REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie daug žadės, kad tik greitai apsispręstumėte. Svarbius reikalus tvarkykite vieni: patarėjai suklaidins.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Teks susitaikyti su tam tikrais apribojimais, tam tikromis sąlygomis, vargu ar turėsite didelę pasirinkimo laisvę, bet tai, kas bus siūloma, bus naudinga. Gerai pirkti seniai suplanuotus daiktus veiklai, buičiai.

REKLAMA

Dvyniai Jei tik prireiks, viską suprasite ir su visais susitarsite. Susitikite su svarbiais žmonėms, tarkitės, keiskitės nuomonėmis, patirtimi, mokykitės.

Vėžys Daug norėti ir planuoti nereikėtų: atidėkite svarbius dalykinius sumanymus kitai savaitei, o šiandien paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs intuicijai. Paisykite artimųjų, ypač sutuoktinio, interesų.

Liūtas Sėkmingas laikas: tvarkykite svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Reikalų neskubinkite: tai, kas nepavyks, galite drąsiai atidėti kitai savaitei.

Svarstyklės Palanku tvarkyti svarbius dokumentus, spręsti juridines problemas. Gauti partneriški pasiūlymai bendradarbiauti bus naudingi. Mažiau ginčykitės su kolegomis ir sutuoktiniu.

Skorpionas Įtemptas metas: stenkitės nukreipti dėmesį į malonius dalykus. Kad ir kuo užsiimsite, pasistenkite išlikti ramūs. Rizika turi būti pamatuota, ypač finansiniais klausimais. Vakarą praleiskite su senais draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nors derėtų suspėti sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, netiks blaškytis, nervintis ir kitus skubinti, erzinti. Tai gera diena susitikti su svarbiais asmenimis, susitarimams ir dokumentams pasirašyti.

Ožiaragis Tvarkykite sudėtingus reikalus, būsite suprasti, įvertinti, paremti. Tinkama proga su tėvais aptarti ginčytinus klausimus.

Vandenis Būkite atkaklūs ir pakeisite situaciją sau palankesne linkme. Tiks spręsti sudėtingas problemas, susitikti su žmonėmis, nuo kurių priklausys jūsų ateitis. Verta priimti šios dienos pasiūlymus.

Žuvys Pasikliaukite nuojauta, sapnais. Būkite atidūs ir įvairioms užuominoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas atskleis paslėptą reikalo esmę. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų