REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nebūkite šiandien labai rimti: pats laikas kai ką pamiršti arba atidėti kitam kartui. Nepalankus laikas aptarinėti su vadovu jūsų veiklos bei finansinių perspektyvų: galite sau tiktai pakenkti.

Tauras

Jūs kupini geriausių norų, jeigu šiandien neskubinsite įvykių – jie išsipildys. Negeras laikas ir įvairioms finansinėms avantiūroms. Nereikėtų šiandien ir niekam, ypač draugams, skolinti pinigų, rizikuojate jų netekti.

Dvyniai

Nesistenkite visur suspėti, nepersidirbkite, o bendraudami tiek darbo, tiek asmeniniais reikalais nepamirškite dviejų pagrindinių rinkodaros taisyklių: „tik spąstuose sūris būna nemokamas” ir „ne viskas, kas žiba, turi aukso vertę”.

Vėžys

Gerų pokyčių ims gausėti. Tiesa, šiandien dar nereikėtų tikėtis ko nors ypatinga. Būkite kantresni, neskubinkite įvykių ir nerizikuokite pinigais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus. Šiomis dienomis gali išryškėti jūsų senos finansinės klaidos. Itin apdairūs šiandien turėtų būti tie, kurie linkę nuslėpti iki šiol nepaaiškėjusį meilės ryšį.

REKLAMA

Mergelė

Į viską imate žvelgti paprasčiau, problemos ima nesunkiai spręstis. Galimi įdomūs dalykiniai pasiūlymai – neatsisakykite jų, tiesa, šiandien nederėtų pasirašyti susitarimų, taip pat venkite įsipareigoti.

Svarstyklės

Šiandien laikas sustoja: privalu pailsėti nuo dalykinių rūpesčių ir bandyti susitelkti į šeimos reikalus.

Skorpionas

Jaučiatės smagiau. Verta nuveikti ką nors dėl savo vaikų. Svarbių reikalų tvarkymą patartina (ypač moterims) atidėti rytdienai.

Šaulys

Teks įveikti didelį darbų krūvį – plušėti net už kelis. Labiau pasaugokite sveikatą, nepervarkite. Nesiimkite spręsti svarbių problemų, nepriimkite lemtingų sprendimų, tam palankesnė rytdiena.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Vertėtų atsipūsti nuo darbų ir pamėginti iš šalies pažvelgti į bendravimą su sutuoktiniu. Pamėginkite ką nors pakeisti, kad santykiai taptų darnesni. Veikloje siekite kompromisų su partneriais, nesivelkite į kovą.

Vandenis

Ne viskas sklandžiai klostysis. Svarbu likti sąžiningiems mylimo asmens atžvilgiu. Beje, galimos ir priverstinės išlaidos, baudos.

Žuvys

Laukia geros permainos ne tik tvarkant dalykinius reikalus, bet ir jausmų srityje, bet ne šiandien: sėkmės traukinys pajudės po savaitės. O šiandien daugiau dėmesio skirkite patirtoms gyvenimo pamokoms analizuoti, kad daugiau jų nekartotumėte.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų