REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Gimtadienį švenčianti Ieva Stasiulevičiūtė – nepavaldi laikui: išvysk jos pokyčius  (nuotr. tv3.lt)

Šiandien žinoma moteris, „Eurovizijos“ vedėja Ieva Stasiulevičiūtė švenčia 28-ą gimtadienį. Laikui nepavaldi Ieva papasakojo, kaip šventinę dieną ją pasveikino kolegos, vienas geriausių draugų, stilistas Kęstas Rimdžius, ir kokie metai jai buvo. 

48

Šiandien žinoma moteris, „Eurovizijos“ vedėja Ieva Stasiulevičiūtė švenčia 28-ą gimtadienį. Laikui nepavaldi Ieva papasakojo, kaip šventinę dieną ją pasveikino kolegos, vienas geriausių draugų, stilistas Kęstas Rimdžius, ir kokie metai jai buvo. 

REKLAMA

Garsi moteris taip pat atskleidė, kad šeštadienį vykstančiame pusfinalyje ją žiūrovai išvys pritrenkiančiame įvaizdyje. Pusfinalio proga projekto vedėjos – Gabrielė Martirosianaitė ir Ieva Stasiulevičiūtė pasipuošė taip, kad nuo jų neįmanoma atitraukti akių. „O kas laukia finale!..“ – intriguoja Ieva, šiandien švenčianti 28-ąjį gimtadienį.

„Eurovizijos“ atrankų vedėja atvirai sako: ji nemėgsta mergaitiškų dalykų. „Kvarbatkos“, gėlės... Visa tai – ne jai.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš vis tiek ieškosiu, kuo tai „atskiesti“ – ant tokio torto man reikės druskos, – juokiasi šiandien progą tortui turinti sukaktuvininkė. – Labai gerai jaučiuosi dėvėdama kelnes. Su tokiu kostiumu, kokį man sukūrė pusfinaliui, eičiau prie altoriaus!“

REKLAMA

Bet pritrenkiantis pusfinalio įvaizdis – dar ne viskas. K. Rimdžius Ievai pranešė, kad jau siuva kostiumą „Eurovizijos“ atrankos finalui, ir tai turėtų pranokti visus lūkesčius.

„Tokios Ievos tikrai dar niekas nėra matęs, tai galiu pažadėti“, – tvirtina K. Rimdžius.

„Šiandien važiuoju matuotis. Labai smagu bus gimtadienio vakarą ir vėl pajusti bičiulio kūrybą, skirtą man. Ši diena visa – ypatinga. Nuo pat ankstyvo ryto, o mano rytai prasideda ypač anksti – šeštą valandą jau sveikinuosi radijo eteryje, plaukia dovanos, gėlės, – džiaugiasi Ieva. – Mes laidose sveikiname žmones su gimtadieniu. Šįryt tokia staigmena laukė manęs: visas vyriškas kolektyvas sugūžėjo ir tiesioginiame eteryje, su dainomis ir fanfaromis mane pasveikino...

REKLAMA
REKLAMA

Kuo toliau, tuo labiau įprantu mėgautis gimtadieniu. Juk tai yra diena, kai tokiu intensyviu srautu ir tiek daug gero gali išgirsti apie save. O ir gerų, tikrų žmonių aplink su metais daugėja. Todėl gimtadienis tampa gražia proga susitikti ar pasikalbėti su visais, kam įprastai pristinga laiko.“

Aatrankų vedėjos pareigas I. Stasiulevičiūtė taip pat laiko išskirtine likimo dovana.

„Labai džiaugiuosi šituo projektu ir net šiek tiek didžiuojuosi, kad buvau pakviesta jį vesti. Tai – vienas didesnių projektu, kuris bus įrašytas mano CV, kurio, beje, dar niekas nėra manęs prašęs, – nusišypso Ieva. – Pastarieji metai buvo ypatingai dosnūs kardinalių pokyčių, jie labai mane užgrūdino. Ir, kaip matau, niekas dar nesibaigė, o tik prasidėjo...“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jos efektingas pusfinalio įvaizdis – įmantriu kaspinu perrišto balto korseto ir kelnių ansamblis – gero draugo, stilisto Kęsto Rimdžiaus darbas, sukurtas specialiai Ievai. Nevaržomą merginos temperamentą puikiai atspindėjo pasaulinės mados tendencijos: vakariniam ansambliui buvo pritaikytos sportinės detalės.

„Apranga gali labai pakelti nuotaiką arba sugadinti ją. Todėl aš labai pasitikiu K. Rimdžiumi. Vilkėdama jo kurtus drabužius tiesiog kaifuoju, nes jis ne tik puikiai jaučia proporcijas, formas, bet ir yra labai įžvalgus, dėmesingas, nuostabus kūrėjas. Aš savęs, turbūt, tiek nepažįstu, kiek jis – mane.

Kartais negaliu nustoti stebėtis: kaip jis taip sugeba mane perprasti? Būna, Kęstas paskambina: „Klausyk, aš tau pasiuvau suknelę.“ Kokią suknelę? Aš nemėgstu suknelių! O jis: „Ateik, pasimatuok“. Mes esame daug metų pažįstami ir galiu atvirai pasakyti: man labai pasisekė, kad turiu tokį draugą“, - pasakoja I. Stasiulevičiūtė.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų