Aplinkiniai mano, kad visą dieną praleidžiu sporto salėje, tačiau ten nesilankau net vasarą. Daugiausia laiko praleidžiu lauke ir paprasčiausiai mažiau valgau. Esu sveikas ir gaunu pakankamai reikalingų medžiagų. Manau, kad vakare maistas virškinamas geriausiai, o praeityje, kai visą dieną buvo medžiojama, vakare mūsų protėviai rengdavo didžiules puotas, o jiems miegant visas maistas susivirškindavo kuo geriausiai. Atlieku visus tos dienos darbus, pavalgau ir neilgai trukus einu miegoti. Dažniausiai į lovą atsigulu vėlai, kartais neužmiegu iki 1 ar 2 valandos nakties. Būna, kad akys plačiai atmerktos ir energijos gausa mane sapnų karalystėn pasiunčia tik 5 valandą ryto.“

REKLAMA

Pora kartu jau daugiau nei metus. Juodu susipažino sporto salėje, o draugystė prasidėjo nuo Blake‘o ir Jenni bendros meilės fitnesui.

Mėgstamiausi jų patiekalai – lazanijos sumuštinis, bananų dešrainiai ir kiti keisti deriniai.

„Žmonės mano, jog valgau nesveiką maistą ir, nors atrodo, kad taip ir yra, esmė slypi mityboje. Mėgstu rinktis iš daugelio variacijų bei kurti savąsias. Kadangi tuo užsiimu jau daug metų, žinau, kas su kuo dera“, - sakė Blake‘as.

Vyriškio „Instagram“ paskyrą seką daugiau nei 305 tūkst. gerbėjų, o Jenni kasdien stebi 21,9 tūkst. internautų.

„Tai darau jau ilgai ir ne vienam padėjau sulieknėti ar numesti svorio. Į mane dažniausiai kreipiasi iš prigimties liekni asmenys, norintys pakeisti savo mitybą, ir maistą mėgstantys žmonės, kurie turi šiek tiek papildomų kilogramų. Rodau jiems, kad neprivaloma būti blogos nuotaikos“ , - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų