REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Vyras palieka moterį (nuotr. Fotolia.com)

Santykiai dažnai užsimezga greitai. Tačiau retas pagalvoja, kad jie gali baigtis irgi taip pat greitai. Iš pradžių mėgaujamės „drugeliais“ ir nuostabiais nuotykiais, bet pamažu paaiškėja, kad nuobodi ir nelengva realybė jau čia pat.

36

Santykiai dažnai užsimezga greitai. Tačiau retas pagalvoja, kad jie gali baigtis irgi taip pat greitai. Iš pradžių mėgaujamės „drugeliais“ ir nuostabiais nuotykiais, bet pamažu paaiškėja, kad nuobodi ir nelengva realybė jau čia pat.

REKLAMA

Ir kartais, nors išsiskyrimas būna sunkus, tai yra geriausias sprendimas. Svarbiausia laiku pastebėti ženklus santykiuose ir tuomet priimti sprendimą, rašo businessinsider.com.

Kitu atveju, jei ilgą laiką palaikysite jums kenkiančius santykius, gali laukti sunkios pasekmės. Tarp jų – problemos su psichine ir fizine sveikata.

Kiekvienam ir kiekvienai patariama stebėti ar jų santykiuose nėra šių problemų, kurios gali atvesti prie skyrybų slenksčio.

1. Negalite pasipasakoti

Kai pasidalinate savo mintimis apie asmenines kovas ir sunkumus, jūs ne tik sustiprinate ryšį su partneriu, bet taip pat kuriate pavyzdį atviram bendravimui, kuriame niekas nesijaučia neteisingai kritikuojamas. Jei negalite tiek atsiverti, vadinasi yra priežasčių, kodėl nepasitikite savo antra puse.

REKLAMA
REKLAMA

2. Nesutarimai dėl pinigų

Nesutarimai dėl pinigų ir finansų gali sukelti didžiulius partnerių ginčus. Tokios situacijos verčia susimastyti, kiek laiko santykiai gali atlaikyti tokius nesutarimus.

REKLAMA

3. Pavydas dėl ankstesnių santykių

Pavydas gali supurtyti ir tvirčiausius santykius. Kiekvienas asmuo, kuris sprendžia apie jus pagal tai, su kuo susitikinėjote anksčiau, greičiausiai nėra vertas jūsų laiko.

4. Vaikų klausimas

Jei jūsų ir jūsų partnerio ar partnerės nuomonės dėl vaikų turėjimo ar auginimo skiriasi radikaliai, tai gali būti labai aiškus ženklas, kad santykiai neturi ilgalaikės perspektyvos.

5. Bendravimo stygius

Pakankamas bendravimas yra būtinas „ingredientas“ norint sukurti saugius ir prasmingus santykius. Jei su partneriu ar partnere negalite ar nepavyksta efektyviai išspręsti atsiradusių problemų arba ginčai trunka valandų valandas, galbūt verta pagalvoti ar jums gyvenime pakeliui.

REKLAMA
REKLAMA

6. Nuovargis ir nuobodumas

Jei jūs ar jūsų partneris/partnerė santykiuose yra pavargę arba nuobodžiaujantys, tai gali reikšti, kad romantika jau nieko neišgelbės. Žinoma, visada verta išbandyti atostogas, pasimatymus ir kitas veiklas, bet jei tai nepadeda, pasiruoškite judėti toliau.

7. Nuolatiniai pykčiai

Jei namai iš saugios užuovėjos virsta karo lauku, tai gali būti ženklas, kad reiktų susimąstyti apie santykių pabaigą. Įprasti ginčai būdingi kiekvieniems santykiams, net jei santykiai reiškia vien ginčus, tai jau nieko gero.

8. Mąstymas apie kitus žmones

Jei būdami santykiuose nuolat mąstote apie kitus asmenis ir galvojate, „kas būtų, jei būtumėte su jais“, galbūt reiktų apsispręsti. Tik įsitikinkite, ar tikrai žinote, ko norite.

9. Vienas kito vengimas

Jei matotės nedažnai, o gal kartais net vienas kito vengiate, tai gali reikšti, kad nebesidomite vienas kitu. Kuomet esate laimingi su savo išrinktuoju ar išrinktąja, tai tikrai norėsite su jais būti nuolat.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų