REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Allegra Cole  (nuotr. Instagram)

Griežtoje mormonų aplinkoje užaugusi Allegra Cole (47 m.) pasididino krūtinė iki įspūdingo dydžio. Moteris iškeitė pianino mokytojos profesiją ir tapo išskirtiniu modeliu, save vadinančiu Jessicos Rabbit antrininke.

32

Griežtoje mormonų aplinkoje užaugusi Allegra Cole (47 m.) pasididino krūtinė iki įspūdingo dydžio. Moteris iškeitė pianino mokytojos profesiją ir tapo išskirtiniu modeliu, save vadinančiu Jessicos Rabbit antrininke.

REKLAMA

Allegra užaugo įprastoje mormonų šeimoje Jutos valstijoje, JAV. Nuo pat vaikystės ji grojo pianinu, o vėliau tapo profesionale ir pradėjo mokyti.

„Vis dar tikiu pagrindinėmis mormonų Bažnyčios vertybėmis, tačiau negaliu gyventi kai ko nepakeitus“, - sakė ji.

Allegra gyveno ramų gyvenimą, buvo mama ir mokė groti pianinu, tačiau sulaukusi 30-ies ji nusprendė save išbandyti modelio amplua ir greitai pamėgo šį darbą. Nors ir mėgo būti dėmesio centre, moteris nejaukiai jautėsi dėl savo po motinystės pakitusių krūtų.

„Po to, kai vaikai nustoja būti maitinami krūtimi, krūtinė nebeatrodo tokia graži, kaip anksčiau“, - teigė Allegra. „Man labai rūpėjo estetika, tad norėjau ją truputi pasipildyti ir pakeisti formą.“

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Allegra gyvena saulėtoje Kalifornijos valstijoje. Pirmą kartą atsigulusi po skalpeliu ji savo krūtims suteikė 34DD dydį. Padrąsinta naujų išvaizdos pokyčių, ji fotografijas pradėjo kelti į internetą. Būtent tai jai padėjo, praėjus 10-iai metų, užsidirbti pinigų antrajai operacijai.

REKLAMA

Dabar kasmet moteris, pozuodama seksualiose fotosesijose, užsidirba 89 tūkst. eurų per metus.

„Po pirmosios operacijos vis dar nesijautė, kad tapau savimi, nes, mąsčiau, kuo didesnės – tuo geriau. Išsiugdžiau krūtinės pavydą, nes kai pamatau tai, kas man patinka ir yra daug didesnis nei mano, pagalvoju, kad ir aš to visai norėčiau. Nors žodis pavydas turi neigiamą reikšmę, dėl to kalta esu pati. Pažįstu moteris, kurios ateina pas mane ir sako, kad norėtų tokių pat krūtų, tačiau bijo atrodyti nepadoriai ar jaudinasi, ką apie tai pamanys jų šeimos nariai. Noriu būti 21-o amžiaus moteris, kuri turi didelę krūtinę ir vis tiek atrodo bei elgiasi klasiškai, o ne taip, kokį įvaizdį didelės krūtinės savininkėms sukuria pornografijos industrija“, - sakė Allegra.

REKLAMA
REKLAMA

Po antrosios krūtų didinimo operacijos moteris susilaukė labai daug pozityvių reakcijų. Būtent tai, nepaisant griežtų mormonų tradicijų ir jaučiamos kaltės, paskatino ją tapti specialių ir efektingų fotosesijų modeliu.

Už trečią operaciją sumokėjo asmuo, kurį Allegra sutiko „My Free Implants“ internetinėje svetainėje. Moteriai sudėti audinių plėtikliai, kurių dėka į krūtis suleidžiamas specialus tirpalas. Šiuo metu moters krūtinė sveria 9 kg.

„Audinių plėtikliai dažniausiai naudojami po krūties vėžio pasveikusioms pacientėms, kurioms atlikta krūtinės šalinimo operacija. Man tai yra naudojama visai dėl kitos priežasties. Šis maišelis yra dedamas po raumeniu, o skystis į jį supilamas švirkštu. Krūtinė man papildoma kas dvi ar keturias savaites. Man beveik 50 metų, tačiau vis dar auginu krūtinę“, - juokiasi Allegra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš viso, pasak moters, operacijoms ji išleido beveik 66 tūkst. eurų. Neskaičiuojant krūtinės didinimų, Allegrai taip pat atliktas braziliškas užpakaliuko pakėlimas, riebalų nuo pilvo nusiurbimas, įdėti silikoniniai lūpų implantai, suleisto botokso injekcijos.

1,70 m ūgio modelis už fotosesijas gauna šešiaženkles sumas.

Savo grožio idealais moteris laiko dainininkę Dolly Parton ir aktorę Pamelą Anderson.

Allegra net nebežino, kokio dydžio yra jos krūtinė. Paskutinį kartą jos liemenėlės dydis buvo 38HHH.

„Turiu pridurti, kad viena iš priežasčių, dėl ko pasididinau krūtinę, tai kad nereikėtų nešioti liemenėlės, nes aš jų tiesiog nekenčiu“, -pridūrė moteris.

REKLAMA

Didelė krūtinė moteriai kelia ir daug nepatogumų. Allegra atskleidė, kad paprasti dalykai, tokie kaip batų užsirišimas ar ėjimas pro duris, sukelia daug iššūkių.

„Užsimauti batus yra be galo sunku, ypač vienoje pusėje, nes ten, kur mano krūtis yra žemesnė, sausio mėnesį įleido per daug skysčio ir ji plyšo. Taip pat gan nepatogu yra eiti pro siauras duris. Nepaisant šių kelių kliūčių, neatsisakysiu savo krūtinės ir išmoksiu su tuo gyventi“, - pasakojo ji.

Didelės krūtys moteriai kliudo groti jos taip mėgstamu pianinu, nes klavišus tapo sunkiau pamatyti ir pasiekti. Laukdama 50-ojo jubiliejaus, Allegra sakė, kad nesijaudina dėl to, kaip jos krūtys atrodys jai senstant.

REKLAMA

„Jau dabar esu nebe pirmos jaunystės, tačiau mano išvaizda man patinka. Audinių plėtiklius paprasta išimti, taip pat kaip juos buvo įdėti, tad, apsigalvojus, galiu viso to atsisakyti. Gegužės mėnesį man sueis 48-i ir dėl ateities nesijaudinu. Įsivaizduoju save besirūpinančią proanūkiais, o jie tik stebėsis mano didžiuliai boulingo rutuliais“, - juokavo Allegra.

Gijimo po paskutinės operacijos metu, krūtinėje moteris išgirdo keistus į sproginėjimus panašius garsus, sukeltus per didelio juose esančio skysčio kiekio, tačiau nepaisant gydytojų įspėjimų, ji neatsisako minties dar padidinti krūtinę.

Allegros tikslas – įrodyti, kad didelių krūtinių savininkės nėra neišmanėlės.

„Man patinka dabartinis mano dydis, tačiau ateityje matau save dar didesnėmis krūtimis. Man patinka stebėti šį didėjimo procesą ir spėlioti, kiek dar galiu ją didinti ir vis tiek atrodyti elegantiškai. Viduje esu tradicinis žmogus, bet man patinka šie ekstremalūs gyvenimo etapai ir manau, kad pasaulyje yra daugiau būtent taip kaip aš mąstančių moterų. Galbūt jos bijo siekti o ekstremalumo ir mano, kad galima pasirinkti tik vieną – būti mama, namų šeimininke ar verslininke, tačiau prie to paties neatrodyti seksualiai. Tikiu, kad galima daryti ką tik nori ir drąsinu kitas moteris nebijoti pokyčių, nes tik taip tapsite laimingomis“, - užbaigė Allegra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų