REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Šis mažylis išgelbėjo savo mamos gyvybę (nuotr. facebook.com)

Mažylis Tedis net pats nežinodamas išgelbėjo savo motinos Saros Boyle (26) gyvybę, rašoma „The Mirror“.

13

Mažylis Tedis net pats nežinodamas išgelbėjo savo motinos Saros Boyle (26) gyvybę, rašoma „The Mirror“.

REKLAMA

Kai mama norėjo pamaitinti savo vaiką krūtimi, šis pradėjo baisiai verkti ir atsisakė. Po dviejų savaičių moteris nusprendė apsilankyti pas gydytoją. Būtent čia ji ir išgirdo kraupią žinią. Daktaras pranešė, kad ji serga krūties vėžiu.

Šiuo metu moteris gydoma naudojant chemoterapiją. Sarai netrukus bus atlikta mastektomija.

Krūtį tausojančios operacijos metu yra pašalinamas navikas, kartu su tam tikru aplinkinių audinių kiekiu ir pažasties limfiniais mazgais. Šios operacijos metu stengiamasi pašalinti kuo mažiau sveiko audinio.

Po operacijos skiriamas spindulinis gydymas, siekiant pašalinti galimai likusias vėžines ląsteles. Krūtį tausojanti operacija gali būti atliekama tik nustačius krūties vėžį ankstyvose stadijose.

REKLAMA
REKLAMA

„Tedis yra mano herojus. Jeigu ne jis, net neįsivaizduoju, kada būčiau apsilankiusi pas gydytojus ir sužinojusi apie vėžį. O dabar dar turiu daug vilties – vėžys aptiktas ankstyvojoje stadijoje. Mano šeimos gydytojas sakė, kad kūdikio maitinimas krūtimi padeda suartėti su mažyliu. Mano atveju nutiko net šis tas daugiau – tai išsaugojo mano gyvybę“, - sakė jauna moteris.

REKLAMA

Moteris labai išgyveno tuomet, kai jai nuslinko plaukai.

„Labai liūdna buvo prarasti savo plaukus. Dabar naudoju perukus. Niekada, net baisiausiame sapne, nebūčiau tikėjusi, kad būdama tokia jauna susirgsiu vėžiu. Šiuo metu planuoju pasidaryti tatuiruotes tose vietose, kur matosi pjūviai“, - pasakojo Sara.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų