REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar naujojo realybės šou „Aš – Superhitas“ dalyviai įsikėlė į savo naujuosius namus, verslo ir kultūros centrą „Gariūnus“. Pirmąją naktį dalyviai praleido susipažindami artimiau, dainuodami. Tačiau vakarui įsibėgėjant prasidėjo atviresni pokalbiai.

Vakar naujojo realybės šou „Aš – Superhitas“ dalyviai įsikėlė į savo naujuosius namus, verslo ir kultūros centrą „Gariūnus“. Pirmąją naktį dalyviai praleido susipažindami artimiau, dainuodami. Tačiau vakarui įsibėgėjant prasidėjo atviresni pokalbiai.

REKLAMA

Du dalyviai Koff ir Nerijus taip susibendravo, kad kartas nuo karto dingdavo rūkomajame aptarti kitų realybės šou dalyvių. Vienu iš kartų, apkalbų objektu tapo Silvestras.

„Aš tiesiai šviesiai leptelėjau. Jei parodys, kažkaip nemaloniai bus“, – pokalbį pradeda Nerijus.

„Aš tai normaliai pasakiau“, – atsako Koff.

„Bet galvoji tą patį ką ir aš?“, – klausia Nerijus

„Nu akivaizdu“.

Vaikinai pradėjo kalbėti apie jiems užduotą klausimą, su kuo geriausiai seksis bendrauti. Abu pripažino, kad vardindami dalyvius net pamiršdavo Silvestrą. Vaikinai stebėjosi kolegos pomėgiu lakuotis nagus.

Apačioje pokalbio išrašas tarp Nerijaus ir Koff.

Nerijus: Atrodo, kad viskas tvarkoje. Priimi žmogų koks jis yra, bet vis tiek jauti. Kad jis kitoks. Man atrodo, kad jis tokią aurą skleidžia. Nėra, kad norėčiau prie jo eiti pakalbėti, paprikolinti.

REKLAMA
REKLAMA

Koff: Jis toks labiau mergaičių draugas.

Nerijus: Nu tai taip, čia natūralus dalykas.

Koff: Nors pas mus žinai mokykloje buvo vienas toks, kuris pastoviai su panomis būdavo, manieros tokios buvo labiau moteriškos, bet pasirodo normalus čiuvas.

REKLAMA

Nerijus: Aš dėl to ir bijau, kad nebūčiau leptelėjęs, nes aš tiesiai šviesiai pasakiau. (...) Ar normalus čiuvas lakuotųsi nagus?

Visą vaikinų pokalbį žiūrėkite vaizdo įraše.

NERIJUS LIUBERTAS

21 m. kaunietis Nerijus niekada profesionaliai nesimokė muzikos, tačiau tai jam nesutrukdė savarankiškai išmokti groti elektrine ir akustine gitaromis. Vaikystėje svajojęs tapti policijos pareigūnu, šiuo metu jis dirba apsauginiu. Nerijus ne naujokas muzikoje – jis kuria kartu su žinomu reperiu Ironvytu, koncertuoja su dainininku Sasha Song ir įrašinėja naujas solines dainas. Dainuojantis apsauginis mano, kad yra komunikabilus, turi gerą humoro jausmą ir prisipažįsta neretai atsiduriantis vakarėlio – ir merginų – dėmesio centre. Nors iš pradžių Nerijus nesitikėjo, kad jam bus suteikta galimybė pasirodyti didžiojoje scenoje, šiandien jis drąsiai žengia pirmuosius žingsnius savo svajonės link.

REKLAMA
REKLAMA

KOFFAS

Koffas – tai sceninis pseudonimas, kuriuo muzikinio realybės šou „Aš – Superhitas“ žiūrovams prisistatys 22 m. Andrejus iš Kauno. Tikras mergišius – taip kalba visos Kauno gražuolės. Vaikinas dirba populiariame tėvams priklausančiame bare, kuriame kartą už baro teko stovėti visiškai nuogam. Tačiau didžioji vaikino aistra – ne restoranų verslas, o muzika. Koffas pats rašo dainų žodžius ir muziką, yra sukūręs ne vieną muzikinį klipą, tačiau didžiosios šlovės atlikėjas kol kas taip ir nepasiekė. Vaikinas tiki, kad būtent realybės šou jam pavyks tą padaryti. Kofas prisipažįsta, kad greitai „užsiplieskia“ ir supyksta, tačiau nemano, kad staigus charakteris jam sutrukdys sužavėti Lietuvos žiūrovus – svarbiausia, jo nuomone, yra muzika, o savo muzikiniais sugebėjimais jis net neabejoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SILVESTRAS BELTĖ

20–mečiui Silvestrui, gerbėjams geriau pažįstamam kaip Silvester Belt, Kaunas pasirodė per mažas, tad muzikos paslapčių jis išvyko mokytis į Vestminsterio universitetą Londone, kur studijuoja komercinį muzikos atlikimą. Silvestras dainuoja nuo ketverių metų, yra dalyvavęs vietos ir tarptautiniuose muzikiniuose konkursuose, pasirodęs kaip solo atlikėjas ir surengęs koncertus su gyvo garso grupe. Stilingas ir vizažu besidomintis vaikinas sako, kad yra ne iš tų, kurie nuo pirmų akimirkų laimi visų simpatijas – dažniausiai jis pasirodo ramus ar net uždaras. Tačiau Silvestras įsitikinęs, kad muzikiniame realybės šou „Aš – Superhitas“ pirmasis įspūdis jam nesutrukdys pelnyti žiūrovų simpatijos ir pradėti muzikinę karjerą Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų