REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galima situacija, kurios metu aplinkiniams paaiškės jūsų moralinė pozicija ir tai, ar galima jumis pasitikėti. Kažką galite labai nustebinti. Arba patys sužinosite tai, ko nesitikėjote. Nemeluokite, nesukčiaukite.

Tauras

Nekaupkite nebereikalingų daiktų, ryžkitės apsivalyti nuo seno šlamšto. Tik neišmeskite dokumento, kurio dar gali prireikti. Jeigu nenorite komplikacijų draugystėje, netarpininkaukite finansiniuose reikaluose, nesivelkite į aferas.

Dvyniai

Jums labiausiai rūpės studijų arba kelionių klausimai. Net jeigu niekur nekeliaujate, neramiai lauksite žinių iš toli esančių artimųjų. Arba ruošitės jų priėmimui, vykimui į ypatingą renginį ar pan. Galite išgirsti keistų gandų.

Vėžys

Tai, ko stengiatės nematyti, dėl to neišnyks. Būkite reiklesni sau, neatidėliokite aktualių reikalų. Pagrindinis jūsų rūpestis turėtų būti darbas ir šeimos interesai. Pasisaugokite sukčių. Nebūkite pernelyg drąsūs giliame vandenyje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Visa diena gali būti nebloga, ypač jei kažką darote kartu su kolektyvu, bendraminčiais. Jeigu įmanoma, vakare venkite neįprastų dalykų, valdykite savo keistus polinkius, antraip galite likti nesuprasti, sulaukti pašaipų.

REKLAMA

Mergelė

Jeigu privalote sutvarkyti dokumentus, pasistenkite neprivelti klaidų, susikaupkite. Galbūt kažkas vers pasiaiškinti dėl apgaulės, liežuvavimo, ko nors nuslėpimo. Tai gali pakenkti nervams ir santykiams. Galite pasijusti atstumti.

Svarstyklės

Galite sulaukti priekaištų dėl per didelio atsipalaidavimo, vėlavimo, o gal ir dėl vedžiojimo už nosies jus mylinčių žmonių. Į paviršių gali iškilti jūsų ar partnerio veidmainystė, svarbių dalykų nutylėjimai.

Skorpionas

Tikėtinos kalbos apie pinigus, turtą. Verčiau šiandien netvarkykite finansinių reikalų, nepirkite brangių pirkinių, nes galite apsigauti. Komercines, nuomos ir kitas sutartis verčiau pasirašykite kitą dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien galite pajausti informacijos alkį, tad labiau viskuo domėsitės, skaitysite, konspektuosite, naršysite internete, bendrausite ir t.t. Iš pirmo žvilgsnio nereali idėja jus gali tiesiog užburti.

Ožiaragis

Tikėtinos emocinės bendravimo problemos. Siekite vidinės ir išorinės ramybės. Įkliūsite, jeigu sukčiausite, meluosite. Saugokitės vagių.

Vandenis

Tai gali būti maloni diena dėl jūsų arba pašnekovų gero nusiteikimo, šmaikštumo, intriguojamo flirtavimo. Net ir nelabai nuoširdūs komplimentai glostys širdį bei stiprins santykius.

Žuvys

Nelabai patenkinti būsite savo įvaizdžiu, sveikata. Akivaizdu, kad kažką privalote koreguoti, o gal ir išsitirti. Dėl grožio ar geresnės savijautos gali tekti atsisakyti vieno kito nesveiko įpročio, rimčiau praktikuoti dietą, išvalyti organizmą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų