REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Beyonce (nuotr. Vida Press)

Lady Gaga pakeis besilaukiančią Beyonce Koučelos muzikos festivalyje ir užtikrins, kad šio svarbaus renginio pagrindinė žvaigždė pirmą kartą per dešimtmetį būtų moteris.

31

Lady Gaga pakeis besilaukiančią Beyonce Koučelos muzikos festivalyje ir užtikrins, kad šio svarbaus renginio pagrindinė žvaigždė pirmą kartą per dešimtmetį būtų moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Koučelos festivalio – vieno pelningiausių muzikos renginių pasaulyje – organizatoriai antradienį vakare paskelbė patikslintą atlikėjų sąrašą, kuriame svarbiausia pozicija balandžio 15-ąją ir balandžio 22-ąją atiteko Lady Gagai.

REKLAMA

„Linksminkimės dykumoje“, – „Instagram“ pasidalijusi nauju Koučelos plakatu parašė Lady Gaga, kuri suteiks galimybę įsivaizduoti, kaip atrodys jos būsimos pasaulinės gastrolės.

Koučelos festivalis dykumoje Pietų Kalifornijoje vyksta du savaitgalius iš eilės; dalyvių sudėtis abu savaitgalius būna identiška. Į šį muzikos, mados ir linksmybių renginį kasmet suplūsta iki 200 tūkst. žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Beyonce abu šeštadienius turėjo būti pagrindinė žvaigždė. Abu penktadienius karaliaus britų rokeriai „Radiohead“, o sekmadienius – reperis Kendrickas Lamaras.

Tačiau festivalio organizatoriai praėjusią savaitę paskelbė, kad Beyonce gydytojų nurodymu buvo priversta atšaukti savo dalyvavimą, nes laukiasi dvynių. Tokią žinią išgirdę festivalio gerbėjai neslėpė apmaudo, o kai kurie net piktinosi, mat nemaža dalis melomanų bilietus nusipirko vien tam, kad pamatytų Beyonce pasirodymą.

Koučela būtų buvusi vienintelis Beyonce koncertas šiais metais. Jai atšaukus dalyvavimą bilietų į festivalį perpardavimo kainos iškart smuko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beyonce pastaruoju metu vis dažniau leisdavosi į eksperimentus, o Lady Gaga, garsėjanti įspūdingais apdarais, savo naujuoju albumu „Joanne“ atsigręžė į labiau klasikinę popmuziką.

Vasario mėnesį per amerikietiškojo futbolo nacionalinės lygos finalo „Super Bowl“ didžiąją pertrauką Lady Gaga sužavėjo žiūrovus kruopščiai surežisuotu pasirodymu, per kurį panaudojo daug moderniųjų technologijų ir akrobatikos. „Super Bowl“ kasmet būna žiūrimiausia televizijos transliacija Jungtinėse Valstijose.

Po savaitės ji pademonstravo visai kitokį įvaizdį: per „Grammy“ įteikimo ceremoniją transformavosi į metalistę numeriui su „Metallica“.

REKLAMA

Rugpjūčio 1 dieną Lady Gaga Vankuveryje turi pradėti pasaulines gastroles. Iki metų pabaigos ji yra suplanavusi koncertus visoje Šiaurės Amerikoje ir Europoje.

Koučeloje moteris tarp pagrindinių žvaigždžių nėra buvusi nuo Islandijos alternatyviosios muzikos dievaitės Bjork 2007-aisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų