REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Po gimdymo – tragiška žinia: tėtis prašo pagalbos (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Tėtis papasakojo širdį veriančią istoriją. Iškart po gimdymo mirus jo partnerei, jis tik stovėjo šalia lovos lankose laikydamas judviejų naujagimį.

16

Tėtis papasakojo širdį veriančią istoriją. Iškart po gimdymo mirus jo partnerei, jis tik stovėjo šalia lovos lankose laikydamas judviejų naujagimį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jeanas Lucas Montou socialiniame tinkle pasidalino jautria žinute, atskleisdama, kaip praeitą savaitę Luizianos ligoninėje, JAV dėl susidariusio kraujo trombo mirė jo gyvenimo meilė.

REKLAMA

Vyras teigė, kad, rankose laikydamas ir prie krūtinės spausdama judviejų kūdikį, jis bejėgiškai stebėjo kaip gydytojai, norėdami išsaugoti moters gyvybę, kovoja su mirtimi.

Emocijų kupiname „Facebook“ įraše siaubo ištiktas tėtis, kuris taip pat turi ir dukrą Jane, sakė: „Sarah Bertrand neišgyveno... Sarah buvo mano gyvenimo meilė. Ji prižiūrėjo Jane lyg ji būtų jos vaikas. Su manimi ji elgėsi taip, kaip niekas kitas gyvenime. Ji yra motina ir man vienintelio sūnaus angelas.“

REKLAMA
REKLAMA

Jeanas teigė, jog Sarah pagimdė gegužės 9-ą dieną apie 16:30 val., tačiau praėjus kiek daugiau nei 24 valandoms ją ištiko tragedija.

Kaip sakė gydytojai, moteriai gimdymo metu susidarė kraujo trombas, sukėlęs širdies smūgį.

„Viskas įvyko staiga. Visą dieną ir naktį ji jautėsi puikiai. Mylėjau šią moterį kaip nieką kitą, o ji mirė, kai rankose laikiau mudviejų sūnų“, - pasakojo Jeanas.

Negana to, situaciją pablogina tai, kad Sarah‘os gyvybė nebuvo apdrausta. Vyrui teks ieškoti pinigų laidotuvėms, o sūnų bei jau šiek tiek ūgtelėjusią dukrą augint vienam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dar su netektimi susitaikyti negalintis tėvas internetiniame puslapyje „Gofundme“ susikūrė anketą, prašydamas žmonių aukų, kurios bent kiek sumažintų visas susidariusias išlaidas.

„Sarah‘os gyvybė nebuvo apdrausta, tad dukros Jane ir naujagimio sūnaus Julian auginimui nebeturiu pinigų. Sarah norėjo kuo labiau pasirūpinti Julianu, be to, jis darė ją labai laimingą. Dar nesu jos matęs tokios stiprios, savimi pasitikinčios ir džiaugsmingos, kai rankose ji laikė naujagimį. Be galo jos ilgiuosi.

Visa šeima jos ilgisi. Šie pinigai bus skirti Julianui ir šiokioms tokioms Sarah‘os laidotuvių išlaidoms padengti. Mūsų sūnui ji norėjo tik gero, tad mažiausia, ką galiu padaryti aš, tai stengtis bent jau šiek tiek padėti, nes Sarah‘os šalia daugiau nebus. Nors ji visada išliks mūsų atmintyje, noriu užauginti Julianą pačiu geriausiu vyru, bet netekus mamos, tai padaryti bus nelengva“, - pasakojo Jeanas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų