REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
185
Laukia karšta vasara: tarp „2 Barai” dalyvių – ir įspūdingos gražuolės  The Car

Jau birželio 25-ąją TV3 televizijos žiūrovus pasieks karščiausias, intrigų, emocijų ir aistrų kupinas realybės šou „2 Barai”. Po praėjusių metų stulbinančio populiarumo, šiais metais šou sulauks dar daugiau dėmesio ne tik dėl naujos vietos – veiksmas keliasi į Palangą, bet ir dėl išraiškingesnių dalyvių.

185

Jau birželio 25-ąją TV3 televizijos žiūrovus pasieks karščiausias, intrigų, emocijų ir aistrų kupinas realybės šou „2 Barai”. Po praėjusių metų stulbinančio populiarumo, šiais metais šou sulauks dar daugiau dėmesio ne tik dėl naujos vietos – veiksmas keliasi į Palangą, bet ir dėl išraiškingesnių dalyvių.

REKLAMA

Šeštadienį paaiškėjo laimingieji, kurie jau netruks taps nepamirštamo realybės šou dalyviais. Pasirodžius visiems dalyviams paaiškėjo didžioji intriga – atskleisti šeši pirmieji patekusieji į realybės šou. Jais tapo 3 merginos ir 3 vaikinai: praėjusių metų dalyvio Žygio mergina Gabija, charizmatiškoji Enrika, įspūdingos išvazdos Vaida, bei ne ką mažiau išraiškingi vaikinai – Edgaras, Juozas ir Irmantas.

Dalyviai jau pajuto, ką reiškia būti tikromis žvaigždėmis. Praėjus kelioms dienoms po antrankos jie skubėjo pas profesionalų fotografą Imantą Boiko, kuris dalyviams surengę linksmą ir žaismingą fotosesiją. Išskirtines nuotraukas rasite galerijoje. 

REKLAMA
REKLAMA

Atrankose komisiją savo humoro jausmu sužavėjusi Enrika – emigrantė, jau dešimtmetį gyvenanti Airijoje. Ne savo noru svetimoje šalyje apsigyvenusi mergina tikino, kad grįžti į Lietuvą ją paskatino noras tapti realybės šou, dėl kurio net pasiryžo mesti darbą, dalimi. Enrika domisi automobiliais, prireikus pati gali pasikeisti padangas, o visai neseniai išpildė didžiausią svajonę – įsigijo BMW automobilį.

REKLAMA

Dėl neeilinio pomėgio Enrika daugiausiai bendrauja su vaikinais, o su merginomis sutarti jai sunkiau. „Būna, kad mano draugai vaikinai susiranda paneles ir turi nutraukti draugystę su manimi, nes jos nelabai supranta, kad tarp vaikino ir merginos gali būti ne tik romantiškas ryšys“, – sakė mergina.

Nors ir atrodo itin mergaitiška, Enrika nebijo išsakyti savo nuomonės, o prireikus į pagalbą atskleidžia galinti pasitelkti ir kumščius: „Esu vaikinui sulaužiusi nosį. Vadovaujuosi taisykle „duok durniui kelią“, bet jeigu manęs nepalieka ramybėje, aš atsisuksiu ir duosiu į snukį. Bet tik tuomet, kai žmogus to nusipelno, retai kada muštynes pradedu pati.“

REKLAMA
REKLAMA

Kita „2 Barai“ dalyvė – kaunietė Gabija – jautri, bet ne ką mažiau nenuspėjama asmenybė. Šviesiaplaukė gražuolė jau 15 metų šoka, yra išbandžiusi įvairiausius šokio žanrus, taip pat net du sezonus buvo „Žalgirio“ palaikymo komandos šokėja.

Praėjusią vasarą realybės šou sudalyvavo Gabijos vaikinas – gražuoliukas Žygis, pelnęs daugybės merginų simpatijas. Nors iš pradžių vaikinas mylimosios sprendimui dalyvauti projekte nepritarė, dabar ją palaiko ir galimo kitų vaikinų dėmesio nepavydi.

„Žygis juokavo, kad pasidarysiu už jį populiaresnė. Bet manau, bijo, kad neatlaikysiu kritikos, nes esu jautrus žmogus. Bet juk aš nežinosiu, ką žmonės apie mane šneka. Pavydo nėra. Jis žino, kokia aš esu, kad man kitų vaikinų dėmesys nėra labai svarbus. Žinoma, visko gali atsitikti, bet jei ir susilauksiu didesnio vaikinų dėmesio, nežinau, kaip reaguosiu“, – sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gabija prisipažįsta – ji nori tapti žvaigžde, nes tikrai turi ką parodyti. „Į projektą einu todėl, kad noriu būti žvaigždė. Aš ir dainuoti norėčiau, ir filmuotis, net aktore norėčiau būti, nes puikiai moku visus pavaizduoti. Tikiuosi laimėti, bet visi į šitą projektą atėjo turėdami tokį tikslą“, – kalbėjo gražuolė šokėja.

Nors šokis – jos didžiausia aistra, Gabija tikina gyvenimą norinti pasukti visai kita linkme. Mergina studijuoja kineziterapiją, nori atidaryti masažo saloną. Tačiau viskas – dar priešakyje, o kol kas trokštamiausiu tikslu tampa pergalė realybės šou „2 Barai“.

Šią vasarą „2 Barai“ kelsis į pajūrį, pramogų kompleksą „HBH“, tad jau netrukus visa Lietuva galės susipažinti su bare apgyvendintais dvylika dalyvių. Realybės šou kūrėjai tikina, kad projekto dalyvių laukia daugybė atrakcijų, iššūkių, kojas pakertančių įspūdžių, beprotiškų nuotykių ir karšta konkurencinė kova. Tik pats atkakliausias taps ryškiausia TV žvaigžde ir laimės žvaigždės kontraktą!

„2 Barai“ – nuo birželio 25 d. per TV3! Pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val., sekmadieniais – 19.30 val. „2 Barai. Išlikimo kovos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų