REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Galite apsirikti vertindami dabartinius savo tikslus ir jau esamus nuopelnus, taip pat mylimo žmogaus jausmus, tad neskubėkite nei nusivilti, nei statyti pilis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galimi nesutarimai su kolegomis, vadovybe. Ši diena tinkama kasdieniams, paprastiems darbams nuveikti, bet būtinas kruopštumas ir nuoseklumas.

REKLAMA

Dvyniai Neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti – laikas parodys, kas teisus, o kas ne. Mokėkite negirdėti negerų atsiliepimų apie sutuoktinį: iš nieko galite išpūsti skandalą.

Vėžys Būkite atsargesni tvarkydami piniginius, turto reikalus. Labai nepasikliaukite žadėta pagalba, parama – paskutinę akimirką galite likti vieni tuščiomis rankomis. Atsispirkite pagundai vakare ginčytis su sutuoktiniu, artimaisiais.

Liūtas Nors ši diena gana sėkminga, menkas atsitiktinumas gali ne tik sugadinti nuotaiką, bet ir sugriauti ketinimus. Tad pasistenkite ne tik iš anksto viską apskaičiuoti, bet ir svarbiam reikalui skirti daugiau laiko: pasiruoškite nenumatytiems trukdžiams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nesinervinkite dėl kieno nors sėkmės ar savo pralaimėjimų, nepavydėkite, nemenkinkite (bet ir nepervertinkite) savo kolegų, konkurentų, partnerių, sutuoktinio laimėjimų.

Svarstyklės Būtina vengti avantiūrų ir atsakingiau atlikti užduotis, juolab niekam jų nepatikėti. Jūsų sąžiningumas, mokėjimas laikytis žodžio gali būti patikrinti partnerių, sutuoktinio.

Skorpionas Trūks jėgų ir gero ūpo, bus sunku susikaupti, racionaliai mąstyti. Iš tiesų viskas geriau, bet būsite linkę į susiklosčiusią situaciją pažvelgti iš blogiausios pusės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nereikėtų pasikliauti ne tik kitų žodžiais, bet ir pirmu įspūdžiu bei intuicija. Būkite itin atidūs dirbdami. Venkite ginčų su partneriais ir antrąja puse.

Ožiaragis Erzins kvailos kalbos, laiką gaišins tušti ginčai – vargu ar pavyks pasiekti tai, ką užsibrėžėte. Verta spręsti finansines problemas, bet nepasikliaukite tik vienu variantu, jei būtent šiandien reikia gauti pinigus.

Vandenis Turėkite savo nuomonę: nereikia labai paisyti, kas ką mala liežuviu. Dėl esminių dalykų būsite teisūs, bet galite suklupti spręsdami paprasčiausias kasdienes problemas. Tad mažiau ginčykitės ir būkite atidesni gautoms pastaboms, užuominoms.

Žuvys Daug neplanuokite: reikalai strigs dėl nepaaiškinamų priežasčių ir jūsų pačių neatidumo, neatsargumo. Namų rūpesčiai jus gali išmušti iš vėžių. Gresia nemalonus pokalbis: pasistenkite bendravimą su jums nepatinkančiu asmeniu atidėti kitai savaitei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų