REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Pasaulio taškai, į kuriuos ilsėtis plūsta ryškiausios garsenybės (nuotr. Fotolia.com)

Tikriausiai nėra pasaulyje žmonių, kurie nemėgsta atostogauti. Kai kuriems patinka laisvalaikį leisti gimtojoje šalyje, sodyboje prie ežero ar lankant įžymias vietas, o kitiems patinka keliauti po užsienio šalis ir miestus, ragauti egzotinius patiekalus ir atsipalaiduoti saulėtuose paplūdimiuose. Tačiau yra tokių žmonių, pavyzdžiui, užsienio įžymybės, kuriose nepagaili savo laisvo laiko ir didelių sumų pinigų prabangioms atostogoms gražiausiose ir labiausiai kvapą gniaužiančiose vietose.

40

Tikriausiai nėra pasaulyje žmonių, kurie nemėgsta atostogauti. Kai kuriems patinka laisvalaikį leisti gimtojoje šalyje, sodyboje prie ežero ar lankant įžymias vietas, o kitiems patinka keliauti po užsienio šalis ir miestus, ragauti egzotinius patiekalus ir atsipalaiduoti saulėtuose paplūdimiuose. Tačiau yra tokių žmonių, pavyzdžiui, užsienio įžymybės, kuriose nepagaili savo laisvo laiko ir didelių sumų pinigų prabangioms atostogoms gražiausiose ir labiausiai kvapą gniaužiančiose vietose.

REKLAMA

Jei norite sužinoti, kurios pasaulio vietos yra populiariausios tarp pinigų neskaičiuojančių įžymybių ir kiek vidutiniškai ten atostogaudamos jos išleidžia, skaitykite toliau.

Šv. Bartolomėjaus sala

Ši nuostabi sala Karibų jūroje yra žinoma dėl savo paplūdimių, prabangių viešbučių ir netgi visur laisvai belakstančių iguanų, tad nenuostabu, jog tokios žvaigždės kaip Jay Z, Beyonce, Bethenny Frankel ar Jake Gyllenhal poilsiui renkasi būtent šią vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Šv. Bartolomėjaus saloje yra daug vietų, kuriose mėgsta lankytis garsūs asmenys, bet „Le Guanahani“ viešbutį pamėgo prabangiu gyvenimu besimėgaujančios įžymybės. Viešbučio apartamentuose įrengtos terasos su sodais, mineralinių vandenų kurortai, teniso kortai ir keletas aukštos klasės restoranų.

REKLAMA

Norėdami dviese praleisti vakarą šiame viešbutyje ir pasimėgauti jo teikiamomis pramogomis, teks sumokėti maždaug 940 eurų.

„CORE:“ klubas Niujorke

Jei žodis „įžymybė“ jums asocijuojasi su garsiais verslininkai, o ne pramogų pasaulio atstovais, tada Niujorke esantis prestižinis klubas „CORE:“ kaip tik jums. Ši vieta skirta tik išrinktiesiems, tarp kurių Kenneth Cole, Roger Goodel ir Howard Schultz bei kiti.

Prancūziškas tradicijas išlaikiusiame modernių laikų kavinukę primenančiame klube verslo reikalų aptarti susirenka garsiausi pasaulio verslininkai ir išradėjai, tad prieš bandant tapti šios bendruomenės dalimi, vertėtų pasidomėti apie įmonių valdymą.

REKLAMA
REKLAMA

Narystė šiame klube kainuoja 47 tūkst. eurų, tačiau kasmet papildomai dar teks sumokėti apie 16 tūkst. eurų.

Kanai

Miestas, kuriame vyksta vienas prestižiškiausių filmų festivalių, taip pat gausiai lankomas ir įžymybių, be to, pasibaigus filmų peržiūroms, tik retas skuba grįžti namo.

Ne vieną pasaulio elito narį sutikti galima prabangiausiame Kanų viešbutyje „Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez“ esančiame Prancūzų Rivjeros kurorte prie pat Viduržemio jūros. Eva Longoria, BruceWillis, Jake Gyllenhaal ir Juliane Moore buvo pastebėti būtent čia.

Viena naktis šiuose prabangiuose apartamentuose kainuoja 220 eurų.

Londono naktinis klubas „Annabel‘s“

Vienas iš Niujorke leidžiamų žurnalų Londone esantį klubą pavadinimo prašmatniausia vieta pasaulyje. Šiame privačiame ir tik nariams prieinamame klube įžymybės renkasi po garsiųjų „BAFTA“ apdovanojimų, be to čia neretai vyksta specialūs ir uždari vakarėliai, organizuojami, pavyzdžiui, „Chanel“ bei kitų kompanijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak klubo internetiniame puslapyje skelbiamos informacijos, jame lankosi tokios žvaigždės kaip Frank Sinatra, Richard Nixon, Ella Fitzgerald, Jack Nicholson, grupės “Rolling Stones“ ir karališkosios šeimos nariai.

Šiuo metu klubo narystės sąrašai yra užpildyti ir laisvų vietų kol kas nėra, tačiau jei norite tapti jo dalimi, galite pradėti taupyti, nes metinės narystės kaina yra 3300 eurų.

Jamaika

Šią vietą pamėgo nuo paparacų dėmesio pailsėti nusprendusios įžymybės. Dažniausiai jos apsistoja vilose, iš kurių atsiveria nuostabūs gamtos vaizdai.

Jamaikoje esantis „Round Hill“ kurortas dažnai pritraukia tokias įžymias asmenybes kaip Ewan McGregor, Emma Thompson, Sigourney Wraver, Paul McCartney ir Michelle Williams, kurios mėgaujasi ten esančiais vandens sporto užsiėmimais, įvairiomis organizuojamomis pramogomis, bei teniso ir golfo žaidimais.

REKLAMA

Jei planuojate atostogas būtent Jamaikoje, paskubėkite, nes norint apsistoti šiame kurorte ir „nenuskriausti“ piniginės, iki lapkričio mėnesio savaitė šioje prabangioje vietoje kainuos tik 5600 eurų.

Martos vynuogynas

Ši vieta elito atstovams yra lyg jauki žaidimų aikštelė, garsėjanti savo nuostabiais paplūdimiais. Šiandien turtingi ir garsūs asmenys, tokie kaip Jackie Kennedy, Alec Baldwin, Leonardo DiCaprio ir Taylor Swift, keliauja į Martos vynuogyną pailsėti ir pasimėgauti vandens sportu, paragauti vyno ir pabėgti nuo viešumos. Keletas jų netgi įsigijo nekilnojamo turto šioje šalia Masačiusetso esančioje saloje, tačiau jei norite pasirodyti esantys prabangaus pasaulio atstovai, šią vietą vadinkite tiesiog vynuogynu.

REKLAMA

Norėdami apsistoti šioje prabanga kvepiančioje vietoje, turite labai daug pasirinkimų, tačiau pigiausias jų būtų 94 eurų vertės nakvynė „Clarion Inn“ viešbutyje.

„Mar-a-Lago“ klubas

Prieš Donaldui Trumpui tampant JAV prezidentu, šis jo įkurtas ir pamėgtas kurortas Palm Biče buvo populiari vieta norint atsipalaiduoti ir pamiršti kasdienius rūpesčius. Žinomas dėl savo golfo kortų ir privačių renginių, „Mar-a-Lago“ klubas priima tik iš anksto jo nariais tapusius asmenis. Čia jie gali mėgautis masažais ir gydomosiomis bei atpalaiduojančiomis voniomis, baseinu, išskirtiniais patiekalais bei apsistoti prabanga blizgančiuose apartamentuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

D.Trumpui laimėjus prezidento rinkimus, narystė šiame klube pakilo iki 188 tūkst. eurų per metus.

Terksas ir Kaikosas

Jei norite sutikti savo mylimus aktorius ar dainininkus atostogaujant, planuokite kelionę į Terkso ir Kaikoso salas. Dviejų salų teritorijoje įsikūręs „Parrot Cay by COMO“ kurortas garsėja prabangiomis vilomis, kurias savo namais jau vadina keletas įžymybių.

Nakvynės kaina šiame kurorte siekia nuo 440 iki 520 eurų, tačiau jei norite mėgautis jame teikiamais masažais ir kitais atpalaiduojančiais malonumais, už naktį sumokėsite daugiau kaip 1130 eurų.

Los Andželas

Nors šiame mieste pamatyti garsų asmenį tikrai nėra sunku, norint su jomis susitikti išskirtinose vietose teks sumokėti papildomai.

REKLAMA

Pavyzdžiui, kitą kartą lankantis Los Andžele, užsukite į David Arquette priklausantį naktinį klubą „Bootsy Bellows“. Nors jo klientai yra išskirtinės asmenybės, aplinka yra kur kas paprastesnė. Tokį gan įprastą interjerą įkvėpė savininko mama, užsiimanti burleskos šokiais, tad aplink klubo lankytojus nuolatos sukasi įvairios menkai apsirėdžiusios šokėjos. Šią populiarią vietą dažnai vakarėliams renkasi Kylie Jenner, Tyga, Kourtney Kardashian, Zayn Malik, Gigi Hadid ir kiti.

Nors į klubą patekti nėra sunku, jame pardavinėjamų alkoholinių gėrimų sumos siekia tūkstančius eurų, pavyzdžiui, „Grey Goose Magnum“ gėrimo vertė beveik 1000 eurų.

REKLAMA

Puerto Rikas

Puerto Rikas garsėja įvairiomis nuo kasdienybės pabėgti norinčių žvaigždžių pamėgtomis vietomis. Po 320 mln. eurų kainavusios renovacijos, „Dorado Ritz-Carlton Reserve“ tapo itin populiaria vieta, įžymybes traukiančia lyg muses prie medaus.

Mariska Hargutay, Paul Rudd ir Cynthia Rowley yra tik keletas tų, kurie už naktį negaili maždaug 1700 eurų.

„Soho“ namai

Jei lankėtės Los Andžele, Niujorke ar Čikagoje tikrai girdėjote apie ten esančius bei visame pasaulyje žinomus „Soho“ namus. Pirmasis jų buvo įsteigtas dar 1995-iais Londone, tačiau dabar visame pasaulyje tokių namų yra 18.

Šiuose namuose lankytis gali tik iš anksto nariais tapę asmenys, o viduje sutikti mineralinių vandenų pramogomis ir baseinais besimėgaujančius princą Harry, Kate Moss, Rita Ora ir daugelį kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Norint tapti šios išskirtinės vietos lankytoju, narystės kaina svyruoja nuo 820 iki 1885 eurų.

Barbadosas

Joks išskirtinių ir žvaigždžių pamėgtų vietų sąrašas nebus užbaigtas nepaminint Barbadoso. Justin Bieber, Simon Cowell, Cara Delavigne ir Rihanna šiose vietose dažnai leidžia laisvalaikį.

„Sandy Lane“ yra vienas garsiausių kurortų Barbadose, kuriame galima mėgautis tipinėmis kurortinėmis pramogomis ir teikiamomis paslaugomis.

Ilsėtis šioje vietoje gali kiekvienas, tačiau būtent aukštos kainos leidžia šiam kurortui užtikrinti svečių privatumą. Priklausomai nuo kambario tipo ir pasirinktos datos, visai šeimai apsistoti šiame kurorte kainuotų nuo 900 iki 24 tūkst. eurų už naktį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų