REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
79
Žmonės tvirtina užfiksavę Jėzaus apsireiškimą (nuotr. YouTube)

Viešumoje pasirodė fotografija, kurioje, kaip tiki vietiniai gyventojai, virš žemės nuošliaužos suniokoto Kolumbijos miesto pasirodė Jėzaus figūra.

79

Viešumoje pasirodė fotografija, kurioje, kaip tiki vietiniai gyventojai, virš žemės nuošliaužos suniokoto Kolumbijos miesto pasirodė Jėzaus figūra.

REKLAMA

Manizalės mieste, centrinės Kolumbijos Kaldaso regione, didžiulė minia susirinko pasigrožėti rytiniais saulės spinduliais, pasirodysiančiais pro debesis. Praeitą savaitę toje vietoje po mėnesius trukusių liūčių žemių nuošliauža pražudė 17 žmonių.

Ant Sankancijo kalno užfiksuotas keistas debesų fenomenas, o iš jų susidėliojusi figūra padėjo geriau pasijausti namus ir artimuosius bei turtą praradusiems asmenims.

Marya de Iesus nufilmavo keistą ir vėliau religiniu pavadintą reiškinį. Pasidalinus juo internete, daugelio nuomone tai buvo Jėzaus iš Nazareto ženklas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jezus Kristus lankėsi mūsų mieste. Nuraminęs dangų jis kreipėsi į žmones. Laimink mus, Dieve, ir garbė Viešpačiui, visatos karaliui“, - po vaizdo įrašu rašė Marya.

REKLAMA

Užfiksuotoje medžiagoje taip pat galima girdėti ir kitų žmonių nuostabą bei šūksnius.

„O, Dieve. Mano palaimintasis Dieve. Ateik čia ir pamatyk šias kančias. Žiūrėk, žiūrėk, Viešpatie. Garbė, Tau. Ar matote ten stovintį Dievą?“, - šaukė vyras.

Po žemių ir akmenų nuošliaužos keliose Manizalės gyvenvietėse, mažiausiai 17 žmonių žuvo, o dar 7 yra dingę be žinios. Pasak valdžios pranešimo, tai jau antra tokia gyvybes nusinešusi nuošliauža šį mėnesį.

Ilgai trukusios liūtys kelia grėsmę tuzinams provincijų. Laikinos Andų kalnų slėniuose esančios konstrukcijos neapsaugos nuo griūčių ir potvynių papėdėse gyvenančių žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš šią, į vakarus nuo Bogotos esančioje kavos auginimo sostinėje Kaldaso provincijoje, Manizalėje įvykusią gamtos tragediją, panašus įvykis, nusinešęs daugiau nei 320 žmonių gyvybes, o dar tūkstančius palikęs be namų, įvyko ir Mokoa mieste.

„Ieškome dingusių žmonių. Deja, bet žuvusiųjų skaičius tik augs“, - apie Manizalėje įvykusią tragediją kalbėjo šalies prezidentas Juanas Manuelis Santosas.

Pasak valdžios, nuo nuošliaužos nukentėjo mažiausiai 57 namai. Vietinės naujienų tarnybos pranešė, kad per naktį šiame regione iškrito mėnesio kritulių kiekis.

Raudonojo kryžiaus gelbėtojai, civiliai žmonės, ugniagesiai-gelbėtojai ir karinės pajėgos ieško purve ir pastatų lūženose dingusių ir įstrigusių asmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Artimiausiuose regionuose ir vietose, kurioms gali grėsti panaši katastrofa, laikinai atjungta elektra, dujos ir vandens tiekimas.

Vaizdo įrašo medžiagą matę žmonės skirtingai reagavo į joje užfiksuotą keistą reiškinį.

„Šiuo sunku momentu žmonės tiki, kad šis dieviškas dalykas jiems suteiks vilties ir stiprybės toliau gyventi bei kovoti“, - rašė Sandra Mejia.

Kiti siūlė mokslines teorijas, paaiškinančias šį reginį.

Noe Bazanas teigė, kad pro debesis skverbęsi saulės spinduliai ir sukėlė tokį reginį: „Tai natūralus fenomenas, kai saulės šviesa skverbiasi pro skirtingas debesų vietas. Tai nutinka visame pasaulyje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų