REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Olivia White pasidalino nuotraukomis po cezario pjūvio operacijos (nuotr. Instagram)

Ant kūno likę žymės neleidžia pamiršti šios operacijos. Visgi, dar vyrauja nuomonė, kad cezario pjūvio operacijos pasirinkimas yra gėdingas reikalas. Visuomenė yra pasidalinusi į dvi barikadų puses dėl tokio sprendimo, rašo indy100.com.

9

Ant kūno likę žymės neleidžia pamiršti šios operacijos. Visgi, dar vyrauja nuomonė, kad cezario pjūvio operacijos pasirinkimas yra gėdingas reikalas. Visuomenė yra pasidalinusi į dvi barikadų puses dėl tokio sprendimo, rašo indy100.com.

REKLAMA

Yra netgi moterų, kurios netgi meluoja ir pasako, kad gimdė natūraliai. Viena iš tokių yra žymioji aktorė Kate Winslet prisipažinusi, kad melavo apie natūraliai pagimdytą pirmą dukrą.

Norėdama pasipriešinti tokioms kalboms, Olivia White, dviejų vaikų mama iš Australijos atvirai tinkle „Instagram“ pasidalino savo patirtimi, apžvelgdama cezario pjūvio operaciją.

Paskaitykite patys, kodėl ši žinutė išplito po internetą.

„Pažiūrėkite, galbūt tai ir nėra mano pats gražiausias kadras ir ne pats gražiausias mano kampas (ar tikrai?), bet kas gi dar skelbia savo asmenukę, praėjus vos kelioms valandoms po gimdymo? Tik tokiu būdu jūs galite pamatyti, kaip viskas atrodo iš tiesų, kas ir kaip susiūta, o ne nupiešta ir nepagražinta (patikėkit, aš vis dar galiu matyti savo gimdą).

REKLAMA
REKLAMA

Look I know it might not be my best angle (or is it?) 😂 but who wouldn't take selfies hours post birth so they can see where they sliced you open and yanked out a whole person 🙋🏼 (if you couldn't tell I still couldn't see past my still inflated uterus) 🙈 This is what you really look like a few hours post c-section 🗡 To anyone who thinks it's the easy way out, we'll try having a 6 inch gash in your abdomen like a gutted shark 🦈 who had the body parts of the surfer 🏄🏼 it ate retrieved! That's then sewn back together with fishing wire while it feels like your vital organs are trying to escape! I mean sure, everything is 🌈 and 🍭 till the spinal wears off! After that it's like you've been hit by a bus 🚌 which then backed over you just to make sure it didn't miss you the first time! If you don't time the Endone exactly before the previous lot wore off then you will most certainly know you are alive (while wishing you were dead) ☠️ and worst of all you'll feel as if you'll spend your entire life wearing nanna 👵 knickers up around your waist because the thought of anything settling in the canyon between your gut and pubic region is the stuff nightmares are made of 👻🙅🏼 Anyone who's ever had c section knows that you'll forever be dependant on your friends Nancy, Dr 90210 and Spanx because you cannot for the life of you get rise of the ditch that is left by the scar 🙄 But for all the skin tight Kookai dresses I bought while pregnant 🤰🏼 that now make me look like I have a Kangaroo pouch - I wouldn't change it! Because if it wasn't for the ability to deliver my babies 👶🏼 this way they might not be here today 🙌🏻 plus I recon getting cut from A to B sounds way worse 😷🤕

REKLAMA

A post shared by ✖️ OLIVIA WHITE ✖️ (@houseofwhite_) on

Būtent taip aš atrodau praėjus kelioms valandoms po atlikto cezario pjūvio. Visiems, kurie mano, kad pasirinkau lengviausią variantą, noriu pasakyti, kad jaučiuosi ir atrodau ne taip ir puikiai su šešių colių siūtine žaizda, viskas primena ryklio sukandimo padarinius.

Juolab, atrodo, taip, tarsi būtų su žvejybine viela susiūta visi gyvybiniai organai, kurie norėjo „išsilakstyti kas sau“. Aš turiu galvoje, kad mačiau ir jaučiau tikras vaivorykštes aplink“, – atviravo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Ji papasakojo ir apie pogimdyvinius rūpesčius po operacijos.

„Praėjus kažkiek laiko, aš vis tiek jaučiausi kaip pervažiuota autobuso. <..> ir tik skausmas grąžina į realybę, kur supranti, kad esi gyvas, nes skausmas to neleidžia pamiršti. O dar kažkokių kelnaičių dėvėjimas, apskritai, prilygsta košmarui vien įsivaizduojant, kad kažkas gali liestis prie jūsų kūno nuo apatinės dalies iki liemens <..>“, – rašė Olivia.

Ji neslėpė, kad net praėjus kiek laiko po gimdymo, bus sunku tai pamiršti, nes operaciją primins ne tik randas, bet ir „kabantis maišelis po pilvu, apsirengiant bet kokią suknelę“.

„Visgi, dėl savo vaikų aš galiu išgyventi ir ištverti viską, svarbu, kad jie gimė sveiki ir dabar yra tokie pat“, – pasakojo Olivia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jos dukrytėms šiuo metu metukai ir treji, abi jos gimė po Cezario pjūvio operacijų. Oliviai buvo pasakyta, kad yra žmonių, kurie šias operacijas vadina lengviausio kelio pasirinkimu, tai moterį įkvėpė parašyti atvirą prisipažinimą.

 

 

 

 

Look I know it might not be my best angle (or is it?)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų