REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę svarbiausias įvykis televizijoje – „Lietuvos talentų“ superfinalas. Jau sekmadienį paaiškės, kuris dalyvis taps projekto nugalėtoju ir laimės 10 tūkst. eurų. Lemiamą sprendimą turės tik žiūrovai. Būtent jie spręs, kuris yra verčiausias nugalėtojo karūnos.

Šią savaitę svarbiausias įvykis televizijoje – „Lietuvos talentų“ superfinalas. Jau sekmadienį paaiškės, kuris dalyvis taps projekto nugalėtoju ir laimės 10 tūkst. eurų. Lemiamą sprendimą turės tik žiūrovai. Būtent jie spręs, kuris yra verčiausias nugalėtojo karūnos.

REKLAMA

Dalyvių pasirodymus komentuos „Lietuvos talentų“ teisėjai: grupės BIX lyderis, televizijos laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, režisierė Dalia Ibelhauptaitė, orų pranešėjas Naglis Šulija, aktorė Ilona Balsytė.

TV3 žiūrovams pasirodys dešimt teisėjų atrankas ir pusfinalius įveikusių dalyvių. Vienas iš jų – žonglierius Kasparas Bujanauskas. Cirko artistų šeimoje gimęs žonglierius žavi ne tik savo talentu, bet ir įgimta charizma. Vaikinas scenoje demonstruoja tai, kas paperka žiūrovus – geras emocijas ir kvapą užimančius triukus. Didžiausia iš D. Ibelhauptaitės „auksinį mygtuką“ pelniusio vaikino svajonė – žongliruoti pasaulinio lygio cirke.

Rokeriai „Black Biceps“ projekto žiūrovus jau papirko nuotaikingu ir energijos pilnu pasirodymu. „Norime, kad po mūsų pasirodymo visų žiūrovų veidus puoštu šypsena. Labai norėjome patekti į projekto superfinalą, na, o dabar jau viskas žiūrovų rankose“, – sako rokeriai iš Vilniaus rajono.

REKLAMA
REKLAMA

Vienuolikmetė Milėja Stankevičiūtė vadinama „Lietuvos talentų“ atradimu. Solidžias, nevaikiškas dainas atliekanti mergaitė ne kartą įrodė, kad scenoje balsu ir nežemiška įtaiga sugeba pakerėti visus, kas jos klausosi. Jei laimės projektą, porą tūkstančių eurų mergaitė žada paaukoti skurstantiems vaikams Afrikoje.

REKLAMA

Iliuzionistas Antonas Lavrentjevas savo triukais papirko visus keturis teisėjus. Antonas save vadina gero skonio atstovu. Svarbiausia jam scenoje ne tik linksminti žiūrovus, bet ir pasilinksminti pačiam. „Man labai svarbu yra nugalėti. Kokiu tikslu dalyvauti, jeigu tu neturi tikslo nugalėti?“ – klausia iliuzionistas, sekmadieniui ruošiantis neeilinį pasirodymą.

„Diamonds show“ merginos neslepia, jog nesitikėjo patekti į superfinalą. Meninės gimnastikos atstovės pakerėjo teisėjus ne tik savo lanksčiais kūnais, bet ir itin originaliu pasirodymu. Paklaustos, ką žiūrovai išvys superfinalo scenoje, merginos šypsosi – atskleisti pasirodymo detalių nesinori, mat jos tikrai apstulbins TV3 žiūrovus. Devynerių Fausta Šukytė groja būgnais. Tai, kad mergaitė yra labai talentinga, įsitikino ir teisėjai ir žiūrovai. Mergaitė neslepia, jog grodama būgnais jaučia didelį malonumą. Tiesa, nors teisėjai ir išgyrė Faustos talentą, prieš superfinalą ji labai jaudinasi. „Labai nesinori, kad kažkas paspaustų kryžiuką“, – sako mergaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Šokių studija „MeGusta“ pusfinalyje norėjo paliesti žmonių širdis ir jiems tas tikrai pavyko. „Parodėme, kad gatvės šokiai yra kažkas daugiau ne vien tik energijos taškymas. Superfinale stengsimės dar labiau įsigyventi į savo vaidmenis“, – sako šokių studijos narės.

Violeta DaQueen & Auggi į „Lietuvos talentus“ atėjo užsidirbti vestuvėms. Šokėjai po pusfinalio sulaukė laiškų, kuriuose „Lietuvos talentų“ žiūrovai negailėjo komplimentų. Vieni gyrė jų pasirodymą, choreografinius sugebėjimus, kiti – asmenybes. „Žmonės net prašė sukurti jiems vestuvinį šokį“, – juokiasi pora. Violeta ir Augis žino, jog tik juodas darbas atneša pergalę, tad pora stengiasi repetuoti nuo ryto iki vakaro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šokio studija „Aušrinė“ puikiai žinoma ne tik Alytuje, bet ir visoje Lietuvoje. Merginos neslepia, jog svajojo patekti į projekto superfinalą, jam ruošėsi, tad tikėjosi gerų įvertinimų. Šokio pasaulyje šis kolektyvas įvardijamas kaip vienas iš lyderių, tad ir superfinale alytiškėms turi pasisekti.

Emilis Korickij įsitikinęs – „Lietuvos talentai“ yra puiki proga parodyti žmonėms save ir savo talentą. Televizija žmogui duoda tai, apie ką daugelis svajoja – žinomumą. „Pusfinalyje žiūrovai buvo man palankūs. Per superfinalą aš juos vėl nunešiu į kitą dimensiją ir tai juos paskatins balsuoti. Laimėti projektą būtų mano didžiausios svajonės išsipildymas. Laimėjus tokį projektą galima pasiekti labai daug. Martynas Levickis yra pasaulinio lygio žvaigždė ir aš tikiuosi, kad kažkas panašaus nutiks ir man“, – sako Emilis.

Projekto „Lietuvos talentai“ superfinalas jau šį sekmadienį 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų