REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Likimas (nuotr. Fotolia.com)
55

Avinas

REKLAMA

Jūsų mintys suksis apie pramogas, atrakcijas, konkursus, repeticijas, pasirodymus, intriguojamas situacijas ir pasimatymus. Norėsis daryti įspūdį publikai, įgyti gerbėjų. Net darbe vis dairysitės, su kuo paflirtavus, pašmaikštavus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Kad ir ką dirbtumėte, šiandien jums seksis kur kas geriau, jeigu veikiate išvien su kitais, kolektyvu, galite pasidalinti pareigas ir atsakomybę. Jei ką tik prisidarėte problemų, ieškosite draugiško palaikymo. Atrodo, rasite.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien intuityviai pajusite, kam galėtumėte atverti širdį ir t.t. O jeigu taip neįvyks, veikiausiai esate panirę į vienišumo erdvę ir neturite į ką atsiremti.

Vėžys

Vertinsite savo finansines galimybes, jeigu planuojate dovanas, keliones, viešnages. Galbūt mėginsite atsiimti paskolintą ar investuotą sumą, gauti kompensaciją, arba įmokėsite įmoką, rezervuosite bilietą ir pan.

Liūtas

Regis, jums rūpės tolimos kelionės, laukiami svečiai, todėl skaičiuosite, dėliosite, domėsitės, ar tai ne per daug kainuos ir ar patiks visiems. Jeigu turite reikalų su teisėtvarka, šiandien gali kai kas išsispręsti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Darbo reikalus galite neblogai sutvarkyti telefonu, internetu, skaipu. Siųskite laiškus, dokumentus, paraiškas ir daug ką nuveiksite bei gausite be bendravimo su valdininkais akis į akį.

Svarstyklės

Šiandien nenuobodžiausite, nes būsite kviečiami arba patys veršitės kažkur dalyvauti, žmonėtis. Laisvalaikiu noriai rinksitės komandinį sportą, bendraminčių susiėjimą ar pan. Draugystė ir šildys, ir stimuliuos veikti.

Skorpionas

Šiandien būsite išsiblaškę ir kiek ištižę, ypač jeigu išvakarėse vartojote svaigalus ar ilgai vakarojote, neišsimiegojote. Jeigu gerai jausitės, tikriausiai pajusite meninį įkvėpimą ir slapčia ruošite siurprizus, dovanėles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Daugiausia dėmesio šiandien skirsite darbui ir savikritiškai vertinsite save, savo gebėjimus ir rezultatus. Regis, būsite linkę sureikšminti, perdėti smulkius nesklandumus ar negalavimus. Nebūkite tokie jautrūs.

Ožiaragis

Šiandien būsite praktiški ir racionalūs, spręsite aktualius klausimus, tiek savus, tiek svetimus. Seksis tarpininkauti, patarinėti verslo, pirkinių, komercijos, pinigų keitimo, nuomos ar pan. klausimais. Galite gauti dosnų atlygį už paslaugą.

Vandenis

Tai nebloga diena bendravimui įvairiais klausimais su įvairiais žmonėmis. Jei viską darysite, kad sugrąžintumėte skolas, kai ką pigiau nusipirktumėte ar išreklamuotumėte savo veiklą, produkciją, pastangų rezultatais nenusivilsite.

Žuvys

Diena bus sėkminga, jeigu sugebėsite suderinti šeiminius, asmeninius ir kolektyvinius reikalus. Ir artimieji, ir draugai sieks jūsų dėmesio, o ir darbų nestigs. Mokėkite pasitelkti į pagalbą tuos, kurių gebėjimai praverstų bendram tikslui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų