REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Egidijus Dragūnas 2012 m. (nuotr. Fotodiena.lt)

Modelio Simonos Starkutės prekinis ženklas „SbyS“ jau netrukus švęs vienerių metų gimtadienį. Pasitinkant pavasarį manekenė pristato naujausią laisvalaikiui skirtos aprangos kolekciją.

12

Modelio Simonos Starkutės prekinis ženklas „SbyS“ jau netrukus švęs vienerių metų gimtadienį. Pasitinkant pavasarį manekenė pristato naujausią laisvalaikiui skirtos aprangos kolekciją.

REKLAMA

Jau tapo tradicija, kad S. Starkutė vėl tapo vienu iš savo sukurtos drabužių linijos modelių. Kompaniją jai palaikė bokso, kikbokso ir fitneso treneris Araikas Mchitarianas. Kūrėja pasakojo, kad rasti „SbyS“ idėją atspindinį modelį Lietuvoje yra nelengva, o Araikas tam puikiai tiko. „Norėjau, kad modelis būtų aukštas, stiprus, raumeningas ir išskirtinės išvaizdos. Nors jis ne profesionalas, tačiau prie kameros greitai apsiprato“, – fotosesijos užkulisius atskleidė žinoma moteris. Fotosesijoje nuotraukas įamžino fotografas Andrius Burba, makiažu pasirūpino vizažistė Rūta Čičiurkaitė.

A. Mchitarianas Lietuvoje gyvena nuo šešerių metų. Puikiai lietuviškai kalbantis vyras į mūsų šalį atvyko iš Armėnijos. Modelio darbo 32 metų vyras paragavo pirmą kartą. Araikas juokėsi, kad darbą palengvino tai, jog šalia tokia graži moteris. „Simona toks paprastas ir draugiškas žmogus, kad dirbant nejaučiau jokio streso. Modelio darbas – ne iš lengvųjų, tad profesionalūs Simonos patarimai man labai padėjo. Ji prieš objektyvą jaučiasi labai lengvai, atrodo, kad pozuoja be didelio vargo. Žiūrėjau į ją ir bandžiau daryti kažką panašaus“, – juokėsi sportininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Sportiškas vyras laisvalaikiu rengiasi laisva, judesių nevaržančiais drabužiais. Raumeningo kūno sudėjimo vyrui sunku rasti elegantiškų, klasikinio stiliaus rūbų. „Mano darbas ir hobis yra sportas, tad nenuostabu, jog mano spintoje daugiausiai vietos užima laisvalaikiui skirta apranga“, – pasakoja A. Mchitarianas.

REKLAMA

Viena populiariausių Lietuvos manekenių neslepia, jog vystyti prekinį ženklą nėra vien malonūs rūpesčiai. Tai daug darbo, atsidavimo ir kantrybės reikalaujanti veikla. S. Starkutei itin svarbi drabužių kokybė, tad moteris stengiasi, kad kiekvienas pasiūtas kostiumas būtų nepriekaištingas. Madai ir stiliui neabejingos moters kuriami drabužiai neatsilieka ir nuo pasaulinių mados tendencijų. „Šiuo metu įvairaus stiliaus kostiumėliai išgyvena aukso amžių. Ne ką mažiau populiarumo sulaukia drabužiai, puošti aplikacijomis. Tad įsigijęs mano kurtą laisvalaikio aprangą, neprašaus nė vienas stiliui neabejingas“, – pasakoja „SbyS“ kūrėja.

Tarp S. Starkutės kuriamų drabužių gerbėjų – ir žinomi vardai. Jos kurtus drabužius vilki dainininkė Karina Krysko-Skambinė, šuolininkas į vandenį Ignas Barkauskas, tituluočiausias Lietuvos kovotojas Sergejus Maslobojevas. Ko gero didžiausias S. Starkutės kurtų drabužių gerbėjas – grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas. „Egidijus turi įsigijęs penkis mano kurtus kostiumus, vieną padovanojo savo draugei Eleonorai. Keturi iš jų yra puošti „Swarovski“ kristalais. Tokio kostiumo kaina – 400 eurų. Jis reikalauja didelio kruopštumo, visi žėrintys kristalai yra suklijuoti rankomis. Suprantu, kad tokia drabužio kaina yra ne kiekvienam, bet šis kostiumas tikrai išskirtinis“, – pasakoja S. Starkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų