REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
@originalromphim produkcija (nuotr. Instagram)

Mielosios, ar pažįstate vyrą, kuriam susiruošti prireikia daugiau laiko nei jums? Naujas mados klyksmas puikiai tiks tokiems džentelmenams.

10

Mielosios, ar pažįstate vyrą, kuriam susiruošti prireikia daugiau laiko nei jums? Naujas mados klyksmas puikiai tiks tokiems džentelmenams.

REKLAMA

Čikagoje įsikūrusi kompanija „RompHim“ sukūrė kombinezoną, skirtą vyrams. Deja, bet jį įsigyti galima tik „Kickstarter“ puslapyje už 85 eurus. Taip, perskaitėte teisingai.

Dienos, kai marškiniai derinami prie šortų, bus užmirštos. „RompHim“ siūlo galimybę vyrams vis mažiau laiko skirti aprangos išsirinkimui, pasiūlydami tai, kas šią vasarą planuoja tapti hitu.

Šią tendenciją sukūrė grupelė sumanių verslo mokyklos draugų, kurie panoro į vyriškąjį mados pasaulį atpūsti naujų vėjų. Jiems tai tikrai pavyko, o socialinių tinklų naudotojai nepraleido progos labiau pakamantinėti šio drabužio kūrėjus ir jų kūrinį.

Vienas jaunuolis teigė, kad toks kombinezonas yra vienas greičiausių ir efektyviausių būdų likti vienišium. Kiti šį vyrišką kombinezoną apibūdino kaip blogiausią visų laikų drabužį ir negailėjo piktų komentarų išdrįsusiems jį dėvėti.

REKLAMA
REKLAMA

„Niekas taip gerai neišduoda jog „niekada nesimylėjau“, kaip šis kombinezonas“, - „Twitter“ paskyroje rašė vienas internautas.

Kol vieniems sunku suprasti, kad šis, tradiciškai moterišku laikomas drabužis, gali būti pritaikytas vyrams, kiti suskubo paremti šią vaikinų idėją.

REKLAMA

Kompanijos „Kickstarter“ puslapyje, kuriame žmonės gali paremti įvairias verslo idėjas finansiškai, jau surinkta 5 kartus daugiau lėšų nei tikėtasi. Vaikinų tikslas – 9000 eurų.

„Taip ir galvojome, kad šis produktas sukels diskusijas. Svarbiausia, kad šį kombinezoną dėvintys vyrai pasitikėtų savimi ir jaustųsi patogiai, juk mada turi būti smagi. Malonu matyti, kad žmonėms patinka ši idėja. Nesiekėme tapti populiarūs“, - teigė „ACED Design“ atstovas.

„RompHim“ kombinezonas yra įvairių spalvų ir raštų, leidžiančių vyrams atkreipti praeivių dėmesį. Pasiruoškite šį drabužį pamatyti visuose festivaliuose, kuriuose didelis dėmesys teikiamas madai. Šie kombinezonai yra priekyje susagstomi, o juosmuo gali būti sureguliuotas pagal kiekvieno poreikį. Kompanija taip pat priėmė naują dydžių nustatymo būdą, kai krūtinės plotis ir asmens ūgis leidžia parinkti geriausią visiems kūno tipams tinkantį variantą.

Ar tai pati genialiausia idėja, leisime spręsti jums. Ar leisite savo draugui vaikštinėti taip pasidabinusiam ar vis dėlto būsite griežtesni dėl jo išvaizdos?

Neaišku, kaip vaikinams, dėvintiems šį drabužį, pavyks nueiti į tualetą. Būtent dėl to, vaikinai, merginos ir vaikšto į tualetus ne po vieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų