REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nebloga diena greitai ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos kuo nors pralinksminti, pradžiuginti mylimą žmogų.

Tauras

Mokėkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti ir pavyks rasti visus tenkinantį kompromisą. Tai naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidaus balsą. Nuojautos, sapnai pildysis.

Dvyniai

Dvilypis metas, kai negalima būti kategoriškiems, griežtiems ir piktiems. Seksis tik tiems, kurie plauks pasroviui. Nepalankus laikas ir svarbiam pokalbiui su mylimu žmogumi: nieko nereikalaukite, džiaukitės meile.

Vėžys

Neblogas laikas taikytis su vadovu, su vadovybe spręsti subtilias jūsų veiklos problemas. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundų, – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Draugai paguos, mylimas asmuo pradžiugins – tai žavių, malonių staigmenų diena. Beje, galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, kuris seniai nuo jūsų šį jausmą slėpė. Nesugalvokite rizikuoti finansiškai.

REKLAMA

Mergelė

Pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis – šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas veiklai: gali kai kas nepavykti darbe, tad geriau neplanuoti nieko atsakingo. Tinkamas laikas konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Svarstyklės

Visi jumis žavėsis ir stengsis pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie nuoširdūs. Tinka tvarkyti skubius reikalus ir tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka.

Skorpionas

Vargu ar pavyks pasistūmėti sprendžiant finansinį klausimą (nebent sulauktumėte labdaros). Tiesa, tinka aiškintis keblumus dėl paveldėjimo. Jei bręsta konfliktas su antrąja puse, verta spręsti bendravimo problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašinėdami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte nenaudingų įsipareigojimų.

Ožiaragis

Nesiimkite spręsti profesinių problemų – atidėkite tai. Dabar svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote artimųjų nuopelnų.

Vandenis

Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ko norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu, šios dienos reikalus sutvarkysite kur kas lengviau ir paprasčiau.

Žuvys

Nors diena palanki, turite būti labai atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalingus darbus, ką nors pasirašinėsite ar mokėsite pinigus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų