REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Akimirkos dviese (nuotr. facebook.com)

Sekmadienio horoskopas: ši diena – kupina netikėtumų

Balandžio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

51

Balandžio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Viskas bus gerai, kol nemanysite, kad esate padėties šeimininkas. Niekur nerizikuokite, nieko nesiekite jėga ir mokėkite patys išvengti prievartos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Neverta rizikuoti pinigais: impulsyvus sprendimas tikrai nebus geras. Nepriekaištaukite antrajai pusei.

REKLAMA

Dvyniai

Puikus laikas: geros naujienos, naudingi pasiūlymai. Tik mažiau ginčykitės ir venkite rizikingo vairavimo. Palanku spręsti finansines problemas.

Vėžys

Stabtelėkite ir pasigilinkite į savo mintis bei elgesį, bendravimą. Pajusite, ką reikia keisti iš esmės, kas jums žalinga, o kas teikia atsparą. Būkite atidesni artimųjų svajonėms, daugiau laiko praleiskite su šeima.

Liūtas

Jums smagu, jūs matote šviesų horizontą. Tai gana palanki diena, kai galima imtis radikalių veiksmų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nerimausite beveik dėl nieko. Pasistenkite neskubėti, gerai viską apgalvoti ir metodiškai parengti. Saugokite sveikatą ir nepykite dėl patarimų bei pastabų – tai bus naudinga. Gali pasireikšti slaptos ligos.

Svarstyklės

Pasistenkite įvertinti, ką gera daro jūsų kolegos, – taip ne tik pasimokysite reikalingų dalykų, bet ir įgysite neblogų sąjungininkų. Nepriekabiaukite prie sutuoktinio.

Skorpionas

Nemalonus metas. Didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė, bet vis dėlto jums pasiseks paskutinę minutę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šaunus metas, būsite priversti atsisakyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime ir veikloje. Rasite išmintingą išeitį iš sunkios situacijos.

Ožiaragis

Kol kas viskas puiku, svarbu tik nesugadinti to, kas pasiekta. Imkitės to, kas anksčiau nepasisekė, susitikite su žmogumi, kuris kažkada jus atstūmė. Dabar ateis pergalė.

Vandenis

Pajusite permainas, jos ir džiugins, ir gąsdins. Siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Galimas susitikimas su seniai matytu draugu, netikėta pagalba ar dovana.

Žuvys

Puikus laikas tiems, kurie moka pasiduoti srautui, įsiklauso į vidinį balsą, yra taikūs ir geranoriški, – jūsų laukia sėkmė ir pripažinimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų