REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią naktį vykstant policijos reidams Vilniuje net trys girti vairuotojai sukėlė avarijas. Skaudžių nelaimių visgi išvengta, tačiau dviem vairuotojams nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas, todėl jiems gresia baudžiamoji atsakomybė.

Praėjusią naktį vykstant policijos reidams Vilniuje net trys girti vairuotojai sukėlė avarijas. Skaudžių nelaimių visgi išvengta, tačiau dviem vairuotojams nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas, todėl jiems gresia baudžiamoji atsakomybė.

REKLAMA

Savanorių pr. kieme įvykusios avarijos kaltininkas greičiausiai būtų ir nesurastas, jei ne policija. Mobiliosios kuopos pareigūnai po vidurnakčio Savanorių pr. pastebėjo tris jaunuolius, bandančius įjungti „Opel Vectra“ variklį automobilį stumiant. Keisti vaikinai iškart sukėlė pareigūnams įtarimų, nes opelio padangos buvo nuleistos, automobilio šonai šviežiai apibraižyti. Vairuotojas iš karto buvo pasodintas į keleivio vietą, kad nebebandytų toliau važiuoti.

Netrukus išsiaiškinta iš kurio kiemo vaikinai bando važiuoti: kieme rasti net keturi apgadinti automobiliai: „Toyota“, „Subaru“, VW ir BMW. Vairuotojas buvo toks girtas, kad ne tik apibraižė kitus automobilius, bet išvažiuodamas iš kiemo dar susigadino ratus.

REKLAMA
REKLAMA

Į alkoholio matuoklį vaikinas įpūtė 1,63 prom. Vaikinas neslėpė, kad važiavo pavalgyti ir veikiausiai pirkti dar degtinės. Jaunuolis uždarytas į areštinę.

REKLAMA

Apie 21 val. Vilniaus policijai buvo pranešta, kad Tūkstantmečio gatvėje „VW Passat“ susidūrė su „Toyota“, kad avariją sukėlęs vairuotojas yra girtas.

„Toyota“ vairuotoja pasakojo, kad važiuodama pamatė su techninės pagalbos sunkvežimiu išvežamą automobilį, todėl persirikiavo į kitą eismo juostą. Į greitį sumažinusio automobilio „Toyota“ užpakalį trenkėsi atskriejęs „VW Passat“. Pastarojo vairuotojas buvo akivaizdžiai girtas, automobilyje voliojosi smarkiai nugertas alkoholio butelis. 27-erių metų jaunuolis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,9 prom.

REKLAMA
REKLAMA

Už tokį girtumą ir sukeltą avariją gresia baudžiamoji atsakomybė, greičiausia bus konfiskuotas automobilis. Be to paaiškėjo, kad vairuotojo pažymėjimas iš vaikino jau atimtas. Sulaikytasis išvežtas į Priklausomybės ligų centrą.

O štai Kairėnuose prie Botanikos sodo avariją sukėlusiam „VW Golf“ vairuotojui galima sakyti ir pasisekė. Vaikinas liko gyvas ir sveikas, nenuverstas ir kryžius, į kurį įsirėmė jo automobilis. Ir į alkoholio matuoklį vairuotojas įpūtė 1,45 prom. irgi pasisekė - labai nedaug trūko, kad vaikinui būtų iškelta baudžiamoji byla.

Antakalnyje gyvenantis jaunuolis neslėpė, kad gėrė namie, naktį prireikė važiuoti, veikiausiai pas draugus. Vaikinas vežėsi alkoholio butelį. Plytinės ir Kairėnų gatvių sankryžoje automobilio nepavyko suvaldyti - „VW Golf“ nuslydo. Smūgį sušvelnino krūmai, todėl ir automobilis apgadintas ne taip smarkiai, ir kryžius liko stovėti.

Naktį Vilniuje be šių avarijų dar vieną eismo įvykį sukėlė nuo narkotikų apsvaigęs vaikinas. Policija per reidus sulaikė net septynis potencialius kelių žudikus, šešiems buvo nustatytas lengvas girtumas, o vienai moteriai – vidutinis, jai iškelta baudžiamoji byla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų