REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Liza Hicks (nuotr. facebook.com)

Moteris, kurios vaikinas paprašė atsiųsti koketišką nuotrauką, nusprendė žaisti pagal savo taisykles.

19

Moteris, kurios vaikinas paprašė atsiųsti koketišką nuotrauką, nusprendė žaisti pagal savo taisykles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liza Hicks (27), pažadinta savo dviejų mėnesių dukrelės Sydney, 2-ą valandą nakties nemiegojo, o maitino savo naujagimį, kai pamatė partnerio Rosso Daley dienos metu siųstą žinutę, prašant seksualios fotografijos.

REKLAMA

Anglijoje gyvenanti Liza sakė: „Sydney yra mano pirmagimė, tad savaites praleidau „papuošta“ jos vėmalais, nes ją labai dažnai supykindavo. Pirmąsias 8 savaites namuose vyko tikra jų fiesta. Per dieną dukros drabužius keisdavau mažiausiai tris kartus, o nakties metu dar tiek pat. Kaskart ją pamaitinus, ji viską tuojau pat atpildavo ir, kas gražiausia, tai niekada nenutikdavo kai ją ant rankų laikydavo Rossas. Kartais net maitinimo metu ji apsivemdavo ir tuo pačiu išpurvindavo mane. Rossas iš to tik juokdavosi, tad kartą nusprendžiau jam atkeršyti.“

REKLAMA
REKLAMA

Liza savo partneriui nusiuntė krūtinės, padengtos vėmalais, fotografiją.

„Pirmus du mėnesius praleidau sėdėdama ant sofos ir prašydama kitų paduoti man daiktus. Jai užmigus mano rankose, nenorėjau dukrelės žadinti. Tą naktį nutiko įprastas dalykas. Jau ruošiausi ją maitinti, kai, įsitaisiusi ant sofos ir įsijungusi televizorių, Sydney ir vėl atpylė. Nusprendžiau, kad Rossas gaus savo prašytą nuotrauką, tačiau joje bus įamžinta liemenėlė pilna vėmalų. Tokia ta žindymo realybė. Kai nutinka tokie dalykai, belieka tik juoktis. Užfiksavusi šį įvykį, nuotrauką nusiunčiau Rossui ir negalėjau sulaukti jo reakcijos. Kitą rytą jis man paskambino iš savo darbovietės, kurioje niekaip negalėjo nustoti kvatotis. Jis sakė, kad galiausiai gavo mano krūtinės nuotrauką, tačiau geriau ji nebūtų padengta vėmalais. Buvo gan miela, kai jis prisipažino užjaučiantis mane ir Sydney“, - pasakojo Liza.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susirūpinusi tokiu dukters dažnu skrandžio turinio nelaikymu, moteris kreipėsi į gydytojus, kurie tik patvirtino, jog tai yra normalu ir nerimauti nereikėtų.

„Paklausiau apie tuos didelius jos leidžiamus fontanus bei apie pykinimą valgymo metu ir po jo. Pasak gydytojų, naujagimių žarnyne būna susikaupę truputį dujų, o norint jų atsikratyti, neretai tenka iš skrandžio pašalinti ir viską, kas ten buvo. Buvo pasiūlyta ją porą valandų po maitinimo palaikyti stačią. Galėdavau rinktis miegą arba dukters vėmalus, tad dažniausiai pasirikdavau miegą. Mano mama taip pat sakė, kad aš pati dažnai atpildavau, be to, ji mano, jog taip jos anūkė atkeršija už jos kančias man“, - teigė Liza.

REKLAMA

Blogiausiomis akimirkomis, pasak moters, skalbimo mašina didelius kiekius drabužių skalbdavo kas dvi dienas. Mama Lizai taip pat padėdavo, tačiau tai atrodė niekada nesibaigs.

„Anksčiau, dėl lauke tvyrančio šalčio, negalėjom skalbinių kabinti kieme, tad jais buvo nuklota visa svetainė, o laiko juos sutvarkyti rasdavau sunkiai. Nuo džiovyklos nuimdavau skalbinius ir jais aprengdavau Sydney, save ar pakeisdavau patalynę. Nusprendžiau nebedėvėti gražių drabužių ir rinktis tarp tų pačių senų liemenų ir pižamų“, - pasakojo moteris.

REKLAMA

Su palengvėjimu Liza sakė, kad pastarąsias kelias savaites dukra neturėjo jokių didelių „sprogimų“, o vietoje to dabar tenka kovoti su seilėmis.

„Dabar mano rankovės ir pečiai nuolat permirkę seilėmis. Po mano paskutinės nuotraukos, siųstos Rossui, jis daugiau niekada nebeprašė manęs to daryti. Galbūt jis išmoko šią pamoką“, - juokėsi Liza.

„Iš pradžių buvau šokiruotas, tačiau vėliau negalėjau nustoti juoktis. Kada nors tikrai paprašysiu krūtinės fotografijos, bet paminėsiu, kad ji būtų švari“, - sakė Rossas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų