REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
139
„Aš – superhitas“ atidarymo šou (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Paskutiniai grimo potepiai, repeticijos su užrašinėmis rankose, jaudulio kupini pašnekesiai – TV3 televizijos eteryje šeštadienio vakarą startuoja naujas realybės šou „Aš – superhitas“. Vakarą pradėti garbė teko „X Faktoriuje“ išgarsėjusiai Iglei. Atlikėja gyvai atliko naujo šou himną. Gyvai nuskambėjo ir muzikiniai instrumentai. Taip pat Iglei talkino dvi talentingos pritariančiosios vokalistės.

139

Paskutiniai grimo potepiai, repeticijos su užrašinėmis rankose, jaudulio kupini pašnekesiai – TV3 televizijos eteryje šeštadienio vakarą startuoja naujas realybės šou „Aš – superhitas“. Vakarą pradėti garbė teko „X Faktoriuje“ išgarsėjusiai Iglei. Atlikėja gyvai atliko naujo šou himną. Gyvai nuskambėjo ir muzikiniai instrumentai. Taip pat Iglei talkino dvi talentingos pritariančiosios vokalistės.

REKLAMA

Skamba tarsi dainininko svajonė? Būtent tokį malonumą nuo šiol kiekvieną šeštadienį patirs dešimt realybės šou dalyvių: 19-metė ukmergiškė Kotryna, kupiškietė 20-metė Valda, taip pat Kupiškyje augusi 23 metų Dovilė, palangiškė 23 metų Elvina, 20-metis kaunietis Silvestras, 28-erių vilnietis Kasparas, 28 metų roko dainininkas iš Gulbiniškių kaimo Mindaugas, 21 m. kaunietis Nerijus bei 22 m. Andrejus Koff iš Kauno.

Bene didžiausia šou staigmena – netikėta vedėjų trijulė. Šou vesti patikėta atlikėjui Vaidui Baumilai, aktoriui Mariui Repšiui, ir daugiausia patirties šioje srityje turinčiai laidos „Mamyčių klubas“ vedėjai Indrei Kavaliauskaitei-Morkūnienei.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji šou žiūrovams prisistatė Dovilė. Mergina iškart atvertė kortas - ji dar skaisti ir niekada nėra turėjusi vaikino. Prisipažino, kad tikisi čia jį susirasti. Visgi per jos pasirodymą V. Baumila netruko pastebėti.  „Minėjai, kad esi skaisti. Tačiau savo pasirodyme toli gražu nepriminė skaistuolės“. Čia tuoj pridūrė M. Repšys: „Koks dar skaistumas, jei špagatą padaro“. Tačiau Dovilė nepasimetė ir į sceną vedėją pasikvietė kartu atlikti špagato.

REKLAMA

Dovilę scenoje pakeitė Kasparas – Virgilijaus Noreikos mokinys. Ir tai akivaizdu, gilus tembras išduoda ne vienerius metus augintus įgūdžius. Muzikiniame Kasparo kelyje netrūko išbandymų – vaikinas net metams dėl ligos buvo netekęs balso ir negalėjo dainuoti. Kasparas prisipažįsta, kad įveikęs šį likimo išbandymą, dar labiau pradėjo vertinti savo didžiausią gyvenimo aistrą – muziką, todėl nori ja pasidalinti su visos Lietuvos žiūrovais.

Pirmuosius žingsnius „Aš – superhitas“ scenoje žengęs Silvestras Beltė iš karto konstatavo – „Aš čia geriausias“. Pasitikėjimo savimi jis įgavo koncertuodamas. Silvestras dainuoja nuo ketverių metų, yra dalyvavęs vietos ir tarptautiniuose muzikiniuose konkursuose, pasirodęs kaip solo atlikėjas ir surengęs koncertus su gyvo garso grupe.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtąją dalyvio kėdę užėmė linksmuolė Kotryna. Per šou atrankas ši mergina sugebėjo išsikviesti vieną komisijos narių – Alaną Chošnau – šokiui. Tad nenuostabu, kad ir pirmasis Kotrynos pasirodymas neprailgo. Kiek anksčiau paprašyta apibūdinti pagrindinius savo pranašumus prieš kitus dalyvius, drąsi mergina sakė: „Šiame projekte dainuoja visi gerai. O aš dar ir esu šarminga, turiu vidinės jėgos, nesu susikausčiusi“.

Kaunietis Nerijus pirmam šou pasirinko vieno iš vedėjų, Vaido Baumilos, hitą „Myliu“. Čia pat pribloškė ir dar vienu savo žingsniu – nukopijavo žymaus dainininko įvaizdį. Nerijus ne naujokas muzikoje – jis kuria kartu su žinomu reperiu Ironvytu, koncertuoja su dainininku Sasha Song ir įrašinėja naujas solines dainas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyrų žvilgnius patraukė scenoje pasirodžiusi Monika. Juoda žėrinčia suknele pasipuošusią šou dalyvę iškart imta vadinti viena seksualiausių. Monika tiesiog skleidžia seksualumo kerus. Jos idealas – Marilyn Monroe, iš kurios ji semiasi moteriškumo. „Taip, esu seksuali ir tai laikau savo pranašumu. Seksualumas – tai ne tik kūno linijos, o ir žvilgsnis, bendravimas, manieros. Tai ateina su branda”. Monika neslepia sulaukianti daugybės vaikinų dėmesio.

Sekantis į sceną žengė Marijampolės Fredžiu Merkuriu vadinamas rokeris Mindaugas. Iš Marijampolės atvykęs vaikinas prisipažino, kad kol kas didžiausią įspūdį šou jam paliko viena iš dalyvių. Deja, kas ji – neatskleidė. Pasirodymui Mindaugas pasirinko netikėtą įvaizdį – pasislėpė po apsiaustu ir gobtuvu. Nors šou pradėjo su Adele daina, čia parodė ne visas savo balso galimybes. Štai užtraukęs kelias rokeriškas frazes – pribloškė.

REKLAMA

Romantiškoji šou dalyvė Valda užbūrė šou vedėją M. Repšį. Uždainavusi Jazzu hitą „Po mano oda“, rodos, išties privertė aktoriaus odą pašiurpti – po pasirodymo šis pakvietė Valdą pašokti. Ir... nenorėjo jos paleisti. Svajingoji projekto dalyvė gali ir visą naktį prasėdėti prie gitaros ir popieriaus lapo – kuria poeziją, dainas. Arba – perdainuoja superhitus. Viską filmuoja ir talpina savo „Youtube“ kanale, kur klausytojai jau spėjo ją pamilti. Koncertuoja renginiuose, kai kas nors pakviečia.

Projekto pažiba – balsingoji Elvina. Ji jau ne vienerius metus koncertuoja ir net turi savo kūrinių, kurių „Youtube“ klauso tūkstančiai žmonių. Elvina išsiskiria itin stipriu vokalu, turi plačias galimybes atlikti įvairaus žanro dainas. Nepaisant to, stebina tai, kad ji neturi muzikinio išsilavinimo – viskas pasiekta talentu ir darbu. Po pasirodymo mergina sulaukė didžiulio palaikymo iš šou apsilankiusio Ruslano Kirilkino. Šis neslėpė, kad Elvina yra jo favoritė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų