REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Lietuvaitė sublizgėjo „Fifty shades darker“ premjeroje (nuotr. asm. archyvo/Vida Press)

Visame pasaulyje pristatytas milžiniško dėmesio susilaukęs erotinės dramos „50 pilkų atspalvių“ tęsinys. VIP premjeros jau nugriaudėjo Los Andžele, Madride ir net Lietuvoje. O vakar „50 tamsesnių atspalvių“ kino juosta pirmą kartą parodyta ir Londone.

25

Visame pasaulyje pristatytas milžiniško dėmesio susilaukęs erotinės dramos „50 pilkų atspalvių“ tęsinys. VIP premjeros jau nugriaudėjo Los Andžele, Madride ir net Lietuvoje. O vakar „50 tamsesnių atspalvių“ kino juosta pirmą kartą parodyta ir Londone.

REKLAMA

Išskirtinis vakaras Anglijos sostinėje sukvietė aukščiausio lygio žvaigždes – tarp jų ir kino juostoje pagrindinius vaidmenis sukūrusius Jamie Dornaną bei Dakotą Johnson. Savo vizitu filmo kūrėjus pamalonino ir kitos ryškios žvaigždės: D. Dornano žmona, aktorė Amelia Warner, atlikėja Rita Ora, erotinių knygų autorė E. L. James, britų televizijos žvaigždė Katie Price, dainininkė Ella Eyre, britų „X Faktoriaus“ nugalėtojas Mattas Terry ir daugelis kitų.

Tiesa, būryje kviestinių svečių buvo galima pastebėti ir akį traukiančią lietuvaitę. Raudonuoju kilimu į savo mylimojo parankę įsikabinusi mergina – mados pasaulyje populiarumą kurianti tinklaraštininkė, stilistė Olivija Plekavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Ko gero, niekas neprieštaraus, kad lietuvė savo holivudišku įvaizdžiu nei per plauką nenusileido ryškiausioms to vakaro žvaigždėms. O. Plekavičiūtė premjerai pasirinko ilgą blizgančią „undinės“ stiliaus suknelę, kuri tik pabrėžė natūralų jos grožį.

REKLAMA

„Praėjusį vakarą tu buvai ne tik gražiausia, bet ir dailiausiai apsirengusi moteris. Visos tos žvaigždės nė trupučio neprilygo tau, mano meile“, - pagyrų negailėjo Olivijos širdies draugas, kuris su pasididžiavimu merginą atlydėjo į VIP premjerą.

Tiesa, pati mergina tv3.lt išdavė, kad ruoštis truko visai neilgai. Stilistę netikėtai pakirto sveikatos problemos, todėl buvo kirbėjusi mintis išvis atsisakyti dalyvauti šiame renginyje. Tačiau po poros dienų Olivija pasijuto geriau ir nusprendė nepraleisti išskirtinės premjeros.

„Kai supratau, kad sveikata gerėja pradėjau mąstyti apie savo įvaizdį. Paskelbiau apie dizainerio paiešką šiam renginiui, tačiau visi su manimi susisiekusių žmonių pasiūlymai man netiko. O šiam renginiui tikrai norėjosi kažko išskirtinio, todėl suknelės ieškoti nusprendžiau pati“, - pasakojo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Suknelę premjerai ji rado visai greta savo mylimo grožio salono, jaukiame drabužių butike. Užėjusi į jį Olivijos dėmesį iškart patraukė blizgi vakarinė suknelė.

„Atradau savo suknelę, su kuria jaučiausi puikiai ir supratau, kad nerasiu nieko geresnio“, - džiaugėsi ji.

Olivijos Plekavičiūtės patarimai prieš didįjį renginį

Paklausta ką patartų kitoms moterims, kurios planuoja dalyvauti panašaus pobūdžio renginiuose, Olivija išskiria tris auksines taisykles.

Ruoštis kuo anksčiau. Tokiuose renginiuose svarbu jaustis patogiai, turite būti užtikrinta savo įvaizdžiu ir nedvejoti. Tai svarbus punktas, žinant, kad tokiuose renginiuose pilna fotografų ir tikėtina, kad jausitės stebima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išsirinkti drabužį, kuris jums tinka. Moteris drabužį išsirinkti turi pagal savo asmenybę ir figūros tipą. Reikia mokėti pabrėžti savo figūros privalumus ir paslėpti mažyčius trūkumus, kurie neretai išlenda nuotraukose.

Mėgautis renginiu. Kuomet dama pasiruošia vakarui, pagrindinė taisyklė – pasipuošti šypsena ir nuoširdžiai mėgautis renginiu, džiaugtis savimi ir kompanija, kuri tą akimirką jus supa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų