REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saulė vis dar keliauja darbščiu ir atkakliu Ožiaragio ženklu, skatindama ir mus elgtis panašiai. Mėnulio Pilnatis įvyks ketvirtadienį – tuo metu būsime kiek jautresni, linkę kelti audrą stiklinėje be reikalo, bet netrukus viskas aprims.

Saulė vis dar keliauja darbščiu ir atkakliu Ožiaragio ženklu, skatindama ir mus elgtis panašiai. Mėnulio Pilnatis įvyks ketvirtadienį – tuo metu būsime kiek jautresni, linkę kelti audrą stiklinėje be reikalo, bet netrukus viskas aprims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Venera ir Marsas keliaus Žuvų ženklu, bet Neptūno, Chirono ir Krintančio Mėnulio mazgo įtaka juos taip susilpnins, kad jų įtaka dabar bus labai menka, dėl to vyrų ir moterų santykiai dideliu aktyvumu irgi nepasižymės.

REKLAMA

Avinas.

Savaitė prabėgs smagiai darbuojantis – yra nemaža tikimybė, kad profesijos srityje bus daug nedidelių darbų ir greitai sutvarkomų reikalų, o jums bus smagu imtis visko iš eilės. Padirbėjus ir pailsėti praverstų. Kaip tyčia laukia labai smagus savaitgalis.

Jautis.

Darbe darbo ne per daugiausia, namie – viskas savo vietoje, todėl liks laiko aplink pasidairyti, save parodyti, į kitus pasižiūrėti, o antroje savaitės pusėje – ir smagiai su draugais paplepėti. Palankus metas vykti į kelionę, labiau pažintinę nei poilsinę, arba tvarkyti dalykinius reikalus su užsieniu.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai.

Darbe darbo ir kitų reikalų aplinkybės gali būti taip susipynę, kad apie produktyvią veiklą kol kas galima tik pasvajoti, o santykiai su kolegomis gali būti gana migloti. Laimė, visa tai – neilgam. Savaitės vidurys gali atnešti finansinę sėkmę, o savaitės pabaiga – daug smagaus bendravimo.

Vėžys.

Ši savaitė svarbi tuo, kad arba kai kurie žmonės, arba aplinkybės skatins ar kai kada tiesiog verste vers elgtis taip, kaip reikia joms ar jiems, bet nebūtinai jums. Gali būti, jog savaitės vidurys paskatins ir vidinį emocingumą, ir norą maištauti. Beliks tik apskaičiuoti jėgas...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liūtas.

Savaitė prabėgs kapstantis po kasdienius darbus, prisimenant, kam kas prižadėta ir nepadaryta, galbūt pasirūpinant savo arba artimų žmonių sveikatos reikalais. Visu tuo dabar ir reikės užsimti. Geroji žinia – savaitgalį būsite žavūs, žaismingi, todėl patiksite ne tik sau, bet ir kitiems.

Mergelė.

Įdomi savaitė.

Vienos aplinkybės bus priešiškos ar bent jau vers įsitempti. Laimė, nesmarkiai. Kitos aplinkybės bus labai mielos, smagios ir džiugins. Būtent jos padės rasti pusiausvyrą tarp to, ko siekiate jūs, ir to, ko reikia kitiems.

REKLAMA

Svarstyklės.

Atrodo, svarbiausi dabar bus namų ir šeimos reikalai. Bus lengva siekti, kad tvarkos čia būtų daugiau, o namiškiai – laimingesni. Taip pat dabar – palankus metas tvarkyti visokius su namais, šeimos reikalais susijusius popierius. Darbui liks mažas langelis savaitės viduryje.

Skorpionas.

Linksmas ir šaunus metas – bent jau nuotaika bus puiki. Progų smagiai praleisti laiką irgi bus nemažai, tik ne visomis pavyks pasinaudoti. Be to, šią savaitę ir reikės, ir bus smagu daug judėti ir daug bendrauti. Mokytis, ieškoti reikalingų žinių irgi sektųsi puikiai.

REKLAMA

Šaulys.

Svarbūs gali būti piniginiai, turtiniai reikalai. Atrodo, pastangos šioje srityje atneš nemažai naudos, kurią beveik iš karto bus galima panaudoti kitose srityse. Viena jų – namai, šeimos reikalai – norėsis, kad čia būtų dar jaukiau ir dar gražiau. Nepaisant to, kad čia – tikra finansinė bedugnė.

Ožiaragis.

Būsite energingi, veiklūs, sportiški, nors dažniau tiesiog žvalūs ir labai iškalbingi. Jūsų logika, nuosekli kalba labai padės tvarkant dalykinius reikalus, kurių šiuo metu kaip tik gali būti daug. Tiek ir aiškumo, mat kalbos apie tai, kas būtų, jeigu būtų, dabar ir liks tik kalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis.

Noras gauti daugiau finansinės ar kitokios naudos dabar gali būti suprantamas – aplinkybės skatins apie tai galvoti. Tačiau jos bus gana miglotos, kad nenorėtumėte imtis konkrečių veiksmų. Todėl šią savaitę tikrai liks laiko pasilinksminti ir pabūti su artimu žmogum.

Žuvys.

Norėsis veiklos, norėsis būti gražiems ir šauniems, tačiau šie gražūs norai sunkiai įgaus apčiuopiamą pavidalą ir dažnai bus visai neaišku, ką gi konkrečiai reikia daryti. Palikę šias miglas šone, leiskite, kad jumis pasirūpintų jūsų draugai, o pramogos pačios jus suras savaitės viduryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų