REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Aaronas Perezas ir Urtė (nuotr. asm. archyvo)

Daug diskusijų Lietuvoje dėl amžiaus skirtumo sukėlę Aarono Perezo (28) ir lietuvaitės Urtės (16) santykiai, anot milijonieriaus, puikiai klostosi ir toliau. Vis tik internete ir žinomų žmonių lūpose netyla kalbos, kad ši romantiška draugystė tėra reklaminis triukas.

22

Daug diskusijų Lietuvoje dėl amžiaus skirtumo sukėlę Aarono Perezo (28) ir lietuvaitės Urtės (16) santykiai, anot milijonieriaus, puikiai klostosi ir toliau. Vis tik internete ir žinomų žmonių lūpose netyla kalbos, kad ši romantiška draugystė tėra reklaminis triukas.

REKLAMA

Internete savo verslus kuriantis Aaronas tv3.lt papasakojo, kad jo ir Urtės draugystė tikra, o į skeptikus įžymybe tapęs vyras tik numoja ranka.

- Jūsų santykiai su Urte tapo viena aktualiausių temų Lietuvos pramogų versle. Kaip jaučiatės dėl tokio dėmesio ir kaip su tuo susitvarko Urtė?

- Taip, daug žmonių aptarinėja mūsų santykius ir tai nėra blogai. Kiekvienas turi savo nuomonę, nematau nieko tame blogo, žinojau, kad žmonės apie mus kalbės. Sulaukėme ne tik negatyvių reakcijų, tiesą sakant, pozityvių ir mus palaikančių žmonių buvo žymiai daugiau. Urtė su dėmesiu susitvarko tiesiog puikiai, ji tiesiog ignoruoja tai ir džiaugiasi mūsų santykiais.

- Daugelį trikdo jūsų amžiaus skirtumas, nes Urtei – tik 16-ika. Esate minėjęs, kad tai jūsų santykiams nė kiek netrukdo, ar praėjus šiek tiek daugiau laiko nuo jūsų draugystės pradžios vis dar manote taip pat?

REKLAMA
REKLAMA

- Mums nerūpi mūsų amžiaus skirtumas. Mūsų santykiuose tai netapo jokia kliūtimi, Urtė yra labai subrendusi, lyginant su kitomis jos amžiaus merginomis. Ji yra labiau suaugusi nei kai kurios kitos vyresnio amžiaus moterys, su kuriomis susitikinėjau prieš ją.

REKLAMA

- Galbūt jau pastebėjote, kokios Urtės būdo savybės jus erzina ir dėl kokių bruožų ją pamilote?

- Kartais ji tikrai tampo mano nervus... Urtė tikra užsispyrėlė, kiekvieną rytą pabudęs ją randu savo lovos pusėje, užsigriebusią kuo daugiau vietos. Labiausiai ją myliu už tai, kad ji yra geros širdies žmogus, jai svarbiausia, kad aš būčiau laimingas.

- Ar jau turėjote pirmąjį kivirčą?

- Mes pykstamės nuolat, tačiau tai normalu. Aš net neprisimenu mūsų pirmojo didelio barnio.

- Kaip įsivaizduojate savo ateitį su Urte? Ar galvojate apie santuoką, vaikus?

- Mes gyvename kartu. Nežinia, ką ateitis mums yra paruošusi, tačiau mes, žinoma, planuojame ir dirbame, kad mūsų santykiai pavyktų.

REKLAMA
REKLAMA

- Pasitaiko manančių, kad jūsų santykiai su Urte tėra raktas į populiarumą. Ką tokiems žmonėms norėtumėte pasakyti?

- Man nerūpi, ką jie sako. Buvau populiarus jau prieš tai, argi tai taip svarbu?

- Esate žinomas ir pasiturintis vyras, tikėtina, kad yra daugelis merginų, kurios norėtų būti šalia jūsų. Kaip jums pavyksta atsispirti gražioms moterims ir ar esate ištikimas Urtei?

- Šiais laikais būti geru berniuku yra išties sunku, tačiau aš labai stengiuosi. Privalau atsiminti, kad turiu gerą merginą, kuri laukia manęs namuose ir turiu būti dėkingas už tai.

- Kuo užsiimate ir kiek jums gyvenime yra svarbūs pinigai?

- Turiu internetinę reklamos agentūrą ir kelis skubios medicinos centrus. Taip pat esu įkūręs pažinčių svetainę. O pinigai... Jų niekada neužtenka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kaip apibūdintumėte idealią moterį?

- Tobula moteris man yra išsilavinusi, graži ir ištikima. Išvaizda man labai svarbi, tačiau dar svarbiau, kokia mergina yra savo vidumi. Rinkčiausi merginą, kuri atrodo 8/10, o ne 10/10, kadangi daugelis tobulai atrodančių merginų turi elgesio problemų. O štai 8-ui atrodančios merginos yra simpatiškos ir dažniausiai turi puikias būdo savybes, o tai, mano nuomone, ją paverčia 10-uku.

- Ar Lietuva jau tapo jūsų šalimi, o gal tai laikina stotelė?

- Myliu Lietuvą, čia jau pradėjau kurti ir plėtoti savo verslus, todėl, kas žino, kaip bus ateityje, galbūt liksiu čia gyventi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų