REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
162
Juozas Statkevičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Pirmosios „Vyrų mados savaitės“ metu stilingiausiu Lietuvos vyru buvo išrinktas žymusis Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius. Šiais metais stilingiausiajam iššūkį mes net 29 Lietuvos vyrai, turintys išskirtinį stilių ir mados pojūtį. Kam pavyks paveržti titulą ir tapti stilingiausiu vyru Lietuvoje?

162

Pirmosios „Vyrų mados savaitės“ metu stilingiausiu Lietuvos vyru buvo išrinktas žymusis Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius. Šiais metais stilingiausiajam iššūkį mes net 29 Lietuvos vyrai, turintys išskirtinį stilių ir mados pojūtį. Kam pavyks paveržti titulą ir tapti stilingiausiu vyru Lietuvoje?

REKLAMA

„Vyrų mados savaitės“ kulminacija – stilingiausio Lietuvos vyro apdovanojimai vyks kovo 12-ąją, paskutinę mados savaitės dieną. Šiais metais kultūros bare „Kablys“ bus apdovanotas ne tik metų „Stilingiausiasis“, bet ir atskirų „Vyrų mados savaitės“ kurtų nominacijų laimėtojai. Organizatoriai išskyrė šias kategorijas: „Klasikinio stiliaus“, „Modernios klasikos“, „Geriausio sceninio įvaizdžio“, „Stilingiausio bohemiečio“, „Pažabojusio tendencijas“, o taip pat – projekto partnerio įsteigtą specialią „L'Officiel Mada“ nominaciją. Kaip ir pernai, stilingiausią Lietuvos vyrą rinks ir balsus atiduoti galės skaitytojai internete.

Rinkimų tikslas – pagerbti mados mylėtojus

Pirmosios „Vyrų mados savaitės“ metu iš 32 pretendentų laimėti stilingiausiojo titulą verčiausiu rinkėjams pasirodė dizaineris Juozas Statkevičius. Žymusis drabužių kūrėjas surinko beveik 10 tūkst. balsų. Anot „Vyrų mados savaitę“ organizuojančios „Trend Wave“ įkūrėjos Marijos Palaikytės, šie rinkimai ir gausus nominuotųjų skaičius – puikus įrodymas, kad Lietuvoje yra daug vyriškos lyties atstovų, kurie turi išskirtinį mados pojūtį ir stilių savo charakteriui išreikšti.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmųjų rinkimų tikslas buvo parodyti, kiek daug Lietuvoje yra stilingų vyrų. Siekėme ne tik atkreipti dėmesį į vyrų stilių, bet ir inspiruoti kitus nebijoti būti savimi, rinktis drąsesnius įvaizdžio sprendimus. Nors Lietuvos vyrai dažniausiai renkasi saugius ir santūrius drabužių derinius, smagu, kad vis daugiau jų atkreipia dėmesį į išsiskiriančias detales, aksesuarus“, – teigia mados analitikė ir tendencijų prognozuotoja M. Palaikytė.

REKLAMA

Rinkimai buvo skirti pagerbti tikruosius mados mylėtojus, kurie skiria laiko ir dėmesio kiekvieną dieną atrodyti išskirtinai, nebijo savęs ieškoti ir parodyti savo stilių. Anot „Trend Wave“ bendrasavininkės Julijos Valiulienės, Juozas Statkevičius – puikus to pavyzdys, jis ne tik dominuoja mados pasaulyje, bet pats kuria tendencijas bei dalijasi savo stiliaus ir mados pajutimu su kitais, o tai – itin brandžios bei įtakingos mados pasaulio asmenybės bruožas.

Kas mes iššūkį J. Statkevičiui?

Šių metų stilingiausio vyro rinkimuose Juozas Statkevičius nėra nominuotas, tačiau paveržti titulą iš žymiojo dizainerio nebus lengva. Šiais metais nominuoti net 29 stilingiausi šalies verslo, mados ir meno sričių atstovai. Visus pretendentus metus stebėjo ir vertino bei šiems apdovanojimams nominavo vyrų stiliaus namai „Trend Wave“ ir tarptautinis mados žurnalas „L‘Officiel“. Stilingiausiojo titulu visus metus iki kitos „Vyrų mados savaitės“ galėsiantis didžiuotis laimėtojas taip pat bus apdovanotas išskirtiniu prizu.

REKLAMA
REKLAMA

2017 m. nominantai tapti stilingiausiu Lietuvos vyru:

1. Saulius Prūsaitis, dainininkas

2. Donatas Montvydas, dainininkas

3. Linas Adomaitis, dainininkas

4. „Naktinės personos“, muzikos grupė

5. „Freaks on floor“, muzikos grupė

6. Donatas Dubauskas, menininkas

7. Vladas Mackevičius, dailininkas

8. Aistis Mickevičius, parfumeris, aktorius, radijų laidų vedėjas

9. Stasys Baltakis, filmų prodiuseris

10. Eugenijus Skerstonas, mados žinovas, knygų autorius

11. Arūnas Pemkus, viešųjų ryšių specialistas

12. Giedrius Drukteinis, rašytojas, lektorius, žurnalistas

13. Sergejus Troščenkovas, odontologas

14. Algirdas Gricius, tinklaraščio „Vyro stilius“ autorius ir stiliaus konsultantas

15. Kęstutis Verslovas, verslininkas

16. Mantas Petruškevičius, floristas

17. Jogaila Morkūnas, renginių organizatorius

18. Eduardas Fedotovas, „Coocoomos“ kūrėjas

19. Laurynas Žižys, fotografas, menininkas

20. Kęstutis Navickas, badmintonininkas

21. Robertas Kalinkinas, dizaineris

22. Dominykas Kubilius, prodiuseris

23. Matas Puodžiūnas, naktinio klubo „Materialiste“ vadovas

24. Kęstutis Rimdžius, stilistas

25. Jonas Kriščiūnas, „Boardsports“ ir „Salt“ parduotuvių savininkas

26. Giedrius Paulauskas, dizaineris

27. Arnoldas Remeika-Bomberis, žurnalistas

28. Arnas Fedaravičius, aktorius

29. „Beissoul ir Einius“, elektroninės šokių muzikos atlikėjai

Visų nominacijų nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti kovo 12 d., kultūros bare „Kablys“, „Vyrų mados savaitės“ uždarymo metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų