REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Ją pavadino negražiausia pasaulio moterimi, tačiau ji atsikirto griežtai  (nuotr. Instagram)

Turbūt net nereikia sakyti, kad visi žmonės yra unikalūs ir gražūs.

39

Turbūt net nereikia sakyti, kad visi žmonės yra unikalūs ir gražūs.

REKLAMA

Lizzie Velasquez – 26-erių metų moteris, kuri savo motyvacija ir noru gyventi įkvepia daugelį žmonių. Tačiau jauna moteris buvo pastebėta ne dėl savo nuoširdžių, o kartu ir be galo stiprių pasisakymų, o dėl savo išvaizdos.

Vos prieš kelias dienas moteris parodė savo sekėjams, kaip atrodo jos šeima.

Nieko keisto, tiesa? Dar paauglystėje Lizzie buvo praminta bjauriausia moterimi pasaulyje. Tačiau dabar kai kas nors kalba apie Lizzie, bjauriausios moters etikėtės nebenaudoja.

Ši moteris gana gana aktyviai reiškiasi socialinėje erdvėje. Visai neseniai paviešino, kaip ji atrodo tik su maudymosi kostiumėliu.

Šiandien ji yra stipri, savimi pasitikinti kūrėja, kovojanti su savo skausmu ir patyčiomis. Lizzie Velasquez pasauliui pristatė jau ne vieną knygą: „Lizzie Beautiful: The Lizzie Velásquez Story “ (2010), „Be Beautiful, Be You“ (2012) „Choosing Happiness“ (2014). Taip pat Lizzie pristatė dokumentinį filmą „A Brave Heart“. Vaizo juostoje moteris nuoširdžiai pasakoja apie savo tikėjimą, išgyvenimus, piktus komentarus ir momentus, kai šypsotis nebuvo priežasties, bet ji šypsojosi.

Vos tramdydama ašaras ji kalba apie tai, kaip sunku gyventi su šia liga ne dėl to, kad ji prastai jaučiasi ar dažnai pasigauna gripą, o dėl to, kad visą gyvenimą buvo visuomenės atstumtoji. Ją smerkė, keikė, apkalbinėjo, bet ji nepasidavė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų