REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Pilvo šokio šokėjos nesužavėjo Dalios Ibelhauptaitės: žemo lygio beskonybė (nuotr. TV3)

 Kaip ir kiekvieną sekmadienį projektas „Lietuvos talentai“ prie ekranų sukvietė Lietuvos žiūrovus. Analogų neturintis TV3 projektas stebina netikėtais talentais ir atradimais. Vieni pasirodymai sulaukia liaupsių, o kiti – griežtos kritikos.

29

 Kaip ir kiekvieną sekmadienį projektas „Lietuvos talentai“ prie ekranų sukvietė Lietuvos žiūrovus. Analogų neturintis TV3 projektas stebina netikėtais talentais ir atradimais. Vieni pasirodymai sulaukia liaupsių, o kiti – griežtos kritikos.

REKLAMA

Alija kalba keturiomis kalbomis, tačiau tai nėra pagrindinis mergaitės talentas. „Lietuvos talentų“ scenoje mergaitė dainavo. „Koks gražus tavo balsas“, – mergaitę gyrė I. Balsytė.

„Tikiu, kad po poros metų būsi puiki dainininkė. Šiandien tau šiek tiek trūksta“, – sakė Samas. „Man labai patinka tavo balsas. Labai laukiau, kada ateis tas momentas, kai pamatysime daug tavo balso jėgos. Kai pasimokysi šiek tiek daugiau, tavo balsas atsiskleis dieviškomis spalvomis“, – Aliją gyrė D. Ibelhauptaitė. Alija į kitą etapą nepateko.

Tėja ir Deimantė – mergaitės, kurių neįmanoma nepastebėti. „Lietuvos talentus“ alytiškės žadėjo nustebinti šokiais! Kaip tarė, taip ir padarė. Teisėjai ir visa publika mergaitėms plojo atsistoję. „Nieko sau! Kokios jūs artistės. Mane labai nustebinote“, – gyrė I. Balsytė. „Koks jūs geras duetas, pasirodymas buvo fantastiškas. Mes turime talentų“, – sakė Samas. Tėja ir Deimantė pelnė keturis „taip“!

REKLAMA
REKLAMA

Iliuzionisto Jono triukai nesužavėjo teisėjų. „Gerbiamas Jonai, negi jūs galvojate, kad mes idiotai? Jūs nuėjote į kioskelį, pigiai nusipirkote visus šiuos „bajeriukus“… Čia ne magija, čia yra siaubas. Tai yra liūdesys: sena muzika, senas pateikimas… Visa tai atrodo pigu. Šioje scenoje mes matėme kur kas šiuolaikiškesnių magų, kurie iš tiesų nustebina, mus apgauna. O čia... kioskelis“, – kritikos negailėjo S.Urbonavičius-Samas. Visi teisėjai paspaudė X dar pasirodymui nepasibaigus. Jonas pelnė keturis „ne“.

REKLAMA

„Leila Dance“ susibūrė iš meilės pilvo šokiams. Šokių grupės lyderė Renata – nesėkmingai pasirodžiusio iliuzionisto Jono žmona. Moteris ne tik pati kuria sceninius kostiumus šokėjoms, bet ir pagamina rekvizitą savo sutuoktiniui. Deja, moterų pasirodymas visai nepatiko teisėjams... „Kubos, Egipto ir Ukrainos hibridas... Viskas krūvoje“, – sakė N. Šulija.

„Prieš ateinant į televiziją, didelį šou, reikia būti sąžiningu su pačiu savimi. Reikia nueiti į salę ir pažiūrėti į veidrodį. Mes turime parodyti žiūrovui stilių, eleganciją, skonį. Tai, ką jūs darote, yra neprofesionalu, tai žemo lygio beskonybė. Aš kaip profesionalė negaliu sau leisti į tai žiūrėti“, – sakė D. Ibelhauptaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos talentuose“ fizikas Pijus surengė neregėtą šou. Skysto azoto pagalba paskandino visą studiją dūmuose. „Mes sėdėjome išsižioję, laukėme, kas čia vyks. Tavo pasirodymas mus nustebino labiau nei kai kurių magų. Tu man atrodei kaip Frankenšteinas“, – Pijų gyrė Samas.

„Man labai patiko šis šou, kur kas geriau nei visi magai ir iliuzionistai“, – sakė I. Balsytė. „Fantastika! Buvo įdomu ir originalu. O tai yra du svarbiausi dalykai. Jūs išlaikėte mūsų dėmesį. Jūs tikras talentas“, – liaupsių negailėjo D. Ibelhauptaitė. Pijus pelnė keturis „taip“!

Teisėjų atrankos ir antrasis – apsisprendimo etapas – baigėsi. Sekmadienį „Lietuvos talentų“ dalyvių laukia tiesioginis pusfinalis. Šou pasirodys daugiausiai teisėjų simpatijų sulaukę dalyviai, kurių likimas dabar jau bus žiūrovų rankose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų