REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį, 07 val. 25 min. Saulė, tiksliau jois disko centras, kirs vasaros saulėgįžos tašką, ir pereis iš Dvynių ženklo į Vėžį. Gimtadienius pradės švęsti Vėžiai (sveikinimai!), o dar po kelių parų dienos pradės trumpėti, o naktys – ilgėti. Taigi, trečiadienį – Joninės arba Rasos astronominės, o kai jos bus kalendorinės, tai yra birželio 24 d., įvyks Mėnulio Jaunatis (05 val. 32 min.).

Trečiadienį, 07 val. 25 min. Saulė, tiksliau jois disko centras, kirs vasaros saulėgįžos tašką, ir pereis iš Dvynių ženklo į Vėžį. Gimtadienius pradės švęsti Vėžiai (sveikinimai!), o dar po kelių parų dienos pradės trumpėti, o naktys – ilgėti. Taigi, trečiadienį – Joninės arba Rasos astronominės, o kai jos bus kalendorinės, tai yra birželio 24 d., įvyks Mėnulio Jaunatis (05 val. 32 min.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiems, kurie savaitės pabaigoje atsidurs prie Joninių laužų tai – geras ženklas, mat kol Mėnulis sudilęs, naktys bus santykinai tamsios, jei netrukdys debesys – net žvaigždės matysis. O astrologiškai – iki 24 d. laikas palankesnis ką svarbesnio užbaigti, o pradėti tuomet, kai Mėnulis pradės pilnėti. Beje, birželio 21 d., tiktai apie vidurdienį, paskui saulę į Vėžio ženklą pereis ir Merkurijus.

REKLAMA

Dvyniuose jis buvo sau labai palankioje padėtyje, dėl to ir mums padėjo bendrauti bei visokius dalykinius reikalus tvarkyti, o dabar bus apdairiam, atsargiam Vėžio ženkle. Vadinasi, ir dalykiniai reikalai pradės judėti vasarai būdingu tempu. Dėl to, kad Vėžio ženkle dabar yra ir Marsas, karingi tikrai nebūsime, o savo astrologiniuose namuose, tai yra malonumus mėgstančiame

Jaučio ženkle esanti ir būsianti Venera skatins pasidžiaugti ir pasimėgauti tuo, ką vasara, žmonės ir gyvenimas gali duoti maloniausio ir smagiausio.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas. Atrodo, ir taip nestigo veiklos namie, o nuo savaitės vidurio jos gali būti dar daugiau. Bet kol kas palanku svarbesnius dalykus užbaigti, o naujesnių imtis palankus metas ateis tiktai savaitės pabaigoje. Vadinasi – jau po Joninių. Taip pat dabar dažnai lydės sėkmė tvarkant piniginius reikalus.

Jautis. Būsite atsipalaidavę, linksmi, linkę pasimėgauti visais prieinamais gyvenimo malonumais, o jų dabar kaip tik bus daug. Tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, mūzos lydės, galima sakyti, nuolatos. Iki savaitės vidurio gali būti ir svarbių piniginių reikalų, vėliau ši sritis bus nebe tokia svarbi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai. Būsite energingi, veiklūs, dalykiški, lengvai tvarkysite visokius reikalus. Šis entuziazmas ir energijos antplūdis truks iki trečiadienio, vėliau nuslūgs. Tačiau antroje savaitės pusėje dar svarbesni pasidarys piniginiai, turtiniai reikalai – veiklos šioje srityje daugės, naudos, matyt, taip pat.

Vėžys. Energijos, veiklumo, puikios sportinės formos ir net tam tikro karingumo pastaruoju metu ir taip nestigo, o nuo savaitės vidurio bus dar daugiau. Labai lengvai ir, svarbiausia, sėkmingai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių bus išties nemažai. Susigalvoti smagių pramogų padės draugai.

REKLAMA

Liūtas. Labai ramus metas. Darbe vos smarkiau krustelėti reikės tik savaitės pradžioje, vėliau darbai aprims. Kitose srityse tvyros vasaros ramybė, tad apsitvarkę kasdienius reikalus, galėsite veikti ką norit ir kaip norit. Arba tinginiauti, kas irgi labai tikėtina.

Mergelė. Darbe kiek daugiau darbo, visokios veiklos bus iki savaitės vidurio, vėliau viskas ims slūgti. Kaip tik laiku – artėja vidurvasario šventės, reikės laiko joms. Be to, nuo savaitės vidurio pasidarys svarbu pabūti, pasikalbėti su draugais, ko nors imtis kartu, o tam laiko irgi reikia.

REKLAMA

Svarstyklės. Darbe, profesijos srityje veiklos ir taip nestigo, o nuo šios savaitės vidurio gali būti dar daugiau. Kita vertus, energijos bei noro būti geriausiems taip pat nestigs, todėl nuveikti pavyks išties daug, tik reikia žinoiti, kad visai naujiems darbams palankesnis metas bus jau po savaitgalio.

Skorpionas. Ir taip palankus metas kelionėms nuo šios savaitės vidurio taps dar palankesnis, be to, sėkmė ims lydėti ir tuos, kurie palaiko dalykinius ryšius su užsieniu. Nekeliaujantiems dienos bėgs ramiai ir vis atsiras palankių progų gražiai pasikalbėti su svarbiais ir tikriausiai mielais jums žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Nepaprastai ramus metas – darbe veiklos nedaug, namie – viskas aišku, dėl to bus galima arba nieko neveikti, arba veikti kas tik šaus į galvą. Palankus metas rūpintis sveikata – ir sava, ir svetima, o kai kada tiesiog pasilepinti ir kaupti jėgas ateičiai.

Ožiaragis. Nuo savaitės vidurio dar svarbesni pasidarys santykiai su kai kuriais, galbūt net labai artimais žmonėmis. Atrodo, teks taikytis prie jų požiūrio, nuomonės ar veiklos, kuri gali būti labai energinga. Panašiai aplinkybės klostysis ir dalykinėje veikloje. Nepaisant to, dažnų progų smagiai pasilinksminti tikrai nepražiopsosite.

REKLAMA

Vandenis. Vasaros metui būdinga rutina ir taip stengėsi atimti nemažai laiko bei pastangų, o nuo savaitės vidurio visokios nelabai įdomios, tačiau svarbios veiklos gali būti dar daugiau. Norom nenorom teks imtis visko iš eilės. Be to, dabar tęsiasi labai palankus metas namus daryti jaukesnius, puošnesnius ir svetingesnius.

Žuvys. Savaitės pradžioje dar bus svarbūs visokie darbai namie ir šeimos reikalai. Bet iš tiesų metas palankus juos užbaigti, o ne pradėti ką nauja. O nuo savaitės vidurio tapsite dar linksmesni ir dar kūrybiškesni, lengvai pritrauksite dėmesį ir puikiai morėsite pradžiuginti esančius šalia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų