REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Išskirtiniai kadrai: pamatykite, kaip I. Strazdauskaitės ieškota sraigtasparniu (nuotr. VSAT)

Plungiškės Ievos Strazdauskaitės nužudymo byloje sulaikyti nebe keturi, o šeši įtariamieji, sako policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

27

Plungiškės Ievos Strazdauskaitės nužudymo byloje sulaikyti nebe keturi, o šeši įtariamieji, sako policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

REKLAMA

Jis LRT laidoje „Panorama“ teigė, kad ant merginos kūno rasta smurto žymių ir „tai reiškia, kad ji buvo nužudyta“.

Taip pat oficialiai patvirtinta, kad du iš sulaikytųjų yra kitų tėvai.

Pirminiais duomenimis, nusikaltėliai automobilį ir merginą pagrobė imitavę eismo įvykį, jų tikslas buvo merginos automobilis.

„Kaip rodo dabar surinkti duomenys, mūsų pirminė versija tvirtinasi: mergina buvo pagrobta. Pagrindinė versija – kad tikslas buvo automobilis. Pagal turimus duomenis, įvykio chronologija buvo tokia, kad prie Elektrėnų imituotas eismo įvykis, jo metu mergina ir automobilis buvo pagrobti“, – sakė L.Pernavas.

Pareigūnai dar aiškinasi, kodėl automobilis vėliau buvo paliktas.

Sekmadienio vakarą 21 val. 48 min. į Plungės rajono policijos komisariatą kreipėsi 52 metų vyras. Jis pareiškė, kad tą pačią dieną apie 16 val. 30 min. Plungėje, Pušyno gatvėje, iš namų 2016 metais pagamintu tamsiai rudos spalvos automobiliu „Audi A7“ į Vilnių išvažiavo jo 26 metų dukra I.Strazdauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė tėvas, dukra dingo pravažiavusi Kauną. Pasak pranešėjo, dingo ryšys, vėliau telefonas buvo išjungtas. Ryšys su ja nutrūko apie 18.40 val.

REKLAMA

Pirmadienio naktį apie 1 val. 30 minėtas automobilis rastas Jonavos rajone, šalia Žeimių kaimo esančiame miške. Jame merginos nebuvo. Vėliau pakelę apžiūrėję policijos pareigūnai aptiko merginos daiktų, spėjama, išmestų iš automobilio.

Iš pradžių policija merginos dingimą tyrė kaip ir visus kitus asmenų dingimus be žinios, tačiau rasti daiktai, automobilis davė pagrindą manyti, kad buvo įvykdytas nusikaltimas.

I.Strazdauskaitė anksčiau nebuvo žinoma policijai, ji ir jos artimieji nefigūravo jokiuose ikiteisminiuose tyrimuose. Policija neturi informacijos, kad mergina ar jos draugas pastaruoju metu būtų sulaukę grasinimų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų