REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Charlie Egressas į pasimatymą nusivedė savo mylimosios Alex seserį Elizabeth (nuotr. Twitter)

Neseniai po internetą paplito pasakojimai, kaip tėvai savo dukras nusiveda vakarienės, kurios metu nori parodyti, kaip turi elgtis tikras vyras.

7

Neseniai po internetą paplito pasakojimai, kaip tėvai savo dukras nusiveda vakarienės, kurios metu nori parodyti, kaip turi elgtis tikras vyras.

REKLAMA

Kai kuriems ši idėja labai patiko, kiti apie ją atsiliepė neigiamai, tačiau malonu matyti kaip dukros ir tėvai kartu leidžia laiką.

Tačiau dabar eilė atėjo vienam vaikinui, kuris, tikėdamas išmokyti to paties, į pasimatymą pakvietė visai ne savo vaiką.

Vakarienė su merginos seserimi

Charlie Egressas, pirmakursis studentas, draugauja su mergina, vardu Alex, kuri turi 12 metų sesę Elizabeth.

Dažniausiai laisvu nuo studijų metu Charlie laiką leidžia užsiiminėdamas banglenčių sportu arba vykdamas į nuotykius su draugais ar Alex.

Tačiau vasario 18 dieną Charlie nusprendė praleisti vakarą visai ne su Alex, o su jos sesute, pakviesdamas ją į pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA

Charlie labai artimai bendrauja su visa Alex šeima, todėl jis pajuto, jog Elizabeth turi žinoti, kad su ja bet koks vaikinas privalo elgtis kaip su princese.

REKLAMA

„Artima draugystė su draugės seserimi mane įkvėpė parodyti, kaip turi būti bendraujama ir elgiamasi santykiuose, kai ji bus mūsų amžiaus. Aš tiesiog pakviečiau ją vakarienės ir papasakojau, kaip pasimatyme turėtų elgtis kiekvienas vaikinas. Jai tai labai patiko, nes labai smagiai praleidome vakarą,“ – sakė Charlie. „Ji labai šauni mergina.“

Pasak Charlie, jaunąją aktorę Elizabeth jis pakvietė į restoraną, kuriame dirba jos sesuo Alex. Ši nieko nežinojo apie tokius Charlie planus. „Alex nustebo, kai pamatė mus žengiančius pro duris, be to, jai taip pat labai patiko ši idėja,“ – pridūrė Charlie.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukos išplito internete

Pasirodo, ne vien Charlie patiko ši mintis. Pasimatymo metu jis fotografavo Elizabeth, o vėliau šio puikiai pavykusio vakaro nuotraukomis pasidalino Twitter socialiniame tinkle, bet jo nuotraukas matė ne tik Charlie profilio sekėjai. Iš viso šio pasimatymo akimirkomis buvo pasidalinta daugiau nei 24 tūkst. kartų, o 69 tūkst. Twitter vartotojų paspaudė „patinka“.

Dauguma jų sveikino Charlie, jog jis – rodo tinkamą pavyzdį kitiems, tačiau buvo ir tokių, kurie šiame pasimatyme nematė nieko gero, tačiau neilgai trukus, kiti vartotojai apgynė Charlie už jo atliktą nuoširdų ir mielą veiksmą.

Nepaisant neigiamų atsiliepimų, Charlie džiaugiasi, kad pakvietė Elizabeth į pasimatymą. „Aišku, jog susilaukiau neigiamų komentarų, tačiau visada atsiras kokių nors kvailelių. Jei reikėtų, tai būtinai pakviesčiau ja į dar vieną pasimatymą. Ji – šauni ir energinga mergina, su kuria labai smagu leisti laiką,“ – pasakojo Charlie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų