REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

24-erių kaunietė Aleksandra su vyru Žilvinu (28 m.) gyvenime turėjo tikrai unikalių patirčių. Viena jų – gyvenimas bendruomenėje Tailande, kurioje buvo propaguojami atviri santykiai, kuomet poros gali lytiškai santykiauti ir su kitais bendruomenės nariais. Dabar moteris juokiasi iš šios patirties, tačiau tada labai juokinga nebuvo.

24-erių kaunietė Aleksandra su vyru Žilvinu (28 m.) gyvenime turėjo tikrai unikalių patirčių. Viena jų – gyvenimas bendruomenėje Tailande, kurioje buvo propaguojami atviri santykiai, kuomet poros gali lytiškai santykiauti ir su kitais bendruomenės nariais. Dabar moteris juokiasi iš šios patirties, tačiau tada labai juokinga nebuvo.

REKLAMA

„Buvo taip, kad prieš kelis metus mes su vyru dirbome Anglijoje ir turėjome susitaupę pinigų – apie 30 tūkst. litų. Iš pradžių manėme, kad taupome moliniam namukui, tačiau vėliau supratome, kad tai visai nėra mūsų svajonė ir nutarėme už tuos pinigus išvykti į užsienį. Tuo metu mūsų dukrai tebuvo 8 mėn., tačiau vis tiek nutarėme keliauti“, – tv3.lt pasakojo Aleksandra.

Nudizmas ir atviri santykiai

Moteris su vyru nutarė vykti į Tailandą ir nutarė susirasti ekologinę bendruomenėje, kuri šeimą priimtų mainais už darbus, kuriuos Aleksandra su vyru dirbtų.

REKLAMA
REKLAMA

„Internete radome bendruomenę, kuri mus sutiko priimti (kitos nenorėjo priimti dėl vaiko, nes reikia pakankamai didelės darbo jėgos). Ta bendruomenė anketoje buvo aprašyta kaip „nuostabi eko bendruomenė“ ir taip pat buvo parašyta, kad ten propaguojamas nudizmas ir poliamoriją (daugiameiliai santykiai – red.). Mes nesiruošėme laikytis nei nudizmo, nei poliamorijos – mes žmonės tolerantiški, tai mums tas pats, ką daro kiti. Mes su bendruomenės įkūrėju – kanadiečiu penkiasdešitmečiu vyru – susirašinėjom ir galiausiai viską suderinom atvykimui“, – pasakojo moteris.

REKLAMA

Pareikalavo miegoti kartu

Tad jie atvyko į Tailandą ir sutarė taip, kad tas vyras pasitiks juos tame miestelyje, į kurį jie atvyko, ir po to visi keliaus į minėtą bendruomenę. Vos tik susitikus su bendruomenės įkūrėju, Aleksandrą apėmė keistas jausmas.

„Jau tas vakaras, kai mes susitikome, buvo labai keistas ir nemalonus. Jis nusirengė ir sako: „aš gi nudistas, tai visi turime būti nuogi.“ Jis bandė valdžią į savo rankas paimti nuo pat pradžių. Na tai mes bandėme tų jo taisyklių laikytis, galvojome: patys norėjome, patys atvažiavome, tiek to. Be to, Tailande ir taip labai karšta, tai nieko tokio ir nuogam būti.

REKLAMA
REKLAMA

Paskui jis pasakė, kad kartu miegosim – mano kūdikis, mano vyras, aš ir jis. Jau tada pagalvojau: „o jetau, kur aš čia veliuosi?“ Tai negana to, kad visi nuogi, dar visi kartu vienoje lovoje. Mano vyras Žilvinas nusiteikė taip, kad aš per vidurį tarp dviejų vyrų nemiegočiau, tačiau tas vyras – Dizis – nurodė, kad pagal energetiką moteris turi būti per vidurį. Tai aš atsiguliau per vidurį“, – pasakojo Aleksandra. Maudynės duše

Moteris pasakoja, kad vėliau Dizis pareikalavo apsikabinimų, švelnumo ir dar – kad visi kartu maudytųsi duše. Tai buvo dar vienas šokas Aleksandrai.

„Jeigu atsukčiau laiką atgal, tai aš jam dabar gerai vožčiau, bet tada buvo kitoks gyvenimo etapas. Naktis man buvo košmariška. Aš ir šiaip nemėgstu apsikabinus miegoti, nes man būna karšta. Mažoje lovoje buvome keturiese, kūdikis muistėsi, tai aš nuėjau naktį ant grindų miegoti. Vyras atsikėlęs liepė man eiti į lovą, o pats atsigulė ant grindų. Tada nuėjau miegoti ant lovos kraščiuko, toliau nuo dėdės Dizio. Jis prie manęs nelindo – suprato, kad aš to nenoriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O į dušą mes kartu ėjom. Ten jis pamatė, kad aš kaip save mylinti ir tvarkinga moteris apačioje (intymią vietą – red.) apsitvarkau. Jis pasakė taip: „žinok man tai nepatinka, aš už natūralizmą esu.“ Tai žodžiu jis pasisako už visišką natūralizmą, kad moteris būtų su plaukais visur kur“, – kalbėjo Aleksandra.

Nuogumas privalomas

Po sunkios nakties Aleksandros šeimos laukė sunki kelionė – Dizis sumanė, kad jie visi tranzuos ilgą kelią iki kito miestelio ir tai darys basomis – kad vairuotojai matytų, jog jie vargšeliai. Kelionė užtruko visą dieną, Aleksandra su kūdikiu pervargo, o Dizio eko bendruomenėje jie atsidūrė naktį. Ir čia nuotykiai tikrai nesibaigė.

REKLAMA

„Kai atsidūrėme pas jį, Dizis mums pranešė, kad ten privaloma būti nuogam – na ką padarysi, tiek to, sutikom. Buvo vienas čiužinys ir jis pasakė, kad mes visi ant jo miegosim. Na tada jau pradėjau rodyti ragus – paprieštaravau. Tuomet jis sutiko palaukti, kol mes būsime pasiruošę ir ištraukė dar vieną čiužinį, kuriame leido mums miegoti“, – kalbėjo Aleksandra.

Moteris nurodė, kad prie viso to DIzis juos dar ir išnaudojo finansiškai – kadangi jie gyveno jo bendruomenėje nemokamai, tai jis liepdavo jiems visuomet pirkti maistą, taip pat nurodė įsigyti dviratį, tinklus nuo uodų. O dirbti Diziui jie nedirbo – jis pats jiems jokių darbų nedavė, o jie patys ir neprisikūrė.

REKLAMA

„Vieną kartą nuėjome į parduotuvę kartu ir priėjome prezervatyvų skyrių. Jis mums ir sako: „žiūrėkit, gal nusipirkit. Gal jums reikės? Bet aš tai moku nebaigti, dėl manęs nepergyvenkit“. Mes su vyru tiesiog susižvalgėme, ir viskas tuo baigėsi. Tada toliau jis bandė mus šviesti, tai vakarais rodė polyamory dokumentiką. Jis bandė mums aiškinti, kaip tai yra nuostabu ir gera, kaip visi turi būti laisvi, o ne susituokę, pasakojo apie kasmetinį poliamorijos porų festivalį, kur jis buvo, ir pan.

Viską, ką jis pasakojo, man buvo labai nemalonu. Gal aš esu konservatyvi šiuo klausimu, tačiau vyras ir žmona man yra šventa – jokio sekso trise, keturiese ar poliamorijos būti negali. Tai aš ten ir vykau su tokia nuostata, kad čia yra laisvė, mano pasirinkimas ir jis neturi jokios teisės manęs versti“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kantrybės taurė trūko

Kartą į tą sodybą atvyko žemių šeimininkas (Dizis ją nuomojosi) ir tuomet Aleksandrai pasidarė nejauku, kad ji nuoga, tad ji apsijuosė skara. Tai pamatęs Dizis iškėlė skandalą:

„Dizis pamatęs sakė, kad „mes turime rodyti savo gyvenimo būdą, kad žmonės žinotų, jog laikomės savo įsitikinimų...“ Kitą kartą vėl buvome grįžę iš miesto ir aš buvau su suknele, tai pamatęs jis vėl siaubingai susinervino, kad aš nesilaikau taisyklių. Tuomet net ėjo kalbėtis su mano vyru, kad „kažką su manim darytų“. O vyras nekreipė į tai dėmesio – jis tuo metu buvo tokioje emocinėje būsenoje, kad nesipriešino nei likimui Dizio sodyboje, nei išvykimui, nes aš jau ieškojau, kur čia būtų galima išvažiuoti. Dabar Žilvinas irgi gerai trenktų Diziui už jo elgesį“, – pasakojo Aleksandra.

REKLAMA

Tad pabuvę dvi savaitės kartu su Diziu, šeima išvyko į Portugaliją – rado kitą, nebe nudistų ar poliamorijos šalininkų bendruomenę, o paprastą šeimą, kuriems reikėjo pagalbos ūkyje.

„Pranešėme Diziui, kad išvažiuojame, ir jis priėmė normaliai – sakė, greitu metu atvyks kiti žmonės. Taip ir išsiskyrėme“, – kalbėjo moteris.

Dabar šią patirtį Aleksandra prisimena su šypsena – ji mano, kad nieko veltui nevyksta ir kad ši patirtis jos asmenybės brandai taip pat buvo reikalinga, tačiau antrą kartą į tokį „nuotykį“ moteris nesiveltų. Moteris lieka prie savo nuomonės – jai priimtinas tik vieno vyro ir vienos moters intymus bendravimas. Jos vyras, pasakoja Aleksandra, gal ir turi simpatiją atviriems santykiams – apie tai pora yra kalbėjusi – tačiau vis tiek jo prioritetas ir tvirtas pasirinkimas yra vyro ir žmonos gyvenimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų