REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Irūna ir Ineta Puzaraitės (nuotr. Fotodiena.lt)

Lietuvos pramogų pasaulyje – džiaugsminga naujiena. Seserys Irūna ir Ineta Puzaraitės kartu laukiasi šeimos pagausėjimo.

19

Lietuvos pramogų pasaulyje – džiaugsminga naujiena. Seserys Irūna ir Ineta Puzaraitės kartu laukiasi šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Inetai Puzaraitei-Žvagulienei šis vaikelis bus antrasis kūdikis, jos sesei Irūnai Puzaraitei-Čeponienei šis laukimas – pirmasis.

Buvusi Irūnos ir Inetos mokytoja Laima Lapkauskaitė tv3.lt atskleidė, kad džiugią naujieną sužinojo anksčiau net nei merginų mama.

„Buvau viena pirmųjų, kuri šią naujieną sužinojo. Mama nežinojo, o aš žinojau, - juokiasi moteris. – Esame labai artimos, todėl išgirdusi naujieną labai džiaugiausi, net graudoka pasidarė. Gi tokia naujiena sujaudina kiekvieną moterį“.

Grupių „Mokinukės“ ir „Studentės“ vadovė labai laukia šeimos pagausėjimo, būsimus mažylius jau vadinama „anūkais“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes su mergaitėmis labai bendraujame. Kartais su mokiniais baigiasi ryšys, o Ineta ir Irūna su manimi bendrauja tarsi su šeimos nariu. Nemanau, kad tai nutrūks, todėl dalinamės viskuo – giminiuojamės“, - sako moteris.

REKLAMA

Išgirdusi, kad abi sesės vienu metu laukiasi vaikų, Laimai buvo didžiulis džiaugsmas. „Šoko nebuvo, bet sakau: „Oi, Inetai bus sunku. Ale bendrai bus gerai“, - prisiminusi pirmąją reakciją sako moteris.

Jau pasiruošusios motinystei

Šių metų M.A.M.A apdovanojimų metu Irūna tv3.lt drąsiai prabilo apie motinystę. Žinoma atlikėja teigė, kad jau yra pilnai pasiruošusi tapti mama ir trumpam sustabdyti dainininkės karjerą.

„Aš noriu dabar šeimyninio gyvenimo, būti namų šeimininke, o kol kas mano gyvenimo planas eina žingsnis į žingsnį, tad, manau, laukia vaikučiai. Dabar šiek tiek pailsėsiu, o tada – vaikai. Aš esu toks žmogus, visada turiu planą, tad jį ir vykdau“, - tąkart išdavė žinoma moteris.

2016-ųjų metų vasarą I. Puzaraitė ištekėjo už savo mylimojo, karininko Roko Čepononio.

Tuo tarpu jos sesuo Ineta amžinąją meilę verslininkui Ąžuolui Žvaguliui prisiekė 2015-aisiais. Pora kartu augina beveik dvejų metukų dukrą Barborą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų