REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šešios dienos, keturios rungtynės. Kauno „Žalgiris“ išgyvena tikrą maratoną tuo metu, kai reikia iš paskutiniųjų kautis dėl vietos atkrintamosiose Eurolygos varžybose.

Šešios dienos, keturios rungtynės. Kauno „Žalgiris“ išgyvena tikrą maratoną tuo metu, kai reikia iš paskutiniųjų kautis dėl vietos atkrintamosiose Eurolygos varžybose.

REKLAMA

Penktadienį kauniečiai Kazanėje palaužė UNICS, sekmadienį per vargus nugalėjo Utenos „Juventus“, o jau antradienį ir ketvirtadienį laukia Eurolygos rungtynės namuose su Stambulo „Anadolu Efes“ ir išvykoje su Tel Avivo „Maccabi“.

„Iš mano pusės akcentai bus atlaikyti jų fizinę jėgą. Su tuo puikiai susitvarkėme Stambule ir, jei norime laimėti, tai yra svarbiausia“, – prieš dvikovą su „Anadolu Efes“ kalbėjo Šarūnas Jasikevičius. Beje, būtent su Turkijos klubu „Žalgiris“ tiesiogiai konkuruoja kovoje dėl vietos aštuonete.

Treneris akcentavo, kad ši komanda yra viena atletiškiausių turnyre: „Jie visiems lipa per galvas, šokinėja, agresyviai ginasi.“

REKLAMA
REKLAMA

Šaro teigimu, reikia, kad įžaidėjai vestų komandą į priekį. Svarbu, kad paruoštų derinius, kad deriniai vyktų dideliu greičiu, o tada jau yra vietų, kur galima varžovus atakuoti.

REKLAMA

Nors sezono pradžioje būsimi oponentai buksavo, Šaras mano, kad žaidėjams reikėjo laiko priprasti prie naujo trenerio, jo filosofijos. Stratego teigimu, reikia nepamiršti, kad ši komanda – patyrusi, kai kurie žaidėjai yra laimėję Eurolygą.

„Gerai, kad žaidžiame namuose. Žaidėjams yra gerai žaisti svarbias rungtynes tarp savų sienų, tačiau mes kartais namie žaidžiame dar prasčiau. Svarbiausia yra aikštelėje palikti visą širdį, žaisti disciplinuotai ir atstovėti jų fizinę jėgą“, – akcentus diktavo Š. Jasikevičius.

„Žalgirio“ vairininko teigimu, rungtynėse Utenoje buvo rungtyniaujama pagal grafiką, kad nei vienas žaidėjas nenuvargtų ir visi išliktų švieži bei motyvuoti, o kad motyvacijos netruks, Šaras neabejoja.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai žurnalistas Davidas Pickas pranešė, kad Š. Jasikevičių „Žalgiris“ paleistų į „Barcelona“ ekipą, tačiau pats treneris sako, kad iš tokių gandų tik pasijuokė: „Aš sakau, kad nesinori tų gandų komentuoti ir ateity nesiruošiu to daryti. Labai įdomu, kad vienas žurnalistas, kuris neteisingai parašo mano kontrakto detales, nusprendžia viską už mane ir už du klubus. Man buvo gana juokinga.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų