REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Eurovizija 2017. Nacionalinė atranka (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Antradienio vakarą surengtas dar vienos, jau devintosios, šių metų Lietuvos atrankos į „Euroviziją“ filmavimas.

26

Antradienio vakarą surengtas dar vienos, jau devintosios, šių metų Lietuvos atrankos į „Euroviziją“ filmavimas.

REKLAMA

Efektingu triuku – degančia ranka – Lietuvos ir užsienio komisiją nustebino dainininkas Sasha Song. Tačiau atlikus šį triuką dainininkui prireikė skubios medicininės pagalbos.

Pasitelkęs pagalbon magijos teatrą „DiArchy“ ir pastebimai patobulinęs savo pasirodymus, įspūdingo triuko metu Sasha Song pamiršo užsidėti papildomą saugos priemonę.

Tačiau dainininkas pasielgė profesionaliai.

Kęsdamas skausmą jis baigė savo pasirodymą ir tik atlikęs paskutinę dainos „Never Felt Like This Before“ natą bei išklausęs visų komisijos narių komentarus, suskubo pas medikus, kur jam buvo suteikta pagalba ir nustatytas antrojo laipsnio rankos nudegimas.

„Nereikės daryti depiliacijos, – šmaikštavo ir neverkšleno Sasha Song. – Pasirodymas priklauso nuo manęs. Bet per skubėjimą pamiršau užsidėti specialią papildomą apsaugą. Tiesa, net jausdamas didelį skausmą, negaliu nutraukti pasirodymo. Juolab, nešu atsakomybę ir už visą savo komandą.“

REKLAMA
REKLAMA

 

„Visi triukai su ugnimi yra labai pavojingi. Mes perspėjome Sasha, jog toks triukas gali būti itin rizikingas. Tačiau siekdamas maksimalaus rezultato jis buvo pasiryžęs padaryti bet ką. Jis – profesionalas ir pasitiki tuo, ką daro“, – teigė magijos teatro „DiArchy“ narys Arvydas Gaičiūnas.

REKLAMA

Sasha Song vadybininkas Andrius Lideikis pabrėžė, kad šio pasirodymo simbolis ugnis turi savybę kilti į viršų.

„Ugnis – tai kilimas link savo svajonių, laisvės, gyvenimo prasmės. Deja, po šio incidento, neaišku, jei Sasha Song pateks į finalą, ar medikai jam leis šį triuką kartoti. Beje, iškart po nutikimo jau sulaukėme vienos draudimo kompanijos skambučio su pasiūlymu apdrausti Sasha Song ranką“, – teigė A.Lideikis.

Antradienio vakarą LRT televizijos studijoje buvo surengtas jau devintas šių metų Lietuvos atrankos į „Euroviziją“ filmavimas.

Iš aštuonių jame skambančių dainų tik šešios žengs į kovo 11-ąją Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiantį atrankos finalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų