REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
„X Faktoriaus“ dalyvio Deivido pasirodymas

Paskutinį kartą savo mamą „X Faktoriuje“ išgarsėjęs D. Valma buvo matęs prieš daugiau nei metus. Jų santykius beveik sugriovė vaikystės skauduliai, apie kuriuos kiek anksčiau vaikinas buvo pasakojęs tv3.lt.

32

Paskutinį kartą savo mamą „X Faktoriuje“ išgarsėjęs D. Valma buvo matęs prieš daugiau nei metus. Jų santykius beveik sugriovė vaikystės skauduliai, apie kuriuos kiek anksčiau vaikinas buvo pasakojęs tv3.lt.

REKLAMA

Tačiau sekmadienį įvyko stebuklas – motina sūnų ne tik aplankė, bet ir apkabino. Kupiškio rajone gyvenanti moteris įspėjo sūnų, kad atvažiuoja į sostinę. Kartu su nauju vyru ir dukrele jie skubėjo į oro uostą, kur į kelionę išlydėjo artimą bičiulę.

„Ji nežinojo mano adreso, tad paskambino man susitarti dėl susitikimo vietos. Šia proga pasikviečiau į svečius“, – pasakoja D. Valma.

Prasivėrus durims vaikinas pamatė ne tik mamą. „Atvažiavo kartu su patėviu ir mažąja sesute. Visi susėdome, užkandžiavome, pasakojau apie savo pasiekimus ir planus. Paaiškėjo, kad mamai taip pat gana neblogai sekasi – dirba, gyvena su šeima. Patėvis labai ramus, tad beveik nekalbėjo. Tuo tarpu mama džiaugėsi mano pasiekimais. Ypač nustebo pamačiusi tatuiruotes, jos jai pasirodė labai gražios“, – sakė vaikinas.

Kartu šeima praleido vieną su puse valandos. Nors, atrodytų, tas laikas turėjo būti kupinas jaudulio, D. Valma tik šypteli: „Visiškai nestresavau, juk ne su prezidente susitikau“.

Susitikimo proga atlikėjas svečiams padovanojo dėžę saldainių ir naujausią „Harry Potter“ knygos dalį“. Ši dovana mamai – simboliška. Magija ir burtai kadaise buvo juos labiausiai vienijusių aistrų.

Ir greičiausiai ši knyga ir vėl juos suvienys. „Kol kas apie sekantį susitikimą nekabėjome. Bet knyga, kurią jai padovanojau, vis dar guli pas mane ant stalo, kadangi mama pamiršo ją pasiimti. O gal tai buvo padaryta tyčia?“ – spėlioja D. Valma.

Augo prastomis sąlygomis

Atlikėjo Deivido Valmos vaikystė nebuvo lengva. Būdamas vos 3 metų jis buvo atimtas iš mamos ir perduotas globėjams. Po kurio laiko jis buvo sugražintas mamai, tačiau sulaukęs sulaukęs10-ies iš namų išėjo savo noru.

„Motina labai gerdavo, palikdavo mane vieną. Tąkart jau pats kreipiausi į socialinę darbuotoją ir papasakojau visą situaciją. Ji paskambino į vaikų teises. Šie atvykę apžiūrėjo mūsų namus ir nusprendė, kad tokiomis sąlygomis vaikas gyventi negali“, – pasakojo pašnekovas.

Anksčiau D. Valmos šeima kaime turėjo butą, kurį jiems paliko močiutė. Tačiau vaikino tėvai jį nutarė parduoti. Tėtis tuomet kalėjo, o mama su sūnumi išsikėlė pas draugę. O ši – tikra žiežula. Anot, D. Valmos, tiek su juo, tiek su savo vaikais ji elgdavosi negailestingai.

„Jeigu kažką ne taip padarydavau, liepdavo klauptis ant kelių ir laikyti taburetę virš galvos. Ir taip kokią valandą“, – apie vieną iš skaudžių prisiminimų kiek anksčiau tv3.lt yra pasakojęs D. Valma. „X Faktoriuje“ išgarsėjęs atlikėjas sako iš savo tėvų paveldėjęs nemažai ne tik išvaizdos, bet ir charakterio bruožų. Tačiau tuo anaiptol nesididžiuoja. Vaikino tėtis, kaip jis sako, pusę savo gyvenimo kali, o su mama jis beveik nesimato.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų