REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
„Pringles“ traškučiai (nuotr. SCANPIX)

Vargu, ar tikėjotės tokios žinios, ypač jeigu mėgstate valgyti „Pringles“ traškučius. Visgi, dar nėra vėlu pakeisti savo valgymo įprotį iš esmės.

27

Vargu, ar tikėjotės tokios žinios, ypač jeigu mėgstate valgyti „Pringles“ traškučius. Visgi, dar nėra vėlu pakeisti savo valgymo įprotį iš esmės.

REKLAMA

Pasirodo, tik viena iš bulvių traškučio pusė yra pagardinta išskirtiniais prieskoniais. Į „Pringles“ vamzdelio formos dėžutę sudėtų traškučių viršutinė pusė yra tik aromatizuota. Regis, tai visiška tiesa, kurią patvirtino ir „Pringles“ įmonės atstovas spaudai portalui „The Sun“.

„Daugelis žmonių mano, kad „Pringles“ traškučiai paskaninti iš abiejų pusių. Tiesą sakant, tik ant vienos viršutinės pusės yra purškiamas pagardas gamykloje.

O kai traškučiai sukraunami į skardinę, kai kurie prieskoniai nusitrina į esantį viršuje traškutį. Todėl jų skoniai netolygiai pasiskirstę“, - teigė atstovas.

REKLAMA
REKLAMA

Tai reiškia, kad imdami traškutį į burną, visada jaučiate stipresnį skonį burnoje. Taip nebūtų, jeigu imtumėte ir valgytumėte apverstą traškutį.

Taigi dabar jau žinote, kad norint pajusti tikrąjį „Pringles“ skonį, neturėtumėte išimti visų traškučių į lėkštę, kaip darote įprastai, o valgyti iš eilės traškučius, neapversdami į kitą pusę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų