REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Mergina (nuotr. Fotolia.com)
68

Avinas

REKLAMA

Iki pietų būsite linkę išsisukinėti nuo konkrečių įsipareigojimų, viešų pasisakymų. Jausitės neužtikrinti arba stigs energijos. Popiet jau uoliai darbuositės. Visgi emocinės įtampos nestigs, ir vakare ji gali prasiveržti kaip nors netinkamai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien jums labiausiai rūpės draugai, sportas, renginiai. Galbūt visą dieną ruošitės vakaro atrakcijai ar varžyboms, susitikimams su bendraminčiais, publika. Nuobodžiauti neteks, kad ir ką pasirinktumėte.

REKLAMA

Dvyniai

Diena jums bus tuo geresnė, kuo mažiau turite pareigų ir planų šiandienai. Organizmas reikalaus poilsio, atsiribojimo. Reikia vengti stresų, šurmulio ir labiau saugoti sveikatą, ypač jeigu esate alergiški.

Vėžys

Dėl padidėjusio jautrumo, nerangumo pirmoje dienos pusėje net sau atrodysite keistai patižę. Popiet aktyvėsite, žvalėsite, tik nežinia, ar tai išeis į gera, nes vakare tapsite tokie impulsyvūs, azartiški, kad kils rizika susižeisti ir sužeisti kitus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gali būti, kad jus už nosies vedžios vaikai. Arba pastarieji kaip tik demaskuos būtent jūsų gudravimą, klaidą. Vakare verčiau nepasiduokite daug kainuojančiai pagundai.

Mergelė

Galima nelaukta žinia ar susitikimas. Galite iš širdies pasikalbėti su neseniai iš kelionės grįžusiu draugu ar giminaičiu. Intensyvus bendravimas, smalsumas įtrauks jus į karštų įvykių sūkurį.

Svarstyklės

Jūsų patiklumas kažkam bus naudingas, bet tikrai ne jums. Pasisaugokite intrigantų, sukčių. Būkite dėmesingi artimiesiems, išgirskite jų nusiskundimus, antraip vakare gali kilti nemaloni problema, šeimyninė scena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jūsų nuotaika šiandien dažnai bus žaisminga, o į vakarą apskritai darysitės azartiški, aistringi. Galite pasireikšti sporte, scenoje, veikloje su vaikais. Pirmyn sparčiau pajudės kūrybinis ar kitoks projektas. Stebėkite, ar vaikai elgiasi saugiai.

Šaulys

Išsiblaškymas, filosofiškas nusiteikimas gali kiek trukdyti protiniam darbui ar pokalbiui dėl jo, bet tik iki vidurdienio. Popiet darbingumo nebestokosite, o į vakarą net labai suaktyvėsite, ypač fizine, ūkine, technine prasme. Nepersitempkite.

Ožiaragis

Iki pietų nelabai seksis susikaupti protiniam darbui, oficialiems reikalams. Arba trukdys išoriniai trikdžiai, kitų žmonių išsisukinėjimas. Vėliau bendravimas su aplinkiniais taps aiškesnis. Deja, vakare padidės konfliktų, agresijos tikimybė.

REKLAMA

Vandenis

Iki pietų įvykę susitikimai, duoti pažadai vargu ar bus konkretūs ir patikimi. Skolinant pinigus, vertingus daiktus, prekes avansu reikėtų pasirūpinti užstatu ar pan. Sutemus nederėtų slampinėti lauke su pilna pinigine eurų ar litų.

Žuvys

Rytinis apsnūdimas, pagirių sindromas ar keistas silpnumas gali trukdyti veikti pagal numatytą dienotvarkę. Galite pavėluoti į svarbų susitikimą. Visgi diena bus turininga, kažko išmoksite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų