REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aivaras prisivirė košės kaip reikiant. Vyras pasakojo, kad kartą išgėrė tiek, kad supykęs griebė mylimąją už gerklės. Šioji policijai parašė pareiškimą.

Aivaras prisivirė košės kaip reikiant. Vyras pasakojo, kad kartą išgėrė tiek, kad supykęs griebė mylimąją už gerklės. Šioji policijai parašė pareiškimą.

REKLAMA

„Man dabar uždrausta pas ją gyventi“, - sako Aivaras. Tačiau tai dar ne visa istorija. Anksčiau atsidūręs policijos akiratyje vyras sulaukė nuosprendžio – negali gyventi su minėta moterimi. Tiesa, jis pasakoja, kad ne pirmą kartą turi už ką atsiprašyti mylimosios. „Vyrai taip daro“, - sakė jis.

Jis smurtavo prieš besilaukiančią moterį, mat Auksė, jo mylimoji, laukiasi judviejų kūdikio.

Aivarui „TV pagalbos“ prireikė ne dėl to, kad nori tiesiog susitaikyti su moterimi. Jis ketina mylimajai pasipiršti. Tiesa, pora jau yra padavusi vedybų pareiškimus, tačiau tikrų piršlybų nebuvo – vyras pasakoja nemokantis to padaryti. „Aš gal senų pažiūrų, aš nemoku taip daryti. Man neišeina. Tai aš paėmiau paprastą žiedą, padaviau jai ir pasakiau, kad čia kaip sužadėtuvės“, - sakė Aivaras.

Vyras sako, kad mylimoji pasijuto laiminga, tačiau jis pats jaučia, kad padarė ne viską. „Dėl to jus ir kviečiausi“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kad ji matytų, kad aš nebijau dėl jos viską padaryti, kad ji man atleistų ir kad aš ją tikrai myliu“, - teigė Aivaras.

Specialistai įsitikinę, kad smurtas artimoje aplinkoje nebūna vienkartinis. Buvo vienas kartas – bus ir kitas. Vyras, kuris nėra linkęs smurtauti, to nedarys nei išgėręs, nei blaivus.

REKLAMA

Aivaras prisipažino, kad kalėjime yra sėdėjęs net 9 metus.

Atvykęs pas Auksę su gėlėmis Aivaras negailėjo gražių žodžių – atsiprašė ir žadėjo daugiau niekada nekelti prieš moterį rankos. „Nuoširdžiai atsiprašau“, - sakė Aivaras.

Išklausiusi atsiprašymo moteris turėjo, ką pasakyti. Priminė, ką pats Aivaras nuslėpė – apie vieną išdavystę.

Tačiau net tai nesustabdė judviejų meilės – ji sutiko tekėti už Aivaro ir sakė tikinti, kad nuo šiol bus geriau. Visgi, neslepia bijanti, kad gali netekti savo vaikų, mat Vaikų teisių apsaugos darbuotojai pranešė, kad Aivarui grįžus į šeimą, iš jos gali atimti atžalas.

Auksės mama neprieštarauja poros vedyboms. Ji sako, jog dėl smurto kalti abu. Jei Auksė nori būti su Aivaru – niekas nesutrukdys.

Vyras pasakoja, kad pas kitas moteris lankosi tik tada, kai nori „susidėlioti mintis“.

Išsamiau žiūrėkite laidos „TV pagalba“ siužete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų