REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijai trečiadienį pranešta apie septynis atvejus, kai galėjo būti smurtaujama prieš vaikus.

Policijai trečiadienį pranešta apie septynis atvejus, kai galėjo būti smurtaujama prieš vaikus.

REKLAMA

Į Alytaus policiją kreipėsi mokyklos direktorius. Jis nurodė, kad prieš trylikametį mokinį galėjo būti smurtaujama namuose – jam sumuštas veidas.

Taip pat policija gavo pranešimą iš Varėnos Vaikų teisių apsaugos skyriaus, kuriame nurodoma, kad sausio ir vasario mėnesiais Merkinės miestelio gyventoja, gimusi 1978 metais, galėjo fiziškai ir psichologiškai smurtauti prieš šešiolikos ir keturiolikos metų nepilnametes.

Kaišiadorių rajono Vaiko teisių apsaugos skyrius taip pat kreipėsi į policiją ir nurodė, kad vasario 4 dieną dviem globotiniais besirūpinančios moters namuose septyniolikmetis globotinis galėjo smurtauti prieš trimis metais jaunesnę kitą globotinę.

Prienuose į areštinę uždaryta neblaivi moteris kuriai nustatytas vidutinis 2,17 promilės girtumas. Manoma, kad 1976 metais gimusi moteris namuose kilus konfliktui tampė savo vienuolikmetei dukrai už rankos, sudavė jai per nugarą. Policija dėl įvykio, apie kurį pranešta 19.40 val. bandė susisiekti su Prienų Vaiko teisių apsaugos tarnybos vedėja, tačiau ši neatsiliepė. Mergaitė perduota giminaičiams.

REKLAMA
REKLAMA

Kazlų Rūdos savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyrius policijai pranešė, kad vasario 5 dieną Mauručių kaime Prienų rajone 1973 metais gimusi motina savo septynmečio sūnaus atžvilgiu galėjo naudoti psichologinį smurtą, sudavė per sėdmenis bei apipylė vandeniu.

REKLAMA

Klaipėdos policijai pranešta apie sausio pabaigoje prieš dvylikametį sūnų smurtą galėjusią naudoti motiną, taip pat iš Kretingos Vaiko teisių apsaugos skyriaus gautas pranešimas, kad pokalbio su dešimtmete mergaite metu paaiškėjo, jog jai namuose moteris įgnybo į ranką bei ją pastūmė, dėl ko jai skaudėjo.

Policija dėl šių atvejų atlieka tyrimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų