REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Carly Akers (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Ištekėti besiruošianti Carly Akers (30 m.), likus vos kelioms dienoms iki vestuvių, buvo palikta sužadėtinio Shauno (vyro vardas pakeistas), tačiau dalyvauti šventėje ji nusprendė, nes tai labai svarbi diena ne tik jai.

14

Ištekėti besiruošianti Carly Akers (30 m.), likus vos kelioms dienoms iki vestuvių, buvo palikta sužadėtinio Shauno (vyro vardas pakeistas), tačiau dalyvauti šventėje ji nusprendė, nes tai labai svarbi diena ne tik jai.

REKLAMA

Nedideliame Anglijos miestelyje Faveršame gyvenanti moteris be galo džiaugėsi 2016-ųjų balandžio mėnesį ištekėdama už Shauno, su kuriuo ji turi 2 vaikus ir kartu jau 9 metus.

Likus trims dienoms iki vestuvių, jos būsimasis vyras atšaukė santuoką, tačiau ceremonija vyko kartu su Carly brolio vestuvėmis, tad sužlugdyta moteris vis tiek dalyvavo šventėje.

Moteris prižadėjo savo dviem dviejų ir šešerių metų dukroms, kad jos galės būti pamergėmis. Carly altoriaus link žengė rankose suspaudusi gelių puokštę, o į ją smigo draugų ir šeimos narių akys.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak pačios moters, Shaunas būsimąją žmoną išdavė bernvakario metu, o vestuves atšaukęs vyras tokį sprendimą priėmė kai sužinojo, jog prieš keletą metų pati Carly jam buvo neištikima. Abu buvę sužadėtiniai vieni kitiems mestus kaltinimus neigia.

REKLAMA

„Nežinau, ar kada nors atsigausiu dėl to, jog buvau palikta prie altoriaus. Vestuvės turėtų būti pati nuostabiausia diena moters gyvenime, tačiau ji tapo pačia blogiausia“, - sakė Carly.

Moteris prisimena, kad kai Šv. Valentino dieną Shaunas jai pasiūlė tekėti, ji jautėsi be galo laiminga.

Apie poros sužadėtuves papasakojus broliui ir jo sužadėtinei, abi poros nusprendė vestuves atšvęsti kartu. Lemtinga diena turėjo būti 2016-ųjų balandžio 29-a.

„Pradėjau labai įnirtingai planuoti vestuves. Išsirinkome viešbutį, atskirus vestuvinius tortus ir netgi kartu planavome medaus mėnesį praleisti Tenerifėje. Nusipirkau suknelę, o mano dukra sau ir sesei išsirinko pamergių drabužius. Pamergėmis taip pat paprašiau pabūti savo dvi drauges. Jos už savo pačių pinigus įsigijo vandenyno spalvos sukneles. Svečiams išsiuntėme 100-ą pakvietimų į ceremoniją bažnyčioje ir dar tiek pat į puotą vakare“, - pasakojo Carly.

REKLAMA
REKLAMA

Likus savaitei iki vestuvių, Carly išvyko į Maljorką su savo draugėmis ir ten atšventė mergvakarį. Shaunas, kartu su beveik 20 draugų ir Carly broliu, bernvakarį šventė Bornmute, Anglijoje.

Carly sugrįžus į Angliją, viena jos draugė, kurios vaikinas tą vakarą buvo kartu su Shaunu, teigė, jog būsimasis jaunikis buvo neištikimas. Apie tai paklausus paties Shauno, vyras atsisakė kažką komentuoti, pasakė, jog vestuvės atšaukiamos ir išbėgo pro duris.

„Shaunas vis dar nekalbėjo su manimi, o iki vestuvių buvo likę tik dvi dienos. Penktadienio, tos ypatingos dienos rytą, jaunavedžių apartamentuose ant lovos padėjau savo vestuvinę suknelę. Galvojau, jog jis vis dar pasirodys. Skambinau jam ir pasakiau, jog aš ir mano mergaitės bei pamergės jau pasiruošusios ceremonijai, tačiau jo balsas buvo šaltas ir, vėl pakartojęs tą patį faktą, jog vestuvių nebus, padėjo ragelį. Pravirkau, nes žinojau, kad į Bažnyčią atvyksta draugai ir artimieji, pasipuošę ir pasiruošę dvigubai šventei“, - sakė Carly.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina teigė, kad, pranešus apie atšaukiamą santuoką, svečiai mane, Carly tiesiog juokauja. Sugrįžusi į kambarį ji apie tai papasakojo ir savo mažosioms dukroms.

„Pasakiau joms, kad tėtukas ir mamytė nebesituoks, tačiau tai nereiškė, kad negalėsime dalyvauti šventėje. Juk tai buvo svarbi diena mano broliui“, - sakė moteris.

Carly negalėjo prisiversti dėvėti savo suknelę, tad pasiskolino vieną iš savo pamergių. Laimei, ji turėjo pasiruošusi atsarginį drabužių derinį.

„Užgrojus vestuvių maršui aš pradėjau eiti link altoriaus. Rankose stipriai suspaudusi laikiau gėles, o šalia manęs kartu buvo dukrelės. Kai brolio žmona pasakė „taip“, vyresnėlė pravirko ir sušuko: „Ten turėtų būti mamytė ir tėtukas“. Nepozavau vestuvių nuotraukose ir niekaip neišdrįsau pjauti torto, tačiau kitos dienos ryte prisiverčiau nulipti į apačią ir su visais svečiais mėgautis pusryčiais. Mes už tai sumokėjome ir mergaitės labai to laukė, tad nesinorėjo švaistyti maisto.“, - pasakojo Carly. „Vestuvių naktį“ jaunavedžių apartamentuose praleidau su drauge, o vėliau abi išskridome į Maljorką. Ten puikiai pailsėjome. Esu pasiryžusi išlikti stipri ir, nors mano svajonių vestuvės ir buvo sugriautos, neleisiu tam daryti įtakos visam mano gyvenimui.“

„Tai buvo bendros mūsų ir jos brolio vestuvės, tad Carly jose dalyvauti neprivalėjo. Likus trims dienoms nusprendžiau, kad nenoriu jos vesti, o svečiams pranešiau, kad vestuvės atšaukiamos.“, - pasakojo Shaunas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų