REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha (nuotr. facebook.com)

Graikijoje su sutuoktiniu ir dukrele gyvenanti Gabrielė Grygolaitytė-Vasha išsakė savo nuomonę apie viešumoje žindančias mamas. Maždaug prieš pusmetį pirmosios atžalos susilaukusi dainininkė ragina moteris nesidrovėti.

30

Graikijoje su sutuoktiniu ir dukrele gyvenanti Gabrielė Grygolaitytė-Vasha išsakė savo nuomonę apie viešumoje žindančias mamas. Maždaug prieš pusmetį pirmosios atžalos susilaukusi dainininkė ragina moteris nesidrovėti.

REKLAMA

„Šį kartą išreikšiu savo nuomonę apie vaiko žindymą viešumoje. Nuoširdžiai sakant, nesuprantu mamų, kurios atėjus laikui maitinti savo vaiką kuo greičiau viską meta ir bėga pasislėpti namuose arba kažkur maitinti mažylį. Juk tai visiškai natūralus, gamtiškas ir žmogiškas dalykas. Vaiko maitinimas prilygsta jūsų pačių valgymui. Kodėl valgydami patys nebėgat slėptis? Mano nuomone, vaiko kūdikystė yra pats gražiausias ir geriausias metas vystyti mamos ir vaiko artumo santykius. Tuo tarpu siūlau kiekvienai mamai atsipalaiduoti ir žindyti vaiką su pasimėgavimu ten, kur jums patogu ir kur jums norisi. Nesuprantu kam bėgti slėptis jei žindyti vaiką galite su nuostabiu vaizdu į saulėlydį sėdėdama kavinėje ant jūros kranto, arba pietaujant su šeima prie stalo...

Žindymas tai nėra vulgarus krūtų demonstravimas, tai tik elementarus vaiko maitinimas, kad vaikas būtų sotus, ramus ir sveikas. Netoleruoju vaikų žindymo iki 3 ar 5 metų, kai vaikas pradeda suvokti, kas yra kas ir kai žindymas tampa kūnišku malonumu vaikui, o ne pavalgymu. Tačiau, moterys, nesvarbu ar jus seka tūkstančiai žmonių, ar jus atpažįsta gatvėje ar ne, mėgaukitės gyvenimu, džiaukitės visomis gyvenimo akimirkomis, būkite laisvos, nevaržykite savęs, juk gyvename tik vieną kartą, o vaikų auginimas mums moterims yra pati gražiausia ir nuostabiausia patirtis, kokia tik gali būti. Todėl neribokite savęs dėl to, kad bjaurūs žmonės, kurie nemoka džiaugtis gyvenimu, jus smerkia už tai, dėl ko nei baudžia Dievas, nei teisėsauga. Išnaudokite kiekvieną savo gyvenimo akimirką. Mėgaukitės!“, – skatina Gabrielė Grygolaitytė-Vasha.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad į Graikiją atlikėja išsikraustė vos susilaukusi atžalos. Dukros tėvas R. Rutkauskas pasirašė kontraktą su šios šalies komanda.

Dar būdama nėščia atlikėja atskleidė, kad lauktis vaikelio be antrosios pusės šalia yra labai sunku. Moteris tąkart patikino, kad mažylei sustiprėjus, kartu su ja būtinai skris pas tėtį. 2016 m. gruodžio 4 d. Vasha jau dalijosi asmenuke iš oro uosto.

Laiminga šeima netrukus pateikė dar daugiau ant staigmenų. Ant dainininkės piršto sužibo sužadėtuvių žiedas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų